Dodaj do ulubionych

To trzeba zmienic...

28.08.06, 21:08
A tutaj wpisujcie jedna, tylko jedna rzecz lub miejsce lub wydarzenie, ktore
nie spodobaly sie Wam i uwazacie, ze warto je zmienic. Konstruktywna krytyka
moze przyniesc korzystne zmiany :)
Obserwuj wątek
    • netbot Re: To trzeba zmienic... 29.08.06, 05:42
      ja może zaczne od tej negatywnej rzeczy

- najbardziej irytują mnie nad morzem te wszystkie kiepy po papierosach
      wsadzone w piasek i szlak mnie trafia jak moje dziecko co chwile wyciąga kiepa
      z piasku.
      może by tak straż miejska konsekwentnie wyłapywala osoby które palą w miejscach
      publicznych
    • plaski6 Re: To trzeba zmienic... 29.08.06, 10:39
      A ja bym chciała żeby gmina bardziej przyłożyła się do odkomarzania bo w ym roku
      to była masakra
    • patrisza1 Re: To trzeba zmienic... 01.09.06, 22:15
      Jak juz zaznaczylam w swoim opisie na pewno niezbyt czyste toalety w knajpach
      aha i jeszcze jeden maly minusik: tamtejsza poczta, za kazdym razem kiedy
      ponawialam probe wyslania kartek to niestety poczta byla nieczynna. Pozostalo
      mi jedyne wyjscie-wyslanie kartek z Miedzywodzia. Tak poza tym wszystko bylo w
      jak najlepszym porzadku!!

Buzki :-)
      patrisza1
    • nievelle Re: To trzeba zmienic... 01.09.06, 22:24
      śmieci na plaży, zwłaszcza szkło z rozbitych butelek po piwie - czysty horror
      biorąc pod uwagę ile dzieci biega po plaży, ale nie tylko turyśtów można za to
      winić, osoby zbierające puszki wyrzucaja najpierw wszystko z kosza, potem ledwie
      część wrzucają znowu do kosza i robi sie straszny syf
    • irekt Re: To trzeba zmienic... 11.09.06, 12:20
      Koszmarna obsługa w sklepach i nieelastyczność (sorry że uogólniam, ale to
      norma), np.
      - Poproszę pół pętka kiełbasy
      - nie kroimy

- jakie są polewy do gofrów?
      - proszę sobie poczytać (4 polewy drobnym drukiem szybciej by powiedziała)

wniosek: niskim kosztam zatrudniają jak leci i nie dają przeszkolenia (bo chyba
      sami właściciele nie potrafiąsprzedawać i otworzyć się do człowieka)
      • radzio_w Re: To trzeba zmienic... 11.09.06, 21:47
        Nic nie trzeba zmieniac,tylko przychodzic Do Centrum Gastronomiczno-
        Rozrywkowe "CLIF",a obsługa w sklepach to fakt,klienci w "CLIF"-ie są
        obsługiwani szybko,jest miła obsługa,szybka i zawsze uśmiechnięta,pozdrawiam
        obsługę "CLIF"-a i gratóluje szefostwu dobrej organizacji pracy i pracowników.
        Do dziwnowa tylko jeżdzi sie dla "CLIF"-a,najleprza smazalnia,kawiarnia na
        pomorzu,tam jest wszystko,jeszcze raz pozdrawiam...
        • romkalee Re: To trzeba zmienic... 12.09.06, 07:20
          zgadzam sie w sto procentach :)i jeszcze swietnie spiewaja zapomniales dodac:)
          • em-biz Stacja LPG... 22.10.06, 23:01
            Aby zatankować gaz jeżdziłem do Pobierowa....
            A to ekologiczne paliwo.
            Może burmistrz pomyśli o takim biznesie...
        • biszop13 Re: To trzeba zmienic... 20.01.07, 17:37
          Z tym Cliffem, to bym nie przesadzała. Jedzenie owszem, staraja się, ale z
          obsługą kawiarnii, czystościa naczyń są na bakier. I to wieczne przyjmowanie
          zamówień z nieprzytomnymi oczami, bowiem jeszcze trzeba pilnować kelnerów.
          Ogólnie nic mój post nie wniesie, bowiem zawsze tam będą ludzie, ale Sanepid
          mógłby się Cliffem zainteresować, no i TOZ zwierzętami. A ty Romkalee nie piej
          juz tak nad tym zespołem, widzisz ze wokalista wcale nie jest zainteresowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka