sinsi 19.06.11, 21:33 wypada kobiecie mieć kochanka? Myślę, że bardzo istotne zagadnienie w kwestii tematycznej "i co dalej". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mola1971 Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 21:37 Ale kochanka czy partnera? Kochanka to chyba bez ograniczeń, może być nawet 30 lat młodszy (byle pełnoletni był ) a partner to wg mnie tak max 10 lat młodszy. Choć ja tylko teoretyzuję bo gustuję w rówieśnikach Odpowiedz Link
zmeczona100 Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 21:41 Kochanka to mieć w ogóle nie wypada Jako partnera to myślę, że zważając na różnice międzypokoleniowe, to pewnie max 5 lat Odpowiedz Link
altz Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 22:14 Najlepszy jest w wieku syna, bo nie wzbudza podejrzeń i plotek. Odpowiedz Link
altz Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 23:54 Wypada, wszyscy zazdroszczą, ale i tak pod kościołem obgadują. A Autorka chyba chce swojego pielęgniarza uwieść. Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 22:59 Kochanka? Generałowa Zajączkowa miała 70 i kochanka trzydziestoletniego. Moja znajoma też. A czy "wypada"? Co to w ogóle za pytanie? Odpowiedz Link
mayenna Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 23:01 Uważam, podobnie jak Ninon de Lenclos, że jedyne czego nie wypada w tej materii to mieć więcej niż jednego kochanka na raz. Sinsi, skąd taki problem ? Odpowiedz Link
panda_zielona Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 23:11 Byle by ten kochanek nie był czyimś mężem, a ilość lat? W tym największy jest ambaras aby dwoje chciało naraz Odpowiedz Link
mayenna Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 23:17 A jak jest w trakcie rozwodu ale pozwu jeszcze nie złożył to może być? Ależ dzień: same rozrywkowe wątki na forum. Sezon ogórkowy czas zacząć Odpowiedz Link
mayenna Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 23:42 Na ten problem istnieje specjalny wzór matematyczny. Warunkiem jest tylko podanie prawdziwych danych matematycznych. Jeden ze składników sprawia ponoć mężczyznom wiele kłopotu.Error na pewno nie miałby z nim problemu bo stosowne narzędzie do pomiarów otrzymał Odpowiedz Link
szizumami Re: Ile lat młodszego 20.06.11, 00:03 --ale jak już "wypada" to i przyrząd nie pomoże Odpowiedz Link
errormix Re: Ile lat młodszego 20.06.11, 08:30 No zgadza się. Przyrząd - potocznie suwmiarką zwany - otrzymałem. Kiedyś zaczęliśmy o tym na forum niewinnie rozmawiać, a dwa dni później już pod moimi drzwiami listonosz z paczką od jednej z forumowych pań stał (pozdrawiam ją serdecznie). Początkowo nie w głowie mi było mierzenie. Nie żebym nie był ciekawy ile u mnie tego no... "składnika męskości", ale zwyczajnie dlatego, że przyrząd z metalu jest, a do tego smarem jakimś nasączony - chyba przeciw rdzy - i aż mną wstrząsało, gdy sobie pomyślałem, że mam to do mojego aksamitnego ciała przykładać. No, ale że teraz po rozwodzie jestem, z dzieckiem i po przejściach, więc na piękne oczy, seksowny głos i zalotny uśmiech nikogo nie poderwę. Wymiary muszę znać i kropka. Babki teraz wymagające są, interesuje je tylko co i jak z tą męskością jest, bo podobno jak nieużywana to coraz jej mniej, a tym samym, nomen omen, chłop zwyczajnie do dupy jest, więc kiedyś przemogłem się, obmierzyłem od stóp do głów i wyszło mi, że... ... jakbym nie liczył to i tak na końcu liczy się tylko orgazm. Odpowiedz Link
limonka69 do męża 20.06.11, 22:47 "i wyszło mi, że..." jak to powiadają baby ch.uj.em nie przestraszysz. Buziak mężu na dobranoc Odpowiedz Link
errormix Re: do męża 21.06.11, 05:36 limonka69 napisała: > jak to powiadają baby ch.uj.em nie przestraszysz. > Buziak mężu na dobranoc Żono, zawsze wiedziałem, że ty do strachliwych na pewno nie należysz. Buziaki na dzień dobry Odpowiedz Link
tricolour Którędy kobiecie wypada... 19.06.11, 23:59 ... gdy ma kochanka? Nigdy o czymś takim nie słyszałem... Odpowiedz Link
mayenna Re: Którędy kobiecie wypada... 20.06.11, 00:14 tricolour napisał: > ... gdy ma kochanka? > > Nigdy o czymś takim nie słyszałem... bo to brakoróbstwo jakieś Jak wypada to koniecznie trzeba wymienić. Kilka lat temu pewna leciwa wdowa zapytała mojego proboszcza, którego z dwóch kochanków wybrać. Pani miała dobrze po 70.Ksiądz nie kryterium wieku jej doradził ale elegancko mówiąc: miała potencję wziąć pod uwagęI taka najczęściej radę słyszę gdy próbuję rozmawiać o kwestii doboru kochanków. Z reszta ta teoria ma historyczne uzasadnienie. Caryca Katarzyna miała nawet specjalną probier - damę co stwierdzała czy pan się na kochanka Imperatorowej nadaje.O wiek zdaje mi się nie pytały... Odpowiedz Link
szizumami Re: Którędy kobiecie wypada... 20.06.11, 00:35 co prawda to nie mięsień ale za młody-----jeszcze nie wyćwiczony jakieś osiągi musi miec Odpowiedz Link
noname2002 Re: Którędy kobiecie wypada... 20.06.11, 08:43 To chyba zależy od tego na czym nam bardziej zależy-na umiejętnościach czy możliwościach Odpowiedz Link
partyzant74 Re: Którędy kobiecie wypada... 20.06.11, 21:45 Mam pytanie ta dysputa to o marzeniach czy o zboczeniach. Bo nikt nie pisze o uczuciach tylko o sprawnościach. Ach te baby.........smuto bez nich, a z nimi jeszcze gorzej Hi Hi Odpowiedz Link
mola1971 Re: Którędy kobiecie wypada... 20.06.11, 21:49 Wątek dotyczy kochanków a Ty o uczuciach Kochanek wiadomo do czego służy )) Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Którędy kobiecie wypada... 21.06.11, 08:21 Tak całkiem nic nie czuć do kochanka? Też się zgorszyłam, a jestem kobietą. ------------- "Marionetki!...Wszystko marionetki. Zdaje im się, że robią, co chcą, a robią tylko, co każe im sprężyna, taka ślepa jak one..."Bolesław Prus Odpowiedz Link
noname2002 Re: Którędy kobiecie wypada... 21.06.11, 08:50 Czuć coś do kochanka? Co za masochizm, aż się zgorszyłam Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Którędy kobiecie wypada... 21.06.11, 09:17 Sympatię chociaż, to tez uczucie, które sprawia, że kogoś lubimy i chcemy z nim przebywać częściej ------------- "Marionetki!...Wszystko marionetki. Zdaje im się, że robią, co chcą, a robią tylko, co każe im sprężyna, taka ślepa jak one..."Bolesław Prus Odpowiedz Link
mayenna Re: Którędy kobiecie wypada... 21.06.11, 19:22 Pytanie dotyczy wieku a nie uczuć. Autorka wątku nie pyta o motywy, a o granicę plotkarstwa. Inaczej mówiąc: kiedy kumoszki zzielenieją jeszcze z zazdrości, a kiedy wywiozą jak Jagnę Odpowiedz Link
i.rys Re: Ile lat młodszego 21.06.11, 15:22 Wiele też zależy czy tylko będziecie "kochankować" w ukryciu czy też na tak zwanym mieście zamierzasz się z nim pokazywać Myślę, że dolna granica to wiek, w którym ów byłby za przechodniów uznawany za Twojego syna... to byłoby baaardzo krępujące dla Was obojga usłyszeć: "Ale ma pani przystojnego syna..." A na poważnie to wszystko zależy jakie Ten kochanek ma mieć dla Ciebie znaczenie... niektórzy młodzieńcy mentalnie wyprzedzają Panów w wieku zaawansowanym Odpowiedz Link
czlowiek-na-torze Re: Ile lat młodszego 21.06.11, 18:37 i.rys napisała: > A na poważnie to wszystko zależy jakie Ten kochanek ma mieć dla Ciebie znaczeni > e... niektórzy młodzieńcy mentalnie wyprzedzają Panów w wieku zaawansowanym Czego jestem doskonałym przykładem! A tak wracając do meritum wątku: kobiecie wypada mieć kochanka o 10 lat młodszego. 11 lat różnicy w dół to już mezalians, pedofilia, chamstwo, drobnomieszczaństwo i góralska muzyka! Odpowiedz Link
panda_zielona Re: Ile lat młodszego 21.06.11, 19:14 O kurczę to ja idę głowę popiołem posypać bo się nie mieszczę w granicy. czlowiek-na-torze napisał: 11 lat różnicy w dół to już mezalians, pedofilia, chamstwo, drobnomieszczań > stwo i góralska muzyka! Odpowiedz Link
mayenna Re: Ile lat młodszego 21.06.11, 19:17 A ja muszę dokładnie porachować bo możliwe że także będzie z tym problem Odpowiedz Link