Dodaj do ulubionych

sprzedam labradorkę Warszawa

12.03.08, 14:27
Z powodu alergii u dzieci jestem niestety zmuszona poszukać innego domu dla
naszej suni. Alma ma 7 miesięcy, jest śliczna , mądra i kochana. Wychowywana w
domu gdzie jest 3 dzieci. Robimy to z ciężkim sercem ale tak musi niestety
być. Szukamy dla niej fajnego , ciepłego domu i nowych właścicieli, którzy
będą mieć dla niej czas i będą się nią dobrze opiekować. Alma jest biszkoptowa.
Obserwuj wątek
    • krechu Re: sprzedam labradorkę Warszawa 12.03.08, 15:14
      Witam
      "Alma ma 7 miesięcy, jest śliczna , mądra i kochana" Jak Pani
      jeszcze napisze, że jest grzeczna i nic nie psuje to już nikt na tym
      forum chyba w to nie uwierzy smile

Pozdrawiam i przykro mi z powodu sytuacji.
      Jakby się dało podmienić na mojego szatana to ja z przyjemnością.
      Może na niego nie będze alergii smile

Krechu
      • julijanek Re: sprzedam labradorkę Warszawa 12.03.08, 15:30
        smile. Alma jest normalnie się rozwijającym labradorem...ma na swoim koncie
        wprawdzie parę moich najlepszych butów ale...Dlatego też szukam kogoś kto się
        nią będzie dobrze opiekował, miał dla niej czas. Na pewno nie oddam jej osobie ,
        która będzie ją zostawiała na 10 godz. samą w domu..
        • haharper Re: sprzedam labradorkę Warszawa 14.03.08, 13:40
          Witaj! Ja jestem jak najbardziej zainteresowana. Własnie marzyłam o
          labradorce smile Proszę o kontakt! Mój nr: 0668220343. Ola
          • julijanek Re: sprzedam labradorkę Warszawa 17.03.08, 08:56
            Dziękuję wszystkim za chęć pomocy. Znaleźliśmy już nowy dom dla naszej suni.
            Teraz to ja potrzebuję pomocy...tłumacze sobie że tak musiałam zrobić...ale jest
            ciężko... Nowi włąsciciele zadzwonili że jest bardzo dobrze. Mam nadzieje że
            sunia się szybko zaadaptuje. jak myślicie czy będzie jej ciężko?? Była z nami 5
            miesięcy.
            • tenshii Re: sprzedam labradorkę Warszawa 17.03.08, 13:52
              Ponoć pies potrzebuje ponad 6 miesięcy do takiego pełnego przywiązania, zaufania itd wink

Poza tym to młody pies. Na pewno pokocha ich szybko i będzie tam szczęśliwa.

Poza tym psy ze schronisk, lub takie, które były ze swoimi właścicielami lata przyzwyczajają się do innych właścicieli i są z nimi szczęśliwe. Moja sąsiadka przygarnęła pół roku temu jamnika, po śmierci innych sąsiadów... Pies nie opuszcza jej na krok i bardzo kocha.

Nie smuć się. Jesteś dobrym człowiekiem. Znam wielu takich, którzy zawieźli by psa do schroniska, zostawili w lesie albo dobili łopatą.

Buziaczki dla Ciebie kiss
              • 69lola Re: sprzedam labradorkę Warszawa 17.03.08, 20:18
                Nic sie nie martw my kupilismy Maksia jak mial ponad rok i uwiez ze
                nie bylo po nim widac oznak cierpienia te pieski chyba wszystkich
                kochaja)))))))))))
              • julisia155 Re: sprzedam labradorkę Warszawa 25.03.08, 21:25
                To młoda psinka ciesze się ze znalazła nowy ufny domek Nie martw sie
                jest tak młoda ze zapomni o was .. wiem ze to smutne ale to prawda
                nie odwiedzajcie jej bo gdy o was nie zapomni bedzie JEJ ciezko sad
                bardzo mi przykro..;/ chociaz jestem zbulwersowana faktem iż
                wczesniej nie mozna bylo wykryc alergii zanim sie podjelo taki
                OBOWIĄZEK pamietajcie pies TO NIE ZABAWKA !!!! Jestem smutna..sad
                • julijanek Re: sprzedam labradorkę Warszawa 26.03.08, 13:01
                  Dziekuję za informację, nie rozumiem tylko po co ta łyżka złośliwości w każdym
                  twoim poście...

i nie musisz też caps lockiem zaznaczać wagi swoich słów...nie bądż też smutna
                  ani zbulwersowana...pies wrócił do nas po 1 dniu. I zostanie.

• ddb2 Re: sprzedam labradorkę Warszawa 26.03.08, 15:30
                    Jak to sie stalo? Sam wrocil?
                    A co z alergia?
                    Choc znam 2 rodziny, w jednej pani domu jest na odczulaczach na
                    ukochanego kota, w drugiej cala czworka jest uczulona na psa, ktory
                    mimo wszystko w szczesciu i nieswiadomosci, jakich przyspozyl
                    klopotow, dozywa kresu swego dlugiego zycia.
                    • julijanek Re: sprzedam labradorkę Warszawa 27.03.08, 08:51
                      Trafilismy na bardzo mądrą Panią doktor, która dała nadzieję...odczulamy i mamy
                      nadzieje ,że będzie dobrze...Nie sama nie wróciła, ubłagaliśmy żeby oddali, a że
                      wybralismy mądrze to i nie było problemu...
                      • paenka Re: sprzedam labradorkę Warszawa 27.03.08, 09:29
                        W mojej ciotki domu, Pan domu równiez jest uczulony na sierść ale
                        posiadają zarówno owczarka niemieckiego jak i kotasmile i żyje im się
                        jakośsmile Dodam, że na zwierzaki zdecydowali się wiedząc już o
                        uczuleniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka