przedziwna1 28.08.06, 21:08 A tutaj wpisujcie jedna, tylko jedna rzecz lub miejsce lub wydarzenie, ktore nie spodobaly sie Wam i uwazacie, ze warto je zmienic. Konstruktywna krytyka moze przyniesc korzystne zmiany :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netbot Re: To trzeba zmienic... 29.08.06, 05:42 ja może zaczne od tej negatywnej rzeczy - najbardziej irytują mnie nad morzem te wszystkie kiepy po papierosach wsadzone w piasek i szlak mnie trafia jak moje dziecko co chwile wyciąga kiepa z piasku. może by tak straż miejska konsekwentnie wyłapywala osoby które palą w miejscach publicznych Odpowiedz Link Zgłoś
plaski6 Re: To trzeba zmienic... 29.08.06, 10:39 A ja bym chciała żeby gmina bardziej przyłożyła się do odkomarzania bo w ym roku to była masakra Odpowiedz Link Zgłoś
patrisza1 Re: To trzeba zmienic... 01.09.06, 22:15 Jak juz zaznaczylam w swoim opisie na pewno niezbyt czyste toalety w knajpach aha i jeszcze jeden maly minusik: tamtejsza poczta, za kazdym razem kiedy ponawialam probe wyslania kartek to niestety poczta byla nieczynna. Pozostalo mi jedyne wyjscie-wyslanie kartek z Miedzywodzia. Tak poza tym wszystko bylo w jak najlepszym porzadku!! Buzki :-) patrisza1 Odpowiedz Link Zgłoś
nievelle Re: To trzeba zmienic... 01.09.06, 22:24 śmieci na plaży, zwłaszcza szkło z rozbitych butelek po piwie - czysty horror biorąc pod uwagę ile dzieci biega po plaży, ale nie tylko turyśtów można za to winić, osoby zbierające puszki wyrzucaja najpierw wszystko z kosza, potem ledwie część wrzucają znowu do kosza i robi sie straszny syf Odpowiedz Link Zgłoś
irekt Re: To trzeba zmienic... 11.09.06, 12:20 Koszmarna obsługa w sklepach i nieelastyczność (sorry że uogólniam, ale to norma), np. - Poproszę pół pętka kiełbasy - nie kroimy - jakie są polewy do gofrów? - proszę sobie poczytać (4 polewy drobnym drukiem szybciej by powiedziała) wniosek: niskim kosztam zatrudniają jak leci i nie dają przeszkolenia (bo chyba sami właściciele nie potrafiąsprzedawać i otworzyć się do człowieka) Odpowiedz Link Zgłoś
radzio_w Re: To trzeba zmienic... 11.09.06, 21:47 Nic nie trzeba zmieniac,tylko przychodzic Do Centrum Gastronomiczno- Rozrywkowe "CLIF",a obsługa w sklepach to fakt,klienci w "CLIF"-ie są obsługiwani szybko,jest miła obsługa,szybka i zawsze uśmiechnięta,pozdrawiam obsługę "CLIF"-a i gratóluje szefostwu dobrej organizacji pracy i pracowników. Do dziwnowa tylko jeżdzi sie dla "CLIF"-a,najleprza smazalnia,kawiarnia na pomorzu,tam jest wszystko,jeszcze raz pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
romkalee Re: To trzeba zmienic... 12.09.06, 07:20 zgadzam sie w sto procentach :)i jeszcze swietnie spiewaja zapomniales dodac:) Odpowiedz Link Zgłoś
em-biz Stacja LPG... 22.10.06, 23:01 Aby zatankować gaz jeżdziłem do Pobierowa.... A to ekologiczne paliwo. Może burmistrz pomyśli o takim biznesie... Odpowiedz Link Zgłoś
biszop13 Re: To trzeba zmienic... 20.01.07, 17:37 Z tym Cliffem, to bym nie przesadzała. Jedzenie owszem, staraja się, ale z obsługą kawiarnii, czystościa naczyń są na bakier. I to wieczne przyjmowanie zamówień z nieprzytomnymi oczami, bowiem jeszcze trzeba pilnować kelnerów. Ogólnie nic mój post nie wniesie, bowiem zawsze tam będą ludzie, ale Sanepid mógłby się Cliffem zainteresować, no i TOZ zwierzętami. A ty Romkalee nie piej juz tak nad tym zespołem, widzisz ze wokalista wcale nie jest zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś