Gość: pati IP: *.uznam.net.pl 06.02.08, 15:52 szukałam ,ale nie było takiego wątku... chodzi mi o podpowiedż gdzie w Świnoujściu zrobić wesele???na co zwracać uwagę ..a potrzebuję jeszcze noclegu dla ok 30 gości..termin na wrzesień... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carmelaxxx Re: domy weselne 06.02.08, 17:21 hotele, pensjonaty itp. Bo typowego domu weselnego chyba nie ma. Duzo wesel sie dobywa w bryzie bo nocleg tani od razu jest na miejscu. wiem ze ponoc fajne wesela sa na grodku i klubie garnizonowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: domy weselne IP: *.gprs.plus.pl 06.02.08, 22:27 Ja wesele miałam na grodku (w 2001r- wieki temu) bylo super :) pyszne jedzenie, przemila fachowa obsługa, bardzo ładna sala i pokoje dla gości na miejscu (może nie jakieś piekne, ale to i tak tylko na parę godzin snu ) Polecam !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniatko Re: domy weselne 07.02.08, 13:12 Ja miałam wesele w Dolnej Odrze-vel Eldorado, a teraz to jest Barbarka II bodajże. Było super, pyszne jedzonko, bardzo fajna obsługa i całkiem sensowne pokoje (w części hotelowej). Sala jest duża, min 60-70 gości. Jak szukałam to nie wszystkie pensjonaty i domy wczasowe chciały robić (wiadomo mają wtedy Niemców...).Gdzie można było: - Grodek - byłam tam na kilku weselach, też było fajnie - Bryza - sala mała , ale wesela są tam bardzo fajne - Sobótka - tylko sala mała, no i z terminami różnie... Poza tym bez noclegów: - Klub Garnizonowy - Neptun - Penelopa - Gryfia - Dom Weselny na działkach przy ul. Szkolnej - Słowianin Jeżeli chcesz to jak najszybciej rezerwuj terminy. Rok temu w styczniu był problem z zaklepaniem września... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: domy weselne IP: *.uznam.net.pl 07.02.08, 21:29 dzięki:) będę szukać .. i się śpieszyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: domy weselne IP: 217.97.193.* 07.02.08, 23:12 Kazdy chce huczne wesele a rozwody jakos sa ciche. Ciekawe czemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hehe Re: domy weselne IP: 217.97.193.* 08.02.08, 19:02 a Ty flustracie po co tu się wypowiadasz nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: domy weselne IP: 217.97.193.* 08.02.08, 19:51 Ty FLUSTRACIE nie wypowiadaj sie po hebrajsku :D Odpowiedz Link Zgłoś