franekkk 30.10.02, 09:39 na nieforumowanie przez tubylczą ludność: brak dyskusji o wyborach wcale nie twierdzę że to źle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia-s Re: znalazłem dowód 30.10.02, 09:48 O wyborach naczytałam się do mdłości na innym świnoujskim forum. Pewnie, że nie źle, ileż można! PS. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: znalazłem dowód 30.10.02, 09:52 a dziękuję ale to chyba imieninowe do urodzin jeszcze hoho :)) właśnie sobie przypomniałem gdzie pierwszy raz w życiu piłem wściekłe psy: obchodząc urodziny w świnoujściu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: znalazłem dowód 30.10.02, 10:05 franekkk napisał: > > właśnie sobie przypomniałem gdzie pierwszy raz w życiu piłem wściekłe psy: > obchodząc urodziny w świnoujściu:)) W Casablance? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: znalazłem dowód 30.10.02, 10:14 nie wiem co to jest casablanka więc trudno mi ocenić rodzaj użytego humoru było na końcu promenady idąc na wschód jesu to było 8 lat temu nieszczęścia miały się skończyć rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: znalazłem dowód 30.10.02, 10:26 franekkk napisał: > > nie wiem co to jest casablanka więc trudno mi ocenić rodzaj użytego humoru > było na końcu promenady idąc na wschód Świętej Pamięci Casablanca to była knajpa w holu kina. Więc na pewno nie tam. > > jesu to było 8 lat temu > nieszczęścia miały się skończyć rok temu Ojej, a cóż to się stało, zbiłeś wtedy lustro? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: znalazłem dowód 30.10.02, 11:56 zbiłem zbiłem i jakoś się nie mogę pozbierać ale to nie blogowisko w każdym razie w świnie się nie utopiłem ani ręki o nią nie złamałem a z tą casablankou to myślałem że jakieś disco albo jakiś za przeproszeniem klub biznesmena :)) teges Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: znalazłem dowód 30.10.02, 13:54 franekkk napisał: > > w każdym razie w świnie się nie utopiłem ani ręki o nią nie złamałem > No i dalej życzę szczęścia. :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: znalazłem dowód 30.10.02, 14:37 gosia-s napisała: > No i dalej życzę szczęścia. :)))))))) :) miało być śpiewająco i codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: znalazłem dowód 30.10.02, 15:03 franekkk napisał: > > :) miało być śpiewająco i codziennie Codziennie jest, ale dlaczego miało być śpiewająco? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: znalazłem dowód 30.10.02, 15:16 sama obiecałaś albo jottka podpowiedziała wysłucham jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: znalazłem dowód 30.10.02, 15:24 franekkk napisał: > > sama obiecałaś > albo jottka podpowiedziała Kiedy??? Lecę szukać! :))) > > wysłucham jutro > :) Jak znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś