mazia75 24.07.06, 13:43 no czesc wszystkim własnie wróciłam z dziwnowa i musze odpoczac ale juz w najbliższym czasie opisze co nie co było super powiem wam na poczatek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przedziwna1 Re: dziwnów 24.07.06, 15:01 Mazia az sie boje...cos bylo nie tak? Mam nadzieje, ze nie sam Dz. Czekamy na relacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazia75 Re: dziwnów 24.07.06, 17:57 musze sie zebrac na napisanie wszystkiego napisałam ze było super nawet miałam przygode na koncertowym lecie RMF FM znalazłam dziewczynke 2letnia nikt o nia nie pytał trzeba było wyjsc na scene była strasznie głodna musiała dugo krazyc dobra ide robic pranko po urlopie Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: dziwnów 24.07.06, 19:14 No tak widocznie upal mnie rozlozyl, rzeczywiscie jest "bylo super", ufff! Odpowiedz Link Zgłoś
egraa Re: dziwnów 25.07.06, 07:59 Taaak, jak ktoś nie używa znaków przestankowych, to naprawdę trudno go zrozumieć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rudzia20 Re: dziwnów 25.07.06, 15:00 Ja też na początku się przestraszyłam, że się nie podobało, ale przeczytałam 3 razy i odetchnęłam z ulgą:) No ale nie o to mi chodziło... Mazia a zdjęcia masz??????? P.S.Jak ja Ci zazdroszczę, że odwiedziłaś "mój" Dziwnów:) Odpowiedz Link Zgłoś
mazia75 Re: dziwnów 25.07.06, 15:16 Zdjęcia są tylko niewiem jak sie to robi kompa mam od niedawna a maż stale zapracowanymusze zawołac kuzyna on lepiej obcykany Odpowiedz Link Zgłoś