Dodaj do ulubionych

a rozwodnicy z Łodzi?

22.07.12, 22:53
może jest ktoś świeżo po rozwodzie z łodzi lub okolic?
Obserwuj wątek
    • bodo46 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 22.07.12, 23:02
      a jest smile
      • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 23.07.12, 19:43
        niewielu nas, ale liczy się jakość a nie ilość wink) choć ja w nastrojach depresyjnych...
        • bylemrogaczem Re: a rozwodnicy z Łodzi? 23.07.12, 19:50
          to chyba w trakcie jesteś wink)) ja w zasadzie też bo apelacja w toku ale już teraz radochę mam straszną . Problemów nie brak ale już teraz potrafię się z drobnych rzeczy cieszyć smile
          Daj na priva trochę wiedzy o sobie smile))
        • unema Re: a rozwodnicy z Łodzi? 23.07.12, 20:26
          dokładnie tak
          jakość się liczysmile
          witam swojaków
          • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 24.07.12, 23:26
            to miłe, że jest nas więcej wink) rzeczywiście jestem "w trakcie" wyprowadzania się byłego męża i pytań dziecka jak to teraz będzie bez taty...
            • bylemrogaczem Re: a rozwodnicy z Łodzi? 25.07.12, 07:17
              To mów jak sobie z tymi pytaniami radzisz ??
              • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 25.07.12, 12:36
                tłumaczę że i mama i tata ją kochają nawet jak siebie już nie kochają i nie będą mieszkać razem... i że tata będzie do niej przychodził, a ona do taty, kiedy tylko będzie chciała... wiesz, u nas na szczęście naprawdę nie ma (i mam nadzieję że nigdy nie będzie) walki o dziecko, a w każdym bądź razie żadnych ograniczeń z mojej strony...
                mam nadzieję, że to wszystko się jakoś spokojnie ułoży i to przetrwam...
                • jarkoni Re: a rozwodnicy z Łodzi? 28.07.12, 14:54
                  Nie jestem "świeżo" po rozwodzie, ale zawsze po rozwodzie i z Łodzi..
                  Pozdrawiam Natka i dobrze, że naturalnie i bez problemów/ograniczeń w kontaktach to się odbywa.
                  Cóż, ludzie się rozstają z powodów najróżniejszych, ale dzieci powinny jak najmniej na tym ucierpieć.
    • jodi20l Re: a rozwodnicy z Łodzi? 28.07.12, 19:22
      we wrzesniu mija rok....
      z wczesniejszego piotrkowskiego i tam tez odbyla sie rozprawa
      • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 30.07.12, 20:12
        jednak jest nas coraz więcej wink)
        Jarkoni, miałeś dobry pomysł z tym forum...
        • jarkoni Re: a rozwodnicy z Łodzi? 02.08.12, 15:19
          "a łyżka na to..." wink
          • zakrecona77 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 22.08.12, 20:57
            hej, czy można się dołączyć jak się jest "przyszywaną" łodzianką? los rzucił mnie tutaj kilka miesięcy temu po tym jak zdecydowałam się opuścić szanownego M
            • czekolada.mietowa Re: a rozwodnicy z Łodzi? 22.08.12, 23:47
              Witajcie !
              A czy można zawitać tu podczas trwającego dopiero procesu rozstania?
              Bo i tak poczytuję Was od kilku miesięcy i czerpię inspirację i siłę smile
              • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 26.08.12, 18:33
                cześć dziewczyny wink
                macie dzieci? ja właśnie wróciłam z urlopu - moja 9-latka zrobiła się mocno pyskata, zastanawiam się, czy tak odreagowuje nasze rozstanie czy wchodzi w trudny wiek? albo jedno i drugie ;-( ale trochę mnie zaskoczyła....
                • kicia2012 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 12.09.12, 12:10
                  Witajcie!
                  Jestem z Łodzi, pierwszą rozprawę mam w listopadzie - na termin czekałam od kwietnia... Mam 3 dzieci, przyszły były od ponad pół roku mieszka u swojej przyjaciółki (podobno sam....) młodszej od niego o 16 lat... sprawa jest bardzo skomplikowana jednak mam nadzieję, że rozwód nie będzie długo trwał...
                  • zakrecona77 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 12.09.12, 20:36
                    może się spotkamy dziewczyny? ?smile
                    • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 12.09.12, 22:36
                      chętnie wink nie wiem, czy jest jakaś tradycja łódzkich spotkań, ale można zacząć ją tworzyć smile
                      • kicia2012 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 13.09.12, 08:17
                        Dobrze byłoby się spotkać, koleżanki, które mają rozwód już za sobą mogłyby wtedy coś podpowiedzieć lub doradzić tym, które są właśnie w trakcie lub przed rozprawą.
                        • jarkoni Re: a rozwodnicy z Łodzi? 13.09.12, 10:03
                          Oj były spotkania w Łodzi.
                          Imprezy nawet wielkie całonocne smile
                          • zakrecona77 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 13.09.12, 18:21
                            to może w niedzielę popołudniu? smile
                          • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 13.09.12, 22:13
                            rozumiem, że to dawno, dawno temu... a gdzie się spotykaliście?
                            • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 13.09.12, 22:18
                              Zakręcona, może ustalmy termin z większym wyprzedzeniem, żeby zorganizować wolny czas wink
                              pytanie o miejsce wcześniejszych spotkań oczywiście do Jarkoniego, trochę się poplątałam w odpowiedziach ;-(
                              • raszefka Re: a rozwodnicy z Łodzi? 13.09.12, 23:21
                                Z duuużo większym wyprzedzeniem. To może i ja bym zajrzała smile
                                • zakrecona77 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 14.09.12, 07:33
                                  nie ma problemu, zaproponujcie jakiś dogodny termin smile
                                  • jarkoni Re: a rozwodnicy z Łodzi? 14.09.12, 15:52
                                    Natka, ostatnio wieki temu. Jesienią 2007 w Łodzi Kaliskiej..
                                    • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 14.09.12, 21:04
                                      dawno, dawno temu, za górami, za lasami... wink)
                                      Łódź Kaliska byłaby ok, ale na początek może coś w manufakturze, żeby można było zaparkować?...
                                      • zakrecona77 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 15.09.12, 08:10
                                        może być Manufaktura smile pozostał jeszcze termin do ustalenia smile
                                        • jarkoni Re: a rozwodnicy z Łodzi? 15.09.12, 16:01
                                          No tak..
                                          Manufaktura.
                                          Mekka pokolenia korporacji, sushi i galerii handlowych. wink
                                          Byłem tam w takiej knajpie na marynarską zrobioną, łącznie z bulajami w drzwiach od kibelka. Jest jeszcze?
                                          • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 16.09.12, 18:21
                                            takiej knajpy nie znam, choć brzmi nieźle smile
                                            co sądzicie o sobocie 28.09 ok. 18? ale sushi niekoniecznie wink
                                            • czekolada.mietowa Re: a rozwodnicy z Łodzi? 17.09.12, 22:33
                                              A nie mogłaby być to niedziela? wink W niedzielę dziecię moje jest u taty i mam wolny wieczórwink

A ta knajpa marynarska to Pepe Verdesmile
                                              www.manufaktura.com/PL/PubyIRestauracje/Plan/Default.aspx
                                              • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 17.09.12, 22:54
                                                Czekoladka, dla mnie może to być też niedziela 30.09, opiekę dla dziecka jeszcze dam radę zorganizować wink
                                                też o 18? Pepe Verde? byłaś tam kiedyś?
                                                • czekolada.mietowa Re: a rozwodnicy z Łodzi? 17.09.12, 23:12
                                                  Ano byłam, byłam smile Ten Pepe mgliście pamiętam... ale to raczej pub jest. Jakoś kojarzy mi się z małą ilością miejsca... ale za to ma dużo "zacisznych" miejsc... co może być korzystne przy omawianych przez nas tematach wink
                                                  Jak dla mnie, może być 18 smile

Gdyby było wiadomo, ile osób przyjdzie, to mogłabym jakiś stolik zarezerwować wink

Kojarzy mi się również, że fajnym miejscem jest też Coffe Heaven w Manufakturze ... ale to dla kawoszy raczej ...
                                                  • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 17.09.12, 23:23
                                                    myślę że na początek zaciszne miejsce będzie OK wink
                                                    ile osób przyjdzie tego nie wie nikt, myślę, że raczej mniej niż więcej...
                                                    Czekoladka, może jakiś stolik zarezerwuj, będziemy martwić się później smile
                                                    30.09. o 18.00
                                                  • zakrecona77 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 18.09.12, 07:43
                                                    to jest nas już 3? smile
                                                  • raszefka Re: a rozwodnicy z Łodzi? 18.09.12, 09:43
                                                    Jakiś znak rozpoznawczy? Żółty kwiatek we włosach czy coś?
                                                  • czekolada.mietowa Re: a rozwodnicy z Łodzi? 18.09.12, 13:18
                                                    Proponuję czerwoną różę w zębach wink haha...
                                                  • czekolada.mietowa Re: a rozwodnicy z Łodzi? 18.09.12, 14:07
                                                    smile Nie, no dobra.. problem jest realny.. to może jakiś tygodnik ? albo świąteczne wydanie wyborczej?... co kto tam czyta... chyba nie ma zbyt wiele osób siedzących w pubie nad gazetami? wink
                                                  • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 18.09.12, 18:46
                                                    dziewczyny może weźmy ze sobą Wysokie Obcasy... albo jakieś dane ustalmy na priv...
                                                    pocieszające, że następnym razem będzie nam łatwiej wink
                                                  • czekolada.mietowa Re: a rozwodnicy z Łodzi? 18.09.12, 22:26
                                                    To ja proponuję ustalić tajny kod rozpoznawczy na priv wink Nie wiadomo, kto czyta to forum wink .....
                                                  • zakrecona77 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 19.09.12, 21:25
                                                    może umówmy się przed wejściem do jakiejś knajpki albo pod cinema city? możemy wymienić się nr tel bo jak zaczniemy mówić tajnym kodem do osoby niezorientowanej to możemy wyjść na osoby niespełna rozumu smile
                                                  • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 19.09.12, 21:44
                                                    wymiana telefonów na priv to bardzo dobry pomysł, ale nie komplikujmy za bardzo sytuacjiwink
                                                    umówmy się o 18.00 w pepe verde lub na rynku przy wejściu do manufaktury...
                                                  • zakrecona77 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 20.09.12, 07:50
                                                    to o 18 w pepe verde, 30.09 smile- do zobaczenia!
                                                  • unema Re: a rozwodnicy z Łodzi? 23.09.12, 21:01
                                                    O super smile
                                                    To ja poproszę na gazetowego znak rozpoznawczy.
                                                    Postaram się dojechać spod Łodzi.
                                                  • zakrecona77 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 26.09.12, 07:41
                                                    mnie latwo poznacie, mam 1, 78 cm wzrostu i czarne, krótkie włosy smile
                                                  • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 26.09.12, 21:48
                                                    dziewczyny, właśnie wysłałam do Was maila na priv... odbierzcie smile
    • zakrecona77 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 30.09.12, 21:32
      no to dziewczyny mamy za sobą pierwsze spotkanie. Była raszefka, natka i ja. Wstępnie zaplanowane zostało kolejne spotkanie za 2 tyg więc można rezerwować terminy smile
      • natka-2003 Re: a rozwodnicy z Łodzi? 30.09.12, 22:45
        miło było Was poznać smile
        • czekolada.mietowa Re: a rozwodnicy z Łodzi? 02.10.12, 16:42
          Zazdroszczę .... A na kiedy umówione kolejne spotkanie ? smile
          • raszefka Re: a rozwodnicy z Łodzi? 02.10.12, 20:42
            Szkoda, że Cię nie było. Następne za 2 tyg smile
            • jarkoni Re: a rozwodnicy z Łodzi? 04.10.12, 15:24
              Błeee, kilka fajowych rozwódek wew Łodzi a ja nic... sad
            • zumbal Re: a rozwodnicy z Łodzi? 05.10.12, 21:25
              proszę podaj gdzie i kiedy, chętnie się z Wami spotkam, jestem po rozwodzie i może będę mogła w czymś pomóc. pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka