poprostuprawo 10.06.12, 00:49 Zapraszam do czytania bloga o rozwodach poprostuprawo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czlowiek-na-torze Re: Blog o rozwodach 10.06.12, 01:18 Wiesz, rozwody i prawo to poważne sprawy, natomiast takiego bloga może założyć sobie każdy. Dla mnie podstawą jakiejkolwiek elementarnej wiarygodności jest podpisywanie się własnym imieniem i nazwiskiem. Byle obszczymur może sobie założyć konto na blogspocie i sadzić na nim bzdury jakie mu przyjdą do łba. Odpowiedz Link
poprostuprawo Re: Blog o rozwodach 10.06.12, 06:39 Dziękuję za komentarz. Blog ma charakter edukacyjny, a nie komercyjny. Blog będzie pisany przez kilku prawników. Nie chodzi nam o promowanie konkretnych nazwisk. Jest to nasza pierwsza przygoda z blogowanie, mam nadzieję, że wystarczy nam zapału i chęci... Joanna Nowak Odpowiedz Link
czlowiek-na-torze Re: Blog o rozwodach 10.06.12, 08:09 > Blog ma charakter edukacyjny, a nie komercyjny. To nie ma nic do rzeczy. > Jest to nasza pierwsza przygoda z blogowanie, mam nadzieję, że wystarczy nam za > pału i chęci... Jak na razie to napisaliście bardzo ogólnie kilka banalnych informacji, które każda osoba, gdy tylko przyjdzie jej myśl o rozwodzie, znajdzie w ciągu kilku minut... > Joanna Nowak O zajebiście! Z pewnością czytelnicy bloga wejdą na niniejsze forum i odnajdą ten wątek np. za dwa albo trzy lata. Odpowiedz Link