Gość: Tamara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 22:52 Jedyny Aktive tylko z rowerkami po godzinie 18 , a gdzie zajecia bardziej urozmaicone do poludnia?.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: W tym mieście nie ma gdzie cwiczyc IP: *.uznam.net.pl 05.10.08, 23:35 yoga w mdk jest o 10 rano dwa razy w tygodniu ( trzeba sprawdzić bo nie jestem pewny ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: W tym mieście nie ma gdzie cwiczyc IP: 217.97.193.* 06.10.08, 09:05 Mamy taka piekna plaze. Polecam jogging z rana po calej dlugosci. Za darmo i zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
aniatko Re: W tym mieście nie ma gdzie cwiczyc 06.10.08, 09:23 Uzdrowisko ma też fitness, widziałam ogłoszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Co mi jogging da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 18:30 na Cellulit nic! Musze wyrzezbic pupe zgubic bęben Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytam a co to mdk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 19:57 Mlodziezowy dom kultury? Odpowiedz Link Zgłoś
maraena Re: W tym mieście nie ma gdzie cwiczyc 06.10.08, 14:34 Jest jakiś nowy klub fitness i siłownia Sport Point - na ul. Chrobrego (w tym ciągu, gdzie meblowy PIK, PZU i inne, bliżej Piastowskiej). Co prawda nigdy nie byłam w środku :-) ale być może ktoś inny odwiedził i coś więcej na jego temat może powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: W tym mieście nie ma gdzie cwiczyc IP: *.uznam.net.pl 06.10.08, 14:45 Wcale nie nowy, był tam od lat, ale rzeczywiscie wewnatrz sporo sie zmieniło. Dawno tam nie byłam, wiec musze sie wybrać - przez szybę widać tylko siłownię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podnoszę Bardzo proszę wpisywac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 18:28 I opisywac gdzie mozna tu pocwiczyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: W tym mieście nie ma gdzie cwiczyc IP: 217.52.254.* 07.10.08, 10:13 nie jedz tyle nie bedziesz musiala cwiczyc proste,albo zamiast rowerka kup sobie wibrator godzinka dziennie spalisz troche kalorii nastepna wybredna bo wlasnie wygrala 100 zl w totka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bill do ups.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 10:45 Rozumiem ze jesteś pusta w ryj i tak przegrana fizycznie ze nie da rady fitness. Ale wyobraz sobie ze ktos tu jest dluzej , a jest z miasta i dziwi sie ze taka bieda w fitnessach. 100 zl chyba jest dla ciebie fortuną , bo dla kogos kto nosi buty za 1000$ nie gra roli zadna cena. Z twojego postu wychodzą same kompleksy i sloma z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: W tym mieście nie ma gdzie cwiczyc IP: 217.97.193.* 07.10.08, 10:46 Co ma wibrator do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sewilla Re: W tym mieście nie ma gdzie cwiczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 11:07 nie jedz tyle nie bedziesz musiala cwiczyc .. Jakas ty(A) ograniczona , swoja teze opierasz na teori NIE MYJE SIE BO Z GOWNEM SIE NIE BILEM(AM),nic dziwnego ze tak jebie od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: W tym mieście nie ma gdzie cwiczyc IP: 217.97.193.* 07.10.08, 11:24 Sodomia i Gomoria a wrecz koniec swiata. Jacy wy niemili. Cwiczy sie dla zdrowia. Zauwazmy ze najwiecej pan na fitnessie jest szczuplych. Moze i maja w torebkach wibratory. Ja tam nie wnikam. Kazdy robi to co lubi. Ja tam lubie popatrzec na panie w akcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do ups Cwiczy sie dla kondycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 15:13 zdrowia i umienionej sylwetki. Trzeba byc skonczonym debilem zeby pisac ze wystaczy nie jesc. Nie zryj nie bedziesz sral co wiaze sie ze nie bedziesz uzywal mydla ... Odpowiedz Link Zgłoś