z_mazur 05.03.10, 18:11 Co zrobić, żeby forum było bardziej sympatyczne, mniej zgorzkniałe, żeby nie zamieniało się w miejsce wyładowywania frustracji? Mam codziennie zakładać wątek "kochajmy się"? ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redstiletto Mam:) 05.03.10, 18:25 Nowa tu jestem więc proszę wybaczyć moje nieokrzesanie 1.Wycinanie wszystkich wątków z tzw."wycieczkami osobistymi" 2.wrzucanie raz na jakiś czas czegoś co nas ostatnio rozbawiło tak jak to miało niegdyś miejsce na tym forum i w takich wątkach: forum.gazeta.pl/forum/w,15128,77673592,77673592,Smedzenie.html 3.Spojrzenie na swoje życie z lekkim przymrużeniem oka,choć czasami bywa bardzo trudne i wręcz niedorzeczne,ale pomaga oj bardzo pomaga... Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów bardzo serdecznie!!! Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Mam:) 05.03.10, 18:32 pkt.1 - bez sensu pkt.2 - też bez sensu pkt.3 - również bez sensu Odpowiedz Link
z_mazur Re: Mam:) 05.03.10, 18:44 Zabiłaś mnie. )))))) A może wykrzesz z siebie coś bardziej konstruktywnego? Krytykować potrafi każdy. Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Mam:) 05.03.10, 19:14 Każdy kto pisze w necie naraża się na "osobiste wycieczki". To ryzyko należy wkalkulować. Gorzej gdy fikcja miesza się z rzeczywistością i życie w necie bierze górę nad życiem w realu. Uważam, że tutaj, na tym forum, jest kilka osób, które zatraciły granicę między tymi dwoma światami. Nie będę wymieniać z ników ale gdyby nagle net przestał istnieć, to te osoby poczułyby się jak na narkotykowym głodzie. Czasami wręcz zakładają, odpowiadają, piszą kontrowersyjnie, bo to daje im "kopa". Tutaj czują się potrzebni, zauważani itd. Ja w swoim czasie miałam dość agresywne wypowiedzi. Teraz wiem, że to był u mnie wyraz mojej ogólnej nerwowości spowodowanej rozwodem. Natomiast nadal agresywnie reaguję gdy któryś z osobników przypomina mi mojego ex, bądź same sytuacje podobne do moich życiowych perypetii. Generalnie uważam, że forum nie jest złe. Tylko nie należy traktować go jako wyroczni. Odpowiedz Link
z_mazur Re: Mam:) 05.03.10, 19:19 No i o to chodzi. Właśnie o tą nerwowość, której ostatnio mnóstwo na forum. Co zrobić, żeby ją rozładować? )) Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Mam:) 05.03.10, 19:22 tylko w tym problem, że tutaj trafiają ludzie nerwowi. Rozwód sprzyja temu, że człowiek jest nerwowy, często załamany, w ogniu walki, znerwicowany, gotowy zabić każdego wroga - to mija, a wtedy można pogadać i doradzić takim właśnie osobom - wesprzeć, opowiedzieć o sobie , swoich doświadczeniach itd. Odpowiedz Link
redstiletto Re: Mam:) 05.03.10, 18:51 kobieta306 napisała: > pkt.1 - bez sensu > pkt.2 - też bez sensu > pkt.3 - również bez sensu > Jeśli są bez sensu to napisz w takim razie coś z sensem Pozdrawiam serdecznie kobieto306 Odpowiedz Link
mediator.org popieram! 05.03.10, 18:52 Proste zasady. Zwłaszcza nie oceniać i nie robić osobistych wycieczek. Oczywiście więcej kultury, poprawnego pisania też by się przydało Trzymanie się danego tematu, zwłaszcza, gdy ktoś zadaje konkretne pytanie. Mniej frustracji!!!wywalanej na forum! (...przecież nick jest anonimowy...to sobie co niektórzy pozwalają). Humor - zawsze bezcenny Nawet podczas wojny trzymał ludzi przy życiu A niektóre opisywane tu sprawy to nawet "lepiej" jak niejedna wojna )) Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Pomysły? 05.03.10, 19:18 ja kiedyś tam starałam się zakładać wątki takie właśnie około rozwodowe - żeby pogadać - np mój wąteczek o męskim ciele - to mi zaraz za kilkaset postów ktoś wygarnął że taka siaka owaka jestem )) Innym razem psioczyłam, że facet bez prawa jazdy to dla mnie cienias - to też usłyszałam, że jestem pusta, wredna, kłótliwa - a ja nadal uważam, że facet bez prawa jazdy to cienias i pierdołą - wycieczka osobista dla każdego pana bez - więc przestałam pisać, bo po co Odpowiedz Link
z_mazur Re: Pomysły? 05.03.10, 19:27 Się przejmujesz jakimiś głupkowatymi docinkami. Wątek o nowym męskim ciele był super. Jeden z fajniejszych tu ostatnio. Proszę o jeszcze. Odpowiedz Link
jarkoni Re: Pomysły? 05.03.10, 19:42 Wątki "okołorozwodowe" są super, oby więcej takich.. Odpowiedz Link
zabelina Re: Pomysły? 05.03.10, 19:53 A jak Ci powiem, że mężczyzna bez prawa jazdy to była miłość mojego życia? Za to miał wiele innych zalet. Patrz, jacy my wszyscy różni jesteśmy Odpowiedz Link
kobieta306 Re: Pomysły? 05.03.10, 20:11 Ty wiesz co ) fakt, mój pierwszy facet nie miał prawa jazdy ))))))) - teraz sobie to uświadomiłam. Wtedy o tym zupełnie nie myślałam )))))))))) młodość, młodość )))) Odpowiedz Link
zabelina Re: Pomysły? 05.03.10, 19:54 Jak masz na podorędziu, to dawaj ja tu zaraz Jak znalazł dla wszystkich na wiosnę Odpowiedz Link
mediator.org Re: Pomysły? 05.03.10, 20:11 Dla wszystkich??? Niee, dla niektórych dieta wspomagająca przytycie No tak... też takie problemy bywają. Tacy różni jesteśmy, ze powtórzę za kimś Odpowiedz Link
dsz27 Re: Pomysły? 05.03.10, 20:13 No to może by się przydał wątek o nowym damskim ciele Może był już i mi umknęło? Piję dzisiaj wino, Wasze zdrowie)) Odpowiedz Link
mola1971 Re: Pomysły? 05.03.10, 20:36 Zabelina, najlepsza dieta na wiosnę to zakochanie i dużo seksu Odpowiedz Link
mola1971 Re: Pomysły? 05.03.10, 21:01 Nie znam bardziej przyjemnej i skutecznej metody na odchudzanie No chyba, że intensywne pływanie Odpowiedz Link
redstiletto Re: Pomysły? 05.03.10, 21:08 mola1971 napisała: > Nie znam bardziej przyjemnej i skutecznej metody na odchudzanie > No chyba, że intensywne pływanie He,he,he... Łatwiej niektórym o basen obecnie niż o seks.. Odpowiedz Link
zabelina Re: Pomysły? 05.03.10, 21:30 Tylko powiedz mi jak się zakochuje, bo już nic nie pamiętam Odpowiedz Link
mola1971 Re: Pomysły? 05.03.10, 21:39 Na forum nie mogę A poza forum z kolei nie chcę by nie zapeszyć Ale jak się dowiem to Ci powiem Odpowiedz Link