Dodaj do ulubionych

Do panów na forum :)

13.08.11, 21:08
Zastanawia mnie pewna sprawa wszyscy tu jesteśmy po przejściach lub na chwilkę przed nimi ale odrywając się od problemów chciałabym zapyta was panowie jaka powinna byc żona idealna?
Wiem wiem ideałów nie ma ale każdy z was napewno doda coś od siebie....

Bo właśnie jeśli zostanę żoną po raz drugi to chciałabym by bliska ideału smile))

ps:
1. Proszę aby kobietki darowały sobie dziwne uwagi
2. Panów natomiast proszę o to aby nie pisali że "na pilota" bo będą ją mogli wyłączyc.
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: Do panów na forum :) 13.08.11, 21:30
      Mimo wszystko nie mogę sie powstrzymać - żona (niekoniecznie idealna) nie powinna mieć jaj, tylko zupełnie, ale to zupełnie co innego.
      • jeriomina Re: Do panów na forum :) 13.08.11, 21:43
        jak trafisz na mizogina to nigdy nie bedziesz idealna...
    • mola1971 Re: Do panów na forum :) 13.08.11, 21:58
      A skąd wniosek, że na tym forum odpowiedzą Ci mężczyźni?
      Choć mam nadzieję, że Tri odpowie, ale obawiam się, że to co przeczytasz (jeśli odpowie) przyjemne dla Ciebie nie będzie.

A ja mężczyzną nie jestem, ale i tak się wypowiem bo to forum otwarte i żadna selekcja i wybieranie sobie kto ma odpowiadać a kto nie, jest mówiąc delikatnie nie na miejscu.
      I wg mnie żona idealna (trzymając się Twojej terminologii bo coś takiego jak ideał w przyrodzie nie występuje) to kobieta, która jest sobą a nie jakąś plasteliną dopasowującą się do zachcianek faceta.
      • nangaparbat3 Re: Do panów na forum :) 13.08.11, 22:15
        to kobieta, która jest sobą a nie jakąś plastel
        > iną dopasowującą się do zachcianek faceta z forum
        • mola1971 Re: Do panów na forum :) 13.08.11, 22:18
          Słuszna uwaga smile
    • gazeta_mi_placi Re: Do panów na forum :) 13.08.11, 22:17
      Cicha, posłuszna, dobra i miła, głupsza od męża uncertain
      • dziad47 Re: Do panów na forum :) 13.08.11, 23:08
        Żona idealna po rozpadzie poprzedniego zwiazku. Zapewne zrozumie co przeoczyła i refleksjia pomoże jej zrozumieć co było niedobre z jej strony. W związku liczy się szaczunek, szczerość, otwartość. Rozsądek i rozwaga, empatia w odpowiedniej postaci. I zdrowe relacjie i duzo miłośći. Kochajcie się wzajemnie i spełniajcie swoje marzenia. Korzystająć z okazji chce coś powiedzieć bardzo mnie zraniła żona, ale to nie znaczy, że do końca swoich dni będe damskim bokserem. Bardzo chce spotkać już po rozwodzie kogoś kto mnie pokocha i bedzie chciał być przy mnie na dobre i na złe. I będzie przetrzegał zasady ucziwości małżeńskiej i nie bedzie miał prawa do "prywatności w zwiazku". Pozdrawiam nawet te "jadowite" Panie, bo wszystkie są godne by je kochać ucziwie i z atencjią.
        • mola1971 Re: Do panów na forum :) 13.08.11, 23:13
          dziad47 napisał:
          Korzystająć z okazji chce coś powiedzieć bardzo mnie zrani
          > ła żona, ale to nie znaczy, że do końca swoich dni będe damskim bokserem.

Czy to znaczy, że damskim bokserem byłeś/jesteś?
          • wendd Re: Do panów na forum :) 13.08.11, 23:26
            Nie mola - dziad pisze o przyszłoścismile
            • mola1971 Re: Do panów na forum :) 13.08.11, 23:29
              Ale skąd w ogóle pomysł z damskim bokserem. Jeśli nie będzie nim w przyszłości to czy był nim w przeszłości? Pytanie samo się nasuwa.
              • wendd Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 00:13
                Dziad pisze, że rozpad jego związku bardzo go zranił, ale nie będzie się z tego powodu odgrywał w przyszłości na innych kobietach.

Tak sądzęsmile
                • mola1971 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 00:21
                  Jako kobieta po przejściach z przemocowcem wolę trzymać się swojego pytania. Zaznaczam - to jest pytanie a nie twierdzenie.
                  Wg mnie facet, który w przeszłości nie używał przemocy, nie będzie się zapierał, że przemocy nie użyje w przyszłości. Bo to tak jakby kaczka wody się zapierała wink
                  Poza tym jeśli ktoś na wstępie mówi Ci, że Cię nie okradnie możesz mieć 100% pewność, że to złodziej jest. Normalnemu człowiekowi takie zapewnienie nie przyjdzie do głowy bo normalnym i naturalnym jest to, że się nie kradnie zatem o tym w ogóle się nie mówi.
                  • gazeta_mi_placi Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 00:24
                    Bez przesady, jak ktoś się raz zdenerwuje i mu ręka poleci nie oznacza od razu, że damski bokser.
                    • mola1971 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 00:26
                      Wg mnie wystarczy raz.
                    • jarkoni Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 08:49
                      Stanowcze NIE.
                      Co to w ogóle ma znaczyć "ręka mu poleci"???
                      • zatracony72 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 10:24
                        jak nie wytrzyma agresji drugiej strony
                        • mola1971 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 10:53
                          Facet, który podnosi rękę na kobietę jest bezjajowcem i na miano mężczyzny nie zasługuje. Bez względu na okoliczności.
                          • czlowiek-na-torze Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 19:13
                            > Facet, który podnosi rękę na kobietę jest bezjajowcem i na miano mężczyzny nie
                            > zasługuje. Bez względu na okoliczności.

A kim jest kobieta, która podnosi rękę na mężczyznę? Co ma zrobić facet, którego kobieta bije?
                            Ja nikogo nie biję i nikt nie ma prawa mnie bić, a jeśli to robi to musi liczyć się z konsekwencjami. Będę się zawsze aktywnie bronił przed przemocą, niezależnie od płci agresora.
                            • mola1971 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 19:17
                              Jeśli kobieta podnosi rękę również jest to przemoc i nie ma dla niej usprawiedliwienie. Niemniej przed przemocą nie broni się przemocą bo to tylko zaostrza sytuację.
                              Mężczyzna jest od kobiety silniejszy fizycznie i może się bronić powstrzymując ją. I/lub zgłaszając sprawę na policję a nie oddając jej.
                              Prawdziwy mężczyzna NIGDY nie uderzy kobiety.
                              • czlowiek-na-torze Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 19:37
                                > Prawdziwy mężczyzna NIGDY nie uderzy kobiety.

Głupoty gadasz. W styczniu tego roku napadnięto mnie i kolegę nocą we Wrocławiu. Agresorami było trzech mężczyzn i kobieta. Ja nie miałem okazji wykazać się męskością, bo na samym początku dostałem nokautujący cios z nikąd w łeb, który rzucił mnie na deski (no, na chodnik...). Jak już odzyskałem przytomność i się podniosłem to oczom moim ukazał się taki widok: kolega zwinięty na ziemii i kopany przez trzech facetów i dziewczynę. Jak wstałem to uciekli. Masz jakieś wątpliwości co do tego, że ta dziewczyna tak samo jak jej koledzy zasługuje na strzał pięścią w twarz? Ja takich wątpliwości nie mam. Mamy równouprawnienie.

Może nie jestem jakimś dwuigrekowym twardzielem, nie mniej jednak jestem prawdziwym mężczyzną.
                                • mola1971 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 20:38
                                  Człowieku, ja o relacjach damsko - męskich pisałam, o związku a nie o napadach. W przypadku napadu płeć nie ma znaczenia, trzeba się bronić i tyle.

To o gadaniu głupot mógłbyś sobie darować bo takie postawienie sprawy wyklucza merytoryczną dyskusję.
                              • dziad47 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 22:49
                                Wiesz Mola, byłem przez żonę oskarzony z art. 207, po 10miesiacach oskarzenie uznao za bez podstawne. Dlatgego jak słusznie zauwarzyłas mam odczyn alergiczny. Ale mimo tego nie mam zamiaru odgrywac sie na kobietach, bo jestem po przejsciach. Mam za to wole wypowiadac swój punkt widzenia na tematy które mnie poruszają. Pozdrawiam
                      • gazeta_mi_placi Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 19:46
                        Każdy może kiedyś się bardzo zdenerwować, liczy się co jest potem, czy poprawa czy nie.
                        • mola1971 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 20:41
                          Gazeciu, cywilizowany człowiek odreagowuje nerwy w inny sposób niż bicie drugiego człowieka. I nieważne co potem. Przemocowcy tak już mają, że potem są mili do zrzygania a za czas jakiś robią to samo.
                  • wendd Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 00:24
                    Mola to taka przenośniasmile

Ale chyba najlepiej zapytać samego dziada, co miał na myślismile
                    • mola1971 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 00:27
                      Jak znam życie Dziad skrzętnie temat ominie wink
                      Lub jakieś opowieści dziwnej treści, nietrzymające się kupy nam tu zapoda smile
              • dziad47 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 22:42
                Nie byłem, tylko w wirtualnym forum wypada być. Bo mam nie odparte wrazenie że taki obraz mężczyzny jest obowiazujący. Głupi, zapity, samolubny, samiec chcacy tylko posiąć kobietę.
                W końcu jak trzy lata temu zapytałem się kierowniczki osrodka "Błekitnej Linii" czy mężczyzna moze być ofiara przemocy. Zdziwiła się i powiedziała my umiemy i pomagamy walczyc o swoje prawa kobietą. Zawsze będe uważał, że stereotypy tłumią rozwój intelekualny i rómość dialogu. Jeszcze przez długie czas bez zwiazku kobiety i męzczyzny nie bedzie madrze i dobrze wychowanych dzieci. Dopuki miłość bedzie zwycieżac zło dopuki będzie nadzieja na lepsza przyszłość.
        • heksa_2 Re: Do panów na forum :) 13.08.11, 23:29
          Z tą prywatnością to ciekawe. Mój mąż też narzeka, że nie miał prywatności w związku. Nawet naszym dzieciom się skarży, że nie miał prywatności w związku i dlatego musiał zdradzać.
          • mola1971 Re: Do panów na forum :) 13.08.11, 23:31
            Heksa, jeszcze wielu rzeczy się o sobie od niego dowiesz. Oczywiście nie bezpośrednio bo do tego trzeba mieć jaja, ale przez pośredników.
            Wrzuć na luz i broń Boże nie bierz tego do siebie co on do innych gaworzy. Szuka usprawiedliwienia dla swojego postępowania i plecie trzy po trzy.
            • 0.myszka Re: Do panów na forum :) 13.08.11, 23:38
              Tak mój też chciał miec prywatnosc... okazało się że miał jej wiele , "jechał" na 3 fronty - że się chłopina nie pogubił ... i cały czas myslał ze ja o niczym nie wiem nawet potrafił prosto w oczy powiedzieć że nie zdradził nigdy ... a tak wogóle to dowiedziałam sie że ożenił sie ze mną z rozsądku....
              • kobietazjajami2 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 00:00
                Jak zwykle drogie panie jad się wylał... ale nie potrzebuję porad od kobiet które mąż musiał z jakiejś przyczyny zdradzac, takie kobiety mają tylko jad i brak poczucia własnej wartości smile

A cóż za poradę można uzyskac od kobiet które nie mają poczucia humoru tylko jad...

