Dodaj do ulubionych

PIŁA- okropność

30.10.10, 21:36
Oglądaliście to coś?
Ja wyszłam po 15 minutach. Wściekła, że nie sprawdziłam w necie opinii, tylko posłuchałam znajomych. Wyszli 5 minut po mnie- też zupełnie zdegustowani i rozczarowani.

Jaki jest w ogóle sens tworzenia tego typu filmów?
Obserwuj wątek
    • mola1971 Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 21:42
      Z zasady nie oglądam żadnych horrorów ani thrillerów. Życie realne dostarcza mi wystarczającej ilości adrenaliny smile
      Ale jeśli ktoś lubi czemu nie?
      • to.ja.kas Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 21:52
        Oglądałam tylko pierwszą część. Cała. Ja lubie thillery. Ten mnie....rozbawił. Był totalnie bez sensu. Nie mało drastyczny a bezsensowny.
        Lubie takie filmy jak Siedem, Milczenie owiec czy Inni lub After Life....chronicznie nie lubię komedii i komedii romantycznych. Mam na nie alergie wink
        • mola1971 Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 22:01
          Milczenie owiec to jedyny thriller, który obejrzałam, ale dlatego, że wtedy_jeszcze_mąż zaciągnął mnie do kina big_grin Byłam wtedy w ciąży, więc nie był to dobry pomysł, ale sam film super. Gdy leci w TV to oglądam bo wiem co się wydarzy, więc się nie boję wink
          Z horrorów bardzo lubię też Wywiad z wampirem, ale to raczej bajka dla dzieci a nie horror jest.
          • to.ja.kas Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 22:08
            Wywiad z wampirem i Dracule tez lubię i na bank to dla mnie nie horror.
            Horrory ogląda moja Młoda, ja się boję wink

Piła przyznam rozbawiła nas obie a zakończenie uznałyśmy za jedno z najbardziej głupich jakie dane nam było oglądac.

Obejrzyj Siedem i After Life....mówię Ci ŚWIETNE !!!! wink
            • mola1971 Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 22:15
              Kaś, ja nawet Gladiatora nie obejrzałam bo po pierwszej scenie, w której spada łeb nie zdzierżyłam i wyłączyłam TV big_grin
              Bardzo straszne to jest? O Siedem coś kiedyś czytałam, ale o After Life nie.
              Moi Młodzi też lubią horrory. Zwłaszcza Młody.
              • to.ja.kas Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 22:18
                W gladiatorze najfajniejsza scena to scena poczatkowa gdzie walczą rzymianie z germanami i pierwsza walka na arenie....cała reszta nuuuuda. tongue_out

To Młodym Aftera poleć. wink Mojej się podobał.
                • mola1971 Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 22:25
                  No to im polecę a i sama może przez ramię im zerknę wink
                  • to.ja.kas Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 22:29
                    Liam Neeson gra a rezyserem jest Polka smile))) Może to Cię zachęci. I nikt nikomu nie ucina niczego...a trzyma w napięciu i jest REWELACYJNY !
                    • mola1971 Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 22:36
                      Polka??? I nikt nikomu niczego nie ucina??? No to obejrzę na bank big_grin
                      • to.ja.kas Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 22:43
                        Słowo daje nic sie nie ucina, nic nie kroi i nic nie urywa głowy. A film STRASZNY ! wink
    • nangaparbat3 Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 22:38
      zmeczona100 napisała:

>
      > Jaki jest w ogóle sens tworzenia tego typu filmów?
      >
      >
      Jest popyt, więc jest sens tongue_out
      • mola1971 Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 22:46
        Dokładnie tak big_grin
        • to.ja.kas Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 22:48
          No proszę....popyt i podaż big_grin
          • mola1971 Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 22:52
            Jaka ta demokracja i wolny rynek razem wzięte są do kitu wink
            Ale na razie nikt nic mądrzejszego nie wymyślił smile
            • to.ja.kas Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 22:56
              Już chyba wszystkie mozliwości wyczerpaliśmy...chociaz kto wie. wink
              • mola1971 Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 23:01
                Jeszcze rządy fachowców nam zostały. Przez wielu wyśmiewane, ale ja osobiście uważam, że ludzkość ku temu zmierza. Ludziska coraz bardziej się specjalizują, coraz większą mają wiedzę na ściśle określony, wąski temat jednocześnie zostając kompletnymi ignorantami w innych dziedzinach życia. Polityką też pewnie z czasem zajmą się ludzie, którzy się na tym znają. Tzn nie na samej polityce jako takiej bo na tym zna się każdy wink tylko na poszczególnych jej odcinkach.
                Ale to temat rzeka i nie na to forum smile A poza tym ja nie lubię polityki bo wzbudza w ludziach najgorsze instynkty big_grin
                • to.ja.kas Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 23:03
                  Ale politycy uważają sie za fachowców smile))

Dobra nie na RICD temat.

A ja lubie polityke może wlasnie za emocje jakie wzbudza smile
                  • mola1971 Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 23:06
                    Ja lubię se poteoretyzować. Zresztą już na studiach to bardzo lubiłam. Ale do tego by zająć się tematem praktycznie zniechęcają mnie właśnie towarzyszące polityce negatywne emocje.
                    To ja już wolę zostać przy popycie i podaży i dalej w handlu siedzieć wink
                    • to.ja.kas Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 23:11
                      hehehehe, najwiecej emocji to przy tym teoretyzowaniu. A co ja praktykuje polityke jak z Vertim za kłaki sie bierzemy?
                      I ja i on teorie uprawiamy a mało się nie pogryziemy....i tak go lubię smile)))
                      • to.ja.kas Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 23:12
                        A i "Piła" przy tym to mały pikuś smile
                        • mola1971 Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 23:19
                          To fakt big_grin
                          Ale Verti może niech lepiej z chłopami za łby się bierze a nie z Tobą smile
                          W rozmowie z kobietą (nawet o polityce) jednak inne standardy obowiązuję. Tak staroświecka jestem i już tongue_out
                          • to.ja.kas Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 23:25
                            Ja nie jestem pamiętliwa, ino jak ojciec w "Koglu Moglu" trochę wyrywna. I on tez wink
                            • mola1971 Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 23:31
                              A to prawda big_grin
                              Dlatego i Tobie i jemu chyba bardzo spokojni i cholernie cierpliwi partnerzy są potrzebni wink)))) Potrzebni nie w sensie "musu" ino w sensie potencjalnej możliwości wink
                              Ale oboje z tego co wiem kozy zodiakalne jesteście a to wiele tłumaczy big_grin Przy całej mojej niechęci do zodiaku, tarota i takich tam wink
                              • to.ja.kas Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 23:35
                                O tak, ja wiem, że do mnie trzeba mega cierpliwości. Do niego tez trza, bo ja bym go.....ech.
                                Ale znam takich co nawet ze mną wytrzymują....wink
                                • mola1971 Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 23:38
                                  Z nim też ktoś kiedyś wytrzyma smile
                                  Taka porywczość jak Twoja czy jego to i tak pikuś w porównaniu z ludźmi, którzy dziury nie zrobią a krew wypiją wink
                                  • to.ja.kas Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 23:41
                                    mola1971 napisała:
                                    > Taka porywczość jak Twoja czy jego to i tak pikuś w porównaniu z ludźmi, którzy
                                    > dziury nie zrobią a krew wypiją wink

Oj, jak ja tego nie lubię....tak mówiła moja mama jak Ty napisałaś i z jej mlekiem wyssałam niechęć do takich zachowań. Dlatego prędzej dogadam sie z Vertim mimo wszystko niż z kimś kto zachowuje sie w taki sposób.
                                    • mola1971 Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 23:52
                                      I ja też. Bo człowiek porywczy jest przewidywalny i wystarczy przeczekać atak jego porywczości. A żmija jest permanentnie żmiją i nic tego nie zmieni.
                                      • to.ja.kas Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 23:56
                                        Ale do przemocy się nie posuwam wink

Dlaczego tu nie ma opcji jak na fejsie "lubię to"? B bym kliknęła pod Twoim postem wink
                                        • mola1971 Re: PIŁA- okropność 30.10.10, 23:59
                                          Tego "lubię to" też mi czasem na forum brakuje big_grin
                                          Widać fejsbukowe dzieci jesteśmy wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka