Gość: Aleksander IP: *.kom / *.os1.kn.pl 21.06.06, 11:56 Jestem z Wrocławia,w sierpniu chce spedzic 14 dni w Swinoujsciu,w zwiazku z tym poszukuje pokoju 1-osobowego w kwaterze prywatnej lub pensjonacie. olo.s@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: kwatera 21.06.06, 22:04 Mam kontakt z osoba, ktora ma do wynajecia niekrepujacy pokoj z duza lazienka. Cena w sezonie chyba 40 zl za dobe. Pokoj niedaleko granicy niemieckiej w dzielnicy willowej. Gdybys byl zainteresowany, to moge zapytac czy jest wolny w podanym przez Ciebie terminie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: kwatera IP: *.kom / *.os1.kn.pl 22.06.06, 15:24 Chetnie,jesli masz taka mozliwosc to zapytaj i podaj mi ewentualnie jakies namiary na ta osobe.Pozdrawiam i dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: kwatera 22.06.06, 23:50 Skopiowalam pierwsza wypowiedz i wyslalam do wlasciciela mieszkania na GG. Ja mialam tam mieszkac, ale zrezygnowalam z powodu zlej pogody na przelomie maja/czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: kwatera 23.06.06, 09:48 W razie czego jeszcze można poszperać wśród namiarów znajdujących się pod linkiem: www.swinoujscie.pl//turystyka/index.php?menu=8&pm=42 Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: kwatera - odpowiedz z GG 23.06.06, 22:27 Otrzymalam odpowiedz na temat kwatery: "tak ale jednej osobie nie wynajmuje!" Ja mialam przyjechac przed sezonem, kiedy pokoj i tak stal pusty wiec wtedy jedna osoba jakos przeszla ... Normalnie jednak mam wielkie problemy aby cos znalezc. Pare lat temu przeprowadzalam sie 3 razy w ciagu 18 dni, byly to pensjonaty. No i w koncu musialam wyjechac, bo nie znalazlam czwartego miejsca w jakiejs sensownej cenie ... Innym razem bylam zmuszona placic za dwa lozka choc mieszkalam w pokoju sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksanta Re: kwatera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:26 zapraszam,ksanta@o2.pl,posiadam pokoje jednno..dwu.trzy pokojowe.do dyspozycji kuchnia z tv wc łazienka.proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś