Dodaj do ulubionych

Ile lat młodszego

19.06.11, 21:33
wypada kobiecie mieć kochanka?

Myślę, że bardzo istotne zagadnienie w kwestii tematycznej "i co dalej".
Obserwuj wątek
    • mola1971 Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 21:37
      Ale kochanka czy partnera? Kochanka to chyba bez ograniczeń, może być nawet 30 lat młodszy (byle pełnoletni był wink) a partner to wg mnie tak max 10 lat młodszy.
      Choć ja tylko teoretyzuję bo gustuję w rówieśnikach smile
    • zmeczona100 Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 21:41
      Kochanka to mieć w ogóle nie wypada wink
      Jako partnera to myślę, że zważając na różnice międzypokoleniowe, to pewnie max 5 lat wink
    • altz Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 22:14
      Najlepszy jest w wieku syna, bo nie wzbudza podejrzeń i plotek. smile
      • kalpa Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 22:50
        hm... dlaczego nie wypada mieć kochanka?
        • altz Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 23:54
          Wypada, wszyscy zazdroszczą, ale i tak pod kościołem obgadują.
          A Autorka chyba chce swojego pielęgniarza uwieść. wink
    • nangaparbat3 Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 22:59
      Kochanka?
      Generałowa Zajączkowa miała 70 i kochanka trzydziestoletniego.
      Moja znajoma też.
      A czy "wypada"?
      Co to w ogóle za pytanie?
    • mayenna Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 23:01
      Uważam, podobnie jak Ninon de Lenclos, że jedyne czego nie wypada w tej materii to mieć więcej niż jednego kochanka na raz.smile

Sinsi, skąd taki problem ?smile
    • panda_zielona Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 23:11
      Byle by ten kochanek nie był czyimś mężem, a ilość lat? W tym największy jest ambaras aby dwoje chciało naraz big_grin
      • mayenna Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 23:17
        A jak jest w trakcie rozwodu ale pozwu jeszcze nie złożył to może być?smile

Ależ dzień: same rozrywkowe wątki na forum. Sezon ogórkowy czas zacząćsmile
    • mayenna Re: Ile lat młodszego 19.06.11, 23:42
      Na ten problem istnieje specjalny wzór matematyczny.
      Warunkiem jest tylko podanie prawdziwych danych matematycznych. Jeden ze składników sprawia ponoć mężczyznom wiele kłopotu.Error na pewno nie miałby z nim problemu bo stosowne narzędzie do pomiarów otrzymałsmile
      • szizumami Re: Ile lat młodszego 20.06.11, 00:03
        --ale jak już "wypada"
        to i przyrząd nie pomoże
      • errormix Re: Ile lat młodszego 20.06.11, 08:30
        No zgadza się. Przyrząd - potocznie suwmiarką zwany - otrzymałem. Kiedyś zaczęliśmy o tym na forum niewinnie rozmawiać, a dwa dni później już pod moimi drzwiami listonosz z paczką od jednej z forumowych pań stał (pozdrawiam ją serdecznie).

Początkowo nie w głowie mi było mierzenie. Nie żebym nie był ciekawy ile u mnie tego no... "składnika męskości", ale zwyczajnie dlatego, że przyrząd z metalu jest, a do tego smarem jakimś nasączony - chyba przeciw rdzy - i aż mną wstrząsało, gdy sobie pomyślałem, że mam to do mojego aksamitnego ciała przykładać.

No, ale że teraz po rozwodzie jestem, z dzieckiem i po przejściach, więc na piękne oczy, seksowny głos i zalotny uśmiech nikogo nie poderwę. Wymiary muszę znać i kropka.

Babki teraz wymagające są, interesuje je tylko co i jak z tą męskością jest, bo podobno jak nieużywana to coraz jej mniej, a tym samym, nomen omen, chłop zwyczajnie do dupy jest, więc kiedyś przemogłem się, obmierzyłem od stóp do głów i wyszło mi, że...

... jakbym nie liczył to i tak na końcu liczy się tylko orgazm.
        • limonka69 do męża 20.06.11, 22:47
          "i wyszło mi, że..." jak to powiadają baby ch.uj.em nie przestraszysz.
          Buziak mężu na dobranoc wink
          • errormix Re: do męża 21.06.11, 05:36
            limonka69 napisała:
            > jak to powiadają baby ch.uj.em nie przestraszysz.
            > Buziak mężu na dobranoc wink

Żono, zawsze wiedziałem, że ty do strachliwych na pewno nie należysz.
            Buziaki na dzień dobry wink
    • tricolour Którędy kobiecie wypada... 19.06.11, 23:59
      ... gdy ma kochanka?