p.s. większośc moich przyjaciół to mężczyźni ponieważ mają poczucie humoru i dystans do siebie - pozdrawiam wszystkie zołzy na tym forum teraz możecie sika jadem dalejsmile))
                • mola1971 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 00:06
                  Zatem zapytaj przyjaciół. Po co na forum piszesz i d... zawracasz?
                  • kobietazjajami2 Molu.... 14.08.11, 00:49
                    Piszę na forum ponieważ jak słusznie ktoś tu zauważył (bo musiał) forum właśnie po to jest, natomiast świeże spojrzenie się przyda smile
                    • mola1971 Re: Molu.... 14.08.11, 00:51
                      A co Ty tak za mną łazisz i ciągle Molu i Molu? Mola to nie napis na dropsach tongue_out
        • gazeta_mi_placi Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 00:22
          Każdy człowiek ma prawo do prywatności w związku.
          • mola1971 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 00:25
            Do prywatności tak, ale nie do życia tylko i wyłącznie życiem gdzieś na boku. Bo wtedy co to za małżeństwo?
            Żadna przesada zdrowa nie jest.
          • wendd Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 00:27
            To jak to "jedno ciało" z prywatnością pogodzić?smile
            • tricolour Pogodzić można w ten sposób... 14.08.11, 00:40
              ... że ustala się wyraźną granicę między otwartością, a ekshibicjonizmem.
      • noname2002 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 09:45

> Cicha, posłuszna, dobra i miła, głupsza od męża uncertain

Głupotę można łatwo symulowaćsmile tylko komu by się chciało?smile
    • wendd Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 00:18
      Jak na wyluzowaną kobietę z jajami to Ty dość jadowicie te posty piszesz.....smile
    • tricolour Żona idealna powinna... 14.08.11, 00:38
      ... gotować jak marzenie, prasować jak walec, milczeć, lubić anal, robić loda z połykiem, być głupsza, milczeć, sprzątać, prać skarpeki, robić sama zakupy, milczeć, zarabiać na siebie i oddawać milcząco nadwyżki, nie zadawać pytań, być na skinienie...

Idealna żona ma być pożytyecznym sprzętem domowym oraz posiadać wbudowaną fabryczną zgodę na wymianę na nowszy model.
      • mola1971 Re: Żona idealna powinna... 14.08.11, 00:40
        Tri, Ty potworze big_grin
        • tricolour To może choć ciasteczkowy? 14.08.11, 00:43
          • mola1971 Re: To może choć ciasteczkowy? 14.08.11, 00:48
            O tak! Ciasteczkowy Potwór! Ulubieniec mojej Julki smile Niebieski i w ogóle taki milutki smile Pasuje do Ciebie jak ulał tongue_out
      • ankiepankie Re: Żona idealna powinna... 14.08.11, 17:50
        hehe, cudne, ale sie usmialam smile
    • mola1971 Re: Żona idealna powinna... 14.08.11, 01:01
      Nie zauważyłaś jednej rzeczy. To co napisał Tri to sarkazm... Znajdź sobie w słowniku co to słowo znaczy smile
    • tricolour Jesteś zatem bliska ideału... 14.08.11, 01:07
      ... i to największa wada. Ideał jest dobry do używania jak niemieckie auto.

Problem w tym, że niemieckie auto to temat dla ślusarza gdy jeździ i złomiarza gdy przestanie. Żona zaś to życiowy temat dla serca.
      • mola1971 Re: Jesteś zatem bliska ideału... 14.08.11, 01:13
        Oj Tri, gdybyś Ty tej żony (i co ważniejsze maleńkiego syna) nie miał... Ale masz i życzę całej Trójce wszystkiego co w tym życiu najlepsze smile
        I zmykam spać. Dobranoc smile
    • wendd Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 07:45
      a może to Beata wróciła na forum?smile
      • noname2002 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 09:52
        > a może to Beata wróciła na forum?smile

Mnie się bardziej pasuje stylem i jadowitością wobec kobiet do Madam_C smile
      • noname2002 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 09:53
        a może to Beata wróciła na forum?smile

Mnie stylem i jadowitością wobec kobiet kojarzy się z Madam_C smile
        • mola1971 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 10:56
          Wg mnie to nie jest ani Beata, ani Madame_c. Chyba wiem kto to jest, ale się powstrzymam. Niech dalej pisze, nicki zmienia. Zabawna jest smile
    • real.gejsza Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 15:09
      Muszę, Cię zmartwić- na dzień dzisiejszy są niewielkie szanse byś została "żoną idealną". Po twoich wypowiedziach mozna wysnuć teorię, że powinnaś popracowac nad sobą. Złośliwości, czepialstwa, arogancji przy chęci i profesionalnemu wsparciu psychologicznemu mozna sie pozbyc. To jest dobra wiadomośc, bo oznacza, że mozesz zbliżyć się kiedyś do ideału smile. Do rad dorzuciłąbym tak na gorąco:
      - traktuj kazdą chorobę męża ( nawet katar, również alergiczny) jako bardzo poważne schorzenie, zagrażające życiu i zdrowiu małżonka. Opiekuj się nim, podawaj herbatki,przykrywaj kocykiem, całuj w głowkę i jeszcze częściej niz normalnie mów mu jaki jest wspaniały,
      - swoje choroby bagatelizuj, niechaj motywują Cię jeszcze bardziej do pracy i prowadzenia domu. Zapalenie płuc? eeee tam, tylko cię przewiało.

• kobietazjajami2 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 16:29
        O! hipochondryczka niedoceniona...
        Szkoda drogie panie że zabieracie zdanie nie proszone tłamsząc na forum wypowiedzi mężczyzn...
        • mola1971 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 16:40
          Zatem idź ze swoim wydumanym problemem na forum mężczyzna smile Skoro wypowiedzi kobiet ci nie odpowiadają tongue_out
          Tłamsimy mężczyzn... Cudne big_grin
        • real.gejsza Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 18:09
          smile odpukac, nie narzekam na zdrowie smile
    • mola1971 Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 17:47
      Ciesze się jak diabli big_grin
      Exa łażącego za mną po forum przetrzymałam to i ją przetrzymam wink
    • wendd Re: Do panów na forum :) 14.08.11, 18:14
      A cóż takiego robi wyluzowana i ambitna Kobietazjajami na forum w piękne, słoneczne niedzielne popołudnie?smile
      Atakuje i dogryza bogu ducha winnym innym ludziom.
      Chyba więc nie jest ani taka ambitna, ani taka zajęta ani wyluzowanasmile
    • nextvivi Re: Do panów na forum :) 15.08.11, 07:26
      Kobiety z natury są idealne przecież smile

• szizumami Re: Do panów na forum :) 15.08.11, 17:38
        sie znowu czepiacie
        nic nie rozumiecie
        na hasło "jaka idealna?"
        miało pasc --Z JAJAMI !
        W KOŃCU PANI SZUKA..NIEPRAWDAŻ

• kobietazjajami2 Re: Do panów na forum :) 15.08.11, 17:40
          Pani nie szuka bo już znalazła smile
          Natomiast zaczynam odnosic wrażenie że broni mi się wolności słowa tongue_out
          • szizumami Re: Do panów na forum :) 15.08.11, 17:48
            nic sie nie broni
            tylko trza było tych niewygadanych kobiet nie draznic
            załatw sprawe z jajami
            humorem
    • szizumami Re: Do panów na forum :) 15.08.11, 18:35
      -wiec ,tak myśle
      że -przyczyna jest ,że tak nazwe to zjawisko-"bunt jajników"
      spowodowane przypuszczeniem, zagrożeniem ewentualnego[może nie zamierzonego nie w intencjach!]--przymilenia sie facetom----
      którzy byli,śa przyczyną naszych babskich bóli
      wiec
      siostro--wiecej wyrozumiałości-czyli miłości
      wszak jak dziad pisze --i zmijki na to zasługują[chwała mu za to]
      one jak je odpowiednio ugłaskac sa milutkie
      byle nie rywalizowac ,kupczyć tymi cechami idealnych kobiet
      wiec
      witaj siostro!

• san1 Re: Do panów na forum :) 15.08.11, 23:26
      Kazik lat 52 - Każda, byle nie ruda, bo te, to Pani wie, jędze są.

Wiktor lat 38 - Powinna mieć długie włosy, niekoniecznie bardzo długie, ale takie żeby można się było w nich zanurzyć.

Zbyszek lat 41 - Taka babka przy kości to by mi odpowiadała, no ale, wie Pani, byle bez przesady.

Mariusz lat 36 - Kobieta powinna być miła, a jak do tego ma jeszcze ładny biust - o taki!!! (Pan Mariusz ochoczo zademonstrował jaki, zakreślając przed sobą łuk w odległości około 50 cm od swojej klatki piersiowej), to jest już ideał.

Kuba lat 16 - Wie Pani, wszystkie dziewczyny są fajne, a najbardziej podobają mi się te z długimi włosami i jak chodzą w spódnicy. Bo te w spodniach, to czasami gorsze są od kumpli.

Michał lat 16 (kolega Kuby) - no, ja lubię te z ciemnymi włosami, bo są weselsze od tych sztywnych blondynek.

Józef lat 65 - Młoda śliczna buzia, no tak jak Pani, chociaż wygląda mi Pani na przemarzniętą (przez moją głowę przeleciała myśl, czy przypadkiem nie kapie mi z nosa).

Piotr lat 45 - No wie Pani, powinna być taka kobieca. A co to znaczy kobieca? Ja wiem, może powinna mieć ładny tyłek i zgrabne nogi, ale też delikatność, no i przede wszystkim nie powinna być krzykliwa.

Michał lat 34 - Dobrze jeżeli kobieta jest ładna, miło na taką popatrzeć, ale też nie jest prawdą, że mężczyznom tylko na wyglądzie zależy.Kazik lat 52 - No i żeby można było z nią pogadać o różnych rzeczach.

Wiktor lat 38 - Powinna też mieć poczucie humoru i być wyrozumiała, bo wie Pani, ja to trochę taki drań jestem. A Pani lubi drani?

Maciek lat 31 - Kobieta powinna być dowcipna, inteligentna, wrażliwa i czuła.

Krzysztof lat 66 - Kobieta to powinna być przede wszystkim mądra. Bo jak jest mądra, to wie jak dogodzić mężczyźnie, a wtedy to już ona będzie dla niego ideałem.

Hubert lat 32 - Powinna być zaradna i samodzielna. Wygląd nie ma dla mnie takiego istotnego znaczenia, musi mi się po prostu podobać.

Piotrek lat 24 - Nie ma ideału. Przede wszystkim kobieta powinna mieć poukładane w głowie. Wygląd to sprawa drugorzędna, uroda z czasem przeminie, a jak będzie miała poukładane w głowie, to zostanie jej to na całe życie.

Józef lat 65 - Musi być gospodarna, żeby umiała dom ogarnąć i o siebie zadbać.

Kuba lat 16 - Fajne są dziewczyny, z którymi można pogadać, wie Pani, tak o wszystkim, no (wtrącił się Michał lat 16 ) tylko czasami to nie wiadomo o co im chodzi, najpierw się śmieją, a później udają obrażone.

Michał lat 34 - Kobieta powinna mieć „to coś" co sprawia, że chce się z nią być, opiekować się nią i znosić jej napady złości (śmiech).

Maciek lat 37 - Każda kobieta może być ideałem, tylko nie dla każdego faceta. Jednemu podoba się to, drugiemu co innego. Jak kobieta jest miła i taka zadbana, to dla niejednego może stać się ideałem. Faceci najbardziej nie lubią, jak kobieta chce nimi rządzić, a niestety większość kobiet uważa, że właśnie na tym polega małżeństwo.

• gazeta_mi_placi Re: Do panów na forum :) 16.08.11, 08:52
        Jej i jak tu zaspokoić tych wszystkich Panów???
    • jumanji_7 Re: Do panów na forum :) 16.08.11, 02:15
      kobietazjajami2 napisała:

> Zastanawia mnie pewna sprawa wszyscy tu jesteśmy po przejściach lub na chwilkę
      > przed nimi ale odrywając się od problemów chciałabym zapyta was panowie jaka po
      > winna byc żona idealna?

> Wiem wiem ideałów nie ma ale każdy z was napewno doda coś od siebie....
      >
      > Bo właśnie jeśli zostanę żoną po raz drugi to chciałabym by bliska ideału smile))
      >
      > ps:
      > 1. Proszę aby kobietki darowały sobie dziwne uwagi
      > 2. Panów natomiast proszę o to aby nie pisali że "na pilota" bo będą ją mogli w
      > yłączyc.

ŻADNA !!!
      Sorki, ale szczerze big_grin
      • kobietazjajami2 Re: Do panów na forum :) 16.08.11, 10:39
        Właśnie drodzy panowie padła odpowiedź idealnasmile

To tak jak w tym żarciku:
        - Czy barany się żenią?
        - Tak, tylko barany wink

pozdrawiam

> ŻADNA !!!
        > Sorki, ale szczerze big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się