michalevo24 29.12.09, 16:15 Ja rozwiodłem się z żoną mając 22 lata . Chciałem się dowiedzieć jaka były reakcje nowo poznanej osoby . Czy na samym wstępie mówice że was cos takie spotkało ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plujeczka Re: CZY MACIE PROBLEMY Z POZNANIEM DRUGIEJ OSOBY 29.12.09, 21:55 ja mam trochę więcej lat od ciebie bo mam dziecko w twoim wieku więc jak sie domyslasz nie muszę się nikomu i z niczego juz tłumaczyć.Przeciez to ,ze jestes rozwiedziony nie jest wypisane na twoim czole? nie badź na poczatek taki " wylewny'poznasz kogos lepiej i bedzie Ci na tej osobie zalezało to wowczas o ile uznasz za stosowne to powiesz ,ze jestes rozwiedziony. Rozwód nie jest piętnem i ktoś kto tego doswiadczył nie musi sie czuc z tego powodu gorszym od innych. Odpowiedz Link
mayenna Re: CZY MACIE PROBLEMY Z POZNANIEM DRUGIEJ OSOBY 30.12.09, 08:31 Uważam, ze jednak lepiej i rozwodzie mówić najszybciej jak sie da.Nie jest to żadne piętno, nie jest to wstydliwa sprawa, ale wyklucza np. slub koscielny i dobrze, zeby druga strona przed zaangażowaniem sie miała tego swiadomość. Odpowiedz Link
dsz27 Re: CZY MACIE PROBLEMY Z POZNANIEM DRUGIEJ OSOBY 30.12.09, 13:10 Nie mam z tym problemu. Tym bardziej, że mężczyźni, którzy są mną zainteresowani zazwyczaj dowiadują się szybko, że jestem posiadaczką dwóch ślicznych małych sztuk Tak więc zaraz pojawia się pytanie o męża Szybko dowiadują się, że jestem rozwódką. Wydaje mi się, że czasy kiedy rozwód był jak piętno na czole, dawno minęły. Osobiście nie spotykam się z niechęcią związaną z faktem, ze rozwiodłam się z mężem. Odpowiedz Link