olgucha_3
25.03.12, 10:13
Dziewczyny kochane i jedyny Rodzynku.
Bardzo Wam dziękuję za cudowne spotkanie. W końcu udało mi się z Wami spotkać i mogłam osobiście podziękować tym, które półtora roku temu ciągnęły mnie za uszy do życia. Mola, szalona kobieto, tak sobie Ciebie wyobrażałam, Marta, następnym razem zatańczymy na stole, Sonia, ciepła, cudna kobietko, masz niewyobrażalną siłę, Tereska śmieszko, masz takie radosne oczy, Wandzia, trochę się wahałaś przyjechać, a wniosłaś tyle radości, Kasia, dajesz wszystkim nadzieję, że po tym wszystkim też jest życie, Magda, nie sądziłam, że wylądujemy na koniec u Ciebie, dzięki za pyszne jedzonko mrrrr. Dziękuję wszystkim Dziewczynom, których nie wymieniłam z imienia, ale sporo nas było i nie pamiętam waszych nicków. Wszystkie jesteście wspaniałe. Rodzynku, miło było Cię poznać.
Jednym słowem. Tańce, hulanki, swawole. Pomijając fakt, że pierwotnie wylądowałam pod Bolkiem, no cóż, niektóre blondynki tak mają. Liczę, że wraz z nadchodzącą wiosną, tych spotkań będzie więcej. Czekam niecierpliwie. Buziaki dla Was
Olga.