gigra 23.02.08, 10:38 Proszę mnie poinformować jak wygląda Dzień Grecki w Dziwnowie? Czy to jest impreza typu - oficjałki, parada, występy, tańce czy jeszcze może kuchnia grecka, greckie gadżety, stragany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przedziwna1 Re: Dzień grecki 23.02.08, 11:08 Hmm, chyba Cie rozczaruje...W dzien sa obchodzone uroczystosci oficjalne m.in. na terenie jednostki wojskowej, a dla "zwyklych" ludzi wieczorem jest koncert muzyki greckiej. No wlasnie, tez chetnie zjadlabym cos z greckiej kuchni...:) Odpowiedz Link Zgłoś
gigra Re: Dzień grecki 23.02.08, 17:22 Dzięki, jesteś niezawodna. To mi rozwiązało dylemat bo zamówiłam kwaterę pod sam koniec lipca a potem sie doczytałam, że w ubiegłym roku dzień grecki był 21.07. Miałam przełożyć rezerwacje o tydzień do przodu z powodu sympatii do wszystkiego co greckie. Teraz wiem, że to za mało, żeby robić gospodarzom zamieszanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
smop Re: Dzień grecki 27.02.08, 23:50 Relacja fotograficzna greekportal.pl/content/view/1129/33/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś