yoma 15.02.13, 11:05 wszystkim singlom, którym dobrze w singlostwie, życzę z serca, żeby było jeszcze lepiej; tym, którym niedobrze, żeby było coraz lepiej; załamanym podpórki, silnym taktrzymania. Buźka. O Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_ania37 Re: Dziś Dzień Singla 15.02.13, 11:39 Ten dzień singla, chyba specjalnie po walentynkach jest Wszystkim dobrego A Odpowiedz Link
malgolkab Re: Dziś Dzień Singla 18.02.13, 09:45 blue_ania37 napisała: > Ten dzień singla, chyba specjalnie po walentynkach jest I jest tak samo idiotyczną ideą Odpowiedz Link
anbale Re: Dziś Dzień Singla 15.02.13, 12:04 Fajnie było być singielką. Wspominam świetnie, choć bałam się tego stanu bo wcześniej to mi wiecznie ktoś wisiał na głowie Wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
mayenna Re: Dziś Dzień Singla 15.02.13, 13:01 Z dwojga świąt to ja jednak obchodzę Walentynki. Żadną miarą nie czuję się singielką Odpowiedz Link
mola1971 Re: Dziś Dzień Singla 15.02.13, 21:24 Dzięki Yoma Chociaż nie wiem czy ze mnie prawdziwa singielka, bo trudno czuć się 100% singielką w domu pełnym ludzi i zwierząt Odpowiedz Link
anbale Re: Dziś Dzień Singla 17.02.13, 18:39 A dziś Dzień Kota Mola- świętujesz znowu? Odpowiedz Link
mola1971 Re: Dziś Dzień Singla 17.02.13, 20:37 Ja nie, ale moje koty świętują Choć one przez cały rok mają Dzień Kota Odpowiedz Link
anbale Re: Dziś Dzień Singla 17.02.13, 20:43 No właśnie pamiętam, że masz sporą gromadkę, to pewnie hucznie jest Miałam kotka- przybłęde co zamieszkał w budzie po psie i tak mu się od tego porobiło, że zaczął chodzić za nogą jak pies. Niestety, pewnego dnia wyszedł i nie powrócił... Koty są super, faktycznie świętują na okrągło Odpowiedz Link
mola1971 Re: Dziś Dzień Singla 17.02.13, 20:53 Koty są bardzo niezależne. Czasem bywa tak, jak w przypadku tego kota, który się do Ciebie przybłąkał, że wybierają wolność i idą w sobie tylko znanym kierunku. U mnie czas jakiś temu wolność wybrał najukochańszy kot mojej córki. Kocisko rzeczywiście było wyjątkowe - zarówno jeśli chodzi o zachowanie jak i o wygląd (miał jedno niebieskie oko, drugie zielone). Płaczu było po jego zniknięciu co niemiara. Teraz nam zostały już "tylko" cztery koty i więcej nie będzie. Te wystarczająco dużo bałaganią i rozrabiają. Najgorzej bywa gdy na zabawy zbierze im się w środku nocy, oszaleć można Odpowiedz Link
0.myszka Re: Dziś Dzień Singla 17.02.13, 18:17 Mateusz Bielecki - taki "ktoś" chodzi z moją córką do klasy ...i ma 11 lat Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Dziś Dzień Singla 18.02.13, 07:31 Dzięki a jako prezent zakupiłam sobie "Jak pies z kotem" - rzecz traktuje o tym, o co chodzi w relacjach damsko-męskich współautorką jest przewspaniała Katarzyna Miller, zawsze warta polecenia Odpowiedz Link
blue_ania37 Re: Dziś Dzień Singla 18.02.13, 08:47 O to ja o psie i kocie z autopsji W starym domu ja miałam rudą spanielkę a męża był czarny dachowiec Miłość doskonała. Razem spali i lizali się po łapkach, ogrzewając się zimą Jemu nie przeