Gość: majka IP: *.as.kn.pl 04.12.06, 15:04 Co sie dzieje z kamerka z ktorej mozna było ogladac nabrzeze?Mieszkam w gorach i czesto zaglądalam sobie na morze ale od jakiegosczasu zabrano mi tą przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusytka Re: kamera internetowa 04.12.06, 15:32 No widzisz, a ja chętnie popatrzyłabym na górki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: kamera internetowa 06.12.06, 09:07 Ja tez sie o te kamerke wielokrotnie pytalam. Czy ktos wie czy jeszcze istnieje, bo juz przestalam na topik na ktorym byla zagladac. Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: kamera internetowa 06.12.06, 12:04 jesli wam tak teskno to napiszcie do administaratora tej strony a nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: kamera internetowa 06.12.06, 15:56 Podaj adres, to chetnie napisze do administratora strony. Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: kamera internetowa 06.12.06, 17:54 sprawdz na samej stronie zazwyczaj gdzies na dole badz u gory jest jakis kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: kamera internetowa 08.12.06, 21:52 www.swinoujscie.com.pl/ Znalazlam stronke i napisalam w sprawie kamerki. Zobacze czy ktos mi odpisze! Odpowiedz Link Zgłoś