Nigdy o czymś takim nie słyszałem...
      • mayenna Re: Którędy kobiecie wypada... 20.06.11, 00:14
        tricolour napisał:

> ... gdy ma kochanka?
        >
        > Nigdy o czymś takim nie słyszałem...
        bo to brakoróbstwo jakieśsmile

Jak wypada to koniecznie trzeba wymienić.
        Kilka lat temu pewna leciwa wdowa zapytała mojego proboszcza, którego z dwóch kochanków wybrać. Pani miała dobrze po 70.Ksiądz nie kryterium wieku jej doradził ale elegancko mówiąc: miała potencję wziąć pod uwagęsmileI taka najczęściej radę słyszę gdy próbuję rozmawiać o kwestii doboru kochanków. Z reszta ta teoria ma historyczne uzasadnienie. Caryca Katarzyna miała nawet specjalną probier - damę co stwierdzała czy pan się na kochanka Imperatorowej nadaje.O wiek zdaje mi się nie pytały...

• szizumami Re: Którędy kobiecie wypada... 20.06.11, 00:35
          co prawda to nie mięsień
          ale za młody-----jeszcze nie wyćwiczony
          jakieś osiągi musi miec
          • noname2002 Re: Którędy kobiecie wypada... 20.06.11, 08:43
            To chyba zależy od tego na czym nam bardziej zależy-na umiejętnościach czy możliwościachwink
            • partyzant74 Re: Którędy kobiecie wypada... 20.06.11, 21:45
              Mam pytanie ta dysputa to o marzeniach czy o zboczeniach. Bo nikt nie pisze o uczuciach tylko o sprawnościach. Ach te baby.........smuto bez nich, a z nimi jeszcze gorzej Hi Hi
              • mola1971 Re: Którędy kobiecie wypada... 20.06.11, 21:49
                Wątek dotyczy kochanków a Ty o uczuciach tongue_out
                Kochanek wiadomo do czego służy wink))
              • mayenna Re: Którędy kobiecie wypada... 21.06.11, 08:14
                Może o realiach?smile
                • ewela1_1 Re: Którędy kobiecie wypada... 21.06.11, 08:21

Tak całkiem nic nie czuć do kochanka?smile

Też się zgorszyłam, a jestem kobietąwink.
                  -------------
                  "Marionetki!...Wszystko marionetki. Zdaje im się, że robią, co chcą, a robią tylko, co każe im sprężyna, taka ślepa jak one..."Bolesław Prus
                  • noname2002 Re: Którędy kobiecie wypada... 21.06.11, 08:50
                    Czuć coś do kochanka? Co za masochizm, aż się zgorszyłamsmile
                    • ewela1_1 Re: Którędy kobiecie wypada... 21.06.11, 09:17

Sympatię chociażsmile, to tez uczucie, które sprawia, że kogoś lubimy i chcemy z nim przebywać częściejsmile
                      -------------
                      "Marionetki!...Wszystko marionetki. Zdaje im się, że robią, co chcą, a robią tylko, co każe im sprężyna, taka ślepa jak one..."Bolesław Prus
                  • mayenna Re: Którędy kobiecie wypada... 21.06.11, 19:22
                    Pytanie dotyczy wieku a nie uczuć.
                    Autorka wątku nie pyta o motywy, a o granicę plotkarstwa. Inaczej mówiąc: kiedy kumoszki zzielenieją jeszcze z zazdrości, a kiedy wywiozą jak Jagnęsmile
    • i.rys Re: Ile lat młodszego 21.06.11, 15:22
      Wiele też zależy czy tylko będziecie "kochankować" w ukryciu czy też na tak zwanym mieście zamierzasz się z nim pokazywać smile
      Myślę, że dolna granica to wiek, w którym ów byłby za przechodniów uznawany za Twojego syna... to byłoby baaardzo krępujące dla Was obojga usłyszeć: "Ale ma pani przystojnego syna..."
      A na poważnie to wszystko zależy jakie Ten kochanek ma mieć dla Ciebie znaczenie... niektórzy młodzieńcy mentalnie wyprzedzają Panów w wieku zaawansowanym smile
      • czlowiek-na-torze Re: Ile lat młodszego 21.06.11, 18:37
        i.rys napisała:
        > A na poważnie to wszystko zależy jakie Ten kochanek ma mieć dla Ciebie znaczeni
        > e... niektórzy młodzieńcy mentalnie wyprzedzają Panów w wieku zaawansowanym smile

Czego jestem doskonałym przykładem! smile

A tak wracając do meritum wątku: kobiecie wypada mieć kochanka o 10 lat młodszego. 11 lat różnicy w dół to już mezalians, pedofilia, chamstwo, drobnomieszczaństwo i góralska muzyka!
        • panda_zielona Re: Ile lat młodszego 21.06.11, 19:14
          O kurczę to ja idę głowę popiołem posypać bo się nie mieszczę w granicy.tongue_out

czlowiek-na-torze napisał:
          11 lat różnicy w dół to już mezalians, pedofilia, chamstwo, drobnomieszczań
          > stwo i góralska muzyka!
          • mayenna Re: Ile lat młodszego 21.06.11, 19:17
            A ja muszę dokładnie porachować bo możliwe że także będzie z tym problemsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka