fikarola 23.09.08, 11:32 Czy znacie dobrego dietetyka w Świnoujściu,który doradzi dietę dla dziecka z nadmiernym apetytem? Proszę o radę, pozdrawiam forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carmelaxxx Re: Dobry dietetyk w Świnoujściu 23.09.08, 14:23 a jest ktos taki w ogole w Świnoujściu? probowalas pogadac z lekarzem rodzinnym? na pewno ma namiary na jakiegos specjaliste . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Dobry dietetyk w Świnoujściu IP: 217.97.193.* 23.09.08, 14:51 Najlepsza dieta na swiecie zwie sie Mniej Żryj. Zawsze dziala. Kobiety nie odchudzajcie sie jednak, gdyz grubsze jestescie sexy i bardziej pozyteczne. Latem dajecie cien, a zima ogrzewacie. A tak na powaznie to jest pani dietetyk w przychodni na Dabrowskiego, ponoc bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: Dobry dietetyk w Świnoujściu 23.09.08, 18:04 hehe poczytaj uwaznie potrzeba pomocy dla dziecka wiec mysle ze to raczej powazna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Dobry dietetyk w Świnoujściu IP: 217.97.193.* 23.09.08, 18:21 A dla doroslych grubaskow to nie powazna sprawa? MŻ MŻ MŻ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniatko Re: Dobry dietetyk w Świnoujściu 23.09.08, 21:42 dużo dobrego słyszałam o pani Asi z przychodni na Dąbrowskiego. Spróbuj :) ponoć naprawdę zna się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
fikarola Re: Dobry dietetyk w Świnoujściu 24.09.08, 10:23 dzięki wielkie za podpowiedzi , pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudzinka:) Re: Dobry dietetyk w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 29.09.08, 17:30 Jestem żywym przykładem:) Również polecam panią Asię z Przychodni na Dąbrowskiego. Wiem, że chodzi o dziecko, ale jako osoba dorosła schudłam 21 kg w ciągu 5 miesięcy.Układa świetne diety i naprawdę jest co jeśc:) Pozdrawiam grubasków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Dobry dietetyk w Świnoujściu IP: *.travedsl.de 12.05.14, 13:11 Polecam Panią Mgr. Martę Górnikiewicz z Uznamu, pomogła mi zrzucić pare kilo :) obyło się bez cierpienia i łez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smukła Re: Dobry dietetyk w Świnoujściu IP: *.247.156.smslowianin.pl 17.05.14, 09:38 Ja nieststy na panią z Uznamu nie mogę powiedzieć dobrego slowa, strasznie nie podoba mi się podejscie do pacjenta, zdecydowanie lepsza jest Pani Asia z przychodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monininin Re: Dobry dietetyk w Świnoujściu IP: *.uznam.net.pl 18.05.14, 16:54 a ile kosztuje wizyta i dietetyka i czy wystarczy jedna na ułożenie diety, czy kontrole też wchodzą w gre ? Odpowiedz Link Zgłoś