07.08.06, 11:06
mam pytanko:)czy wie ktoś czy ten "zespol" ktory spiewal tam tego lata
przynajmienj w okresie 23-31 lipca bedzie spiewal do konca wakacji??Bardzo
zalezy mi na tej informacji bo za tydzien jade znowy nad morze i chce
wiedziec czy mam szanse posluchania jeszcze tego fajnego kolesia ktory tam
spiewa:) a moze ktos go zna??:P
Obserwuj wątek
    • romkalee Re: Clif 07.08.06, 12:12
      albo chociaz cos o nim wie?? :)
    • przedziwna1 Re: Clif 09.08.06, 17:12
      Ten sam niezmiennie! Tam cala rodzina dobrze gra i spiewa, sa na fali nowosci,
      maja dobry sprzet, dobre brzmienie. Unikaja umpa-umpa choc od czasu do czasu
      zaszaleja z Hej, hej sokoly, zeby kazdego zadowolic. Mysle, ze sa najlepsi w Dz.
      Na pewno beda grac do konca wakacji, a moze i troszke dluzej...Koles Ci sie
      spodobal co? :)) Przyznaje fajny jest...
      • romkalee Re: Clif 09.08.06, 21:55
        no co ty to jest rodzina???:) nooo bardzo mi sie spodobal:) a nie weisz skad
        oni sa tez z Dziwnowa??:)mi na oko on wyglada na jakies 25 ale nie wiem :)
        dzisiaj bylma na chwilke w dziwnowie ale wrocilam juz do poznania a w
        niedziele bede juz w wiselce i zamierzam przyjezdzac specjalnie do Clifu :)
    • dziwnow-2006 Re: Clif 11.08.06, 22:27
      witam wszystkich , zgadzam sie z Toba przedziwna ze zespol naj naj w Dziwnowie
      i okolicy , bylismy rok temu i w tym roku tez bylismy i bedziemy jeszcze
      raz ,graja extra , zespol zespolem ale dla prawdziwych smakoszy ryb clif to cos
      nie samowitego jezdzimy po swiecie ale takich ryb dawno nie jedlismy oni maja
      nawet żywe ostrygi gdzie mozna zjesc tylko w naj naj restauracjach w polsce ,u
      nas w wielkopolsce takich smacznych ryb nie zjesz nigdzie nie mowiac o owocach
      morza ,restauracje Geslerowej w warszawie umywaja sie od waszego clifa,
      zazdroscimy wam clifa ,gminy powinny doceniac i promowac takie obiekty oni
      przyciagaja turystow i my dla nich wracamy, ostatnio widzielismy chyba ich w
      kawie czy herbata w tvp1 , polecamy clifa , ale i lody u kapitana sa extra , no
      i okolice sa przesliczne jest co pozwiedzac pozdrawiam wszystkich z
      wielkopolski ,jestesmy od 16 w Dziwnowie Ponownie
      • romkalee Re: Clif 12.08.06, 10:23
        ja tez jestem z wielkopolski i od 13 bee w wiselce ale na wieczory bede
        jezdzila do ukochanego clifu :)
      • przedziwna1 Re: Clif 12.08.06, 10:41
        Dzieki za slowa uznania dla Dz. i dla Clifa! Clif jest ok, ale wlasciciel sam
        popada w konflikt z niektorymi mieszkancami Dz. i instytucjami, bo co roku
        wykorzystuje jakies zwierzeta do powiekszenia obrotow. Zupelnie nie rozumiem po
        co np. w tym roku trzyma w malej klatce koczkodana i jakies 2 zmizerniale
        kroliczki? Jesli kocha zwierzeta to stanowczo powinien zapewnic im duuuuzo
        lepsze warunki. Tez uwazam, ze Clif obroni sie sam swietna oferta gastronomiczna
        i zespolem - nie potrzebne do tego sa mu zwierzeta. Moze ktos z turystow kiedys
        wlascicielowi to uswiadomi? Pozdrawiam i byc moze do zobaczenia :)
        • romkalee Re: Clif 12.08.06, 22:02
          noo walsnie te biedne zwierzeta tak zastanawialam sie czy on ma pozwolenia na
          ta malpeczke biedna przeciez w nocy tam sa straszne halasy i ona nie moze tam
          spac....
        • biszop13 Re: Clif 24.08.06, 10:38
          Co do Clifa, to oczywiscie jest to wspaniale miejsce,polozone w dobrym miejscu
          i dobrze zorganizowane. Bywalam tam z rodzina w tamtym roku i w tym. Niestety
          co do obslugi, przekonalam sie pod koniec tych wakacji. Pomijajac to, ze
          kelnerzy nie nadazaja, a kelnerzy-panowie, w ogole maja totalna zlewke
          (prawdopodobnie z przemeczenia - bo jak dlugo mozna pracowac dzien w dzien od
          rana do wieczora?. Spotkalo mnie jeszcze jedno niemile zdarzenie. Po podaniu
          piwa butelkowego mojemu mezowi, nie podano pokala. Po upomnieniach, w koncu
          dano plastikowy. Gdybysmy chcieli pic w plastikach poszlibysmy do Bosmana.
          Lubilismy Clifa wlasnie za zastawe. Na moje prosby, w koncu jeden z wlascicieli
          (ten ktory pilnuje baru) dal WYTARTY ALE NIEUMYTY pokal. Ocencie wiec sami czy
          warto bywac w Cilfie , czy lepiej szukac nowego okalu.
          • radzio_w Re: Clif 10.09.06, 10:56
            "CLIF" jest super,najleprzy,a co do zwierzątek to sa zadbane i żyje im sie
            dobrze,pozdro dla całego "CLIFA" do zobaczenia za rok w Dziwnowie a
            dokładniej "CLIF" jedzonko super:)gratuluje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka