Dodaj do ulubionych

Samotne mamy

11.12.10, 23:28
Czy samotne(samodzielne) mamy mają szanse na ulozenie sobie zycia z wartosciowym facetem?. Doswiadczenia z autopsji wskazują, ze sa zainteresowani przewinieciem sie tylko przez moje lóżko. Skad sie to bierze? Ani nie szukam, ani nie prowokuje, normalna, podobno"fajna, ladna i wartosciowa" ze mnie dziewczyna, wiec gdzie jest szkopuł?

Moza jakies historie ku pokrzepieniu serca?smile

Nie jest mi w glowie, by teraz szukac partnera zyciowego, ale mam nadzieje,ze jednak kiedys dane mi bedzie jeszcze isc przez zcyie z kim kto pokocha mnie i jesli nie pokocha, to chociaz polubi zaakceptuje moje dzieci. Nie chce by ktoś tej nadziei mnie pozbawił....
Obserwuj wątek
    • podroznie ... 12.12.10, 09:12
      Dzień Dobry,
      Kilka impresji z Tobą. Może Ci pomogą.
      Nie jest ważne co napisałaś tu, ważniejsze o Tobie co jest wcześniej.
      Widząc Twój "początek" w wątku Noname, te nascie, może tylko dziesięć
      rozdziawionych twarzy, pomyslłąłem sobie że szybko bym chciał zamknąć
      oczy i nie analizować stan Twojego uzebienia..
      tak się chchrotać z rozdziawioną gębą, po czym naraz się dowiedzieć, że słyszysz płacz
      swojego dziecka i koniec...Pa...do jutra...moze..nie wiem..
      Pozostałby pewnie tylko Twój pełny usmiech po spotkaniu,
      czyli wybacz...tylko Twoje zeby...sad
      A jeszcze gdybysmy sie poznali pod Twoim nickiem, wiesz..diamenty, klejnoty...
      A Ty w co drugim zdaniu; szkopuł w tym, szkopuł w tamtym...
      /szkopuł po łacinie scopulus czyli rafa w morzu/
      Czułbym presję by dla Ciebie pływać w Szarm z rekinami za koralami
      ryzykowne życie....

Nie. To by się nie mogło udać. Pa
      Uważaj na Siebie
      • triss_merigold6 Bełkot. Pomyśl o zmianie dilera. n/t 12.12.10, 11:04
        • nangaparbat3 Re: Bełkot. Pomyśl o zmianie dilera. n/t 12.12.10, 12:23
          To Leptis. Nie sądzę, żeby zmiana dilera zmieniła cokolwiek.
          • triss_merigold6 To leczenie zamknięte. n/t 12.12.10, 12:34
    • altz Re: Samotne mamy 12.12.10, 12:03
      Spokojnie, można sobie ułożyć życie, ale chyba najłatwiej z osobą, która już ma dzieci.
      Warto popatrzeć na to, czy partner lubi dzieci, a to przecież widać od razu.
      Jak nie lubi, to nawet nie warto sobie głowy nim zawracać, pomimo jakiegoś zauroczenia, bo nic z tego nie będzie. Jak przyjdziecie i się wystraszy, to też nie jest dobry kandydat.
      Znam takie pary po przejściach, są moje dzieci i twoje dzieci, czasami są i nasze dzieci, chociaż nie jest to konieczne.
      • nangaparbat3 Re: Samotne mamy 12.12.10, 12:22
        Jest też wielu mężczyzn, którzy chcą być ojcami, a nie mogą mieć biologicznych dzieci.
        • kalpa Re: Samotne mamy 12.12.10, 15:02
          Znam piekne historie- z wlasnego podwórka smile
          Moj wlasny tata i jego zona- nieraz pisałam o tym na forum.
          I mój ex, który ma fajną partnerke, mame 13-latka. Są szczęśliwi, ex dogaduje się dobrze z jej synem, ona dobrze traktuje naszych synków. Poznali się na sympatii.pl, portalu randkowym smile
          czyli cuda się zdarzają smile
        • rarely Re: Samotne mamy 14.12.10, 16:42
          Jest też wielu mężczyzn, którzy chcą być ojcami, a nie mogą mieć biologicznych
          > dzieci.

teraz to pojechalas po bandzie dobre
    • podroznie ... 12.12.10, 17:56
      Dajmond, żyjesz?
      przpraszam z tymi zębami, się po prostu wstydzę, wiesz.
      Sam mam olbrzymie kompleksyw tym względzie.
      Mimo młodego wieku, kurcze mostek będę miałw przyszłym tygodniu.
      I tak patrząc na te dzięcięć może więcej uśmiechniętych górnych śzczęk
      strasznie Ci pozazdroiściłem wieszsmile

serdecznie pozdrawiam
      • m.agdaa Re: ... 12.12.10, 18:31
        Podróżniku, a powiedz mi gdzie na świecie najwięcej wydobywa się diamentów?

Wiesz....ten mój nick tez mi się nie podobał od początku, taki mało skromny i być może świadczyć mógł o mojej próżności( co po prawdzie nie jest), ale wiesz- gdy zakładałam konto tutaj akurat miałam na ręce pierścionek z małymi diamencikami od mojego taty, którego nie ściągam od 10 lat i pomyślałam,ze to taki ładny diamentowy nich będzie, a tu zonksmile

Wymyśliłam sobie teraz bardziej skromny, by ostatni raz pojawić się na forum(bo rezygnuję) i uśmiecham się do Ciebie moim białym, szerokim uśmiechem, którym akurat( z nieskromnością powiem)mogę się pochwalić i nie żywię urazy.
        A uśmieszki bardziej swiadczyły o moim dystansie do podjętego wątku, a nie chęcią pochwalenia się zawartością mojego otworu gębowego.

Powodzenia u stomatologa i pozdrawiam.
        • szizumami Re: diamencie 12.12.10, 19:45
          zostaw swój nick i nie przejmuj sie złosnikami
          takich wszedzie pełno
          nie ma co chowac sie przed nimi
          zacepiaja żeby zwrócic na siebie uwage
          powodów nie znam--ale pewnie jakies są
          --
          troll---"mały czarny smoluchowaty węgielek musi wysmolić wszystko co na drodze"
          pozdro
        • podroznie ... 12.12.10, 21:05
          Dobranoc. Zdecydowanie pora pomysleć o kolejnym tygodniu.
          Już nie mogę więcej o szczękach, implantach i diamentach.
          Dobrej nocy.
          • m.agdaa Re: ... 12.12.10, 22:10
            To było pytanie retoryczne...

Dobranoc.
    • tully.makker Re: Samotne mamy 13.12.10, 10:07
      Jak najbardziej. pametaj jednak, ze wszystko wymaga czasu, a jak chce sie osiagnac jakis cel w zyciu, to trzeba aktywnie dazyc do jego realizacji.
      • evela1982 Re: Samotne mamy 13.12.10, 12:35
        Mowi się właśnie,e jak się czegoś bardzo chce i pragnie, by to tego nie dazyc, nie szukać, że samo przyjdzie ( piszę to w kontekście nowego partnera)), a co właśnie z teorią,ze szczęściu trzeba pomagać?smile
    • malgolkab Re: Samotne mamy 13.12.10, 13:35
      pewnie, że mają szansęsmile ja sobie ułożyłam, reszta poukładała się sama- myslałam, że będzie dużo trudniej... najbardziej się bałam relacji mój syn-mój facet (niepotrzebnie, mały twierdzi, że to najpierw był jego kolega i zgodzil się, żeby był moim chłopakiemsmile, reakcji mojej rodziny (tata jest dosyc tradycyjny i długo nie umiał się pogodzić z moim rozwodem)- w tej chwili cala rodzina zachwycona next- mama powiedziala, że to pierwszy mój chłopak od szkoły podstawowej, który do mnie pasujewink no i relacji moich z jego mamą - jedynak, bez dzieci, nigdy nawet nie mieszkał z kobietą - i też nie potrzebnie, bo teraz te relacje są bardzo fajne...

ale tez przeszłam etap propozycji od różnych ciekawych typów, łącznie z tym, że usłuszalam, ze powinnam korzystać, bo niedługo już nie będę młoda i atrakcyjna. I niestety większość tych propozycji pochodziła od panów, którzy mają rodziny;/ może niektórzy myslą, ze samotna mama jest tak wyposzczona, że weźmie wszystko co się nadarzy
      • argentusa Re: Samotne mamy 13.12.10, 19:52
        hihihihi, uśmiałam isę smile
        Odpowiadając na pytanie autorki watku:
        Można, liczba dzieci powyżej 1 też nie jest przeszkodą.
        Jak siętrafi na własciwą osobę - wszystko jest kwestią poukładania się.
        Powodzenia.
        Ar.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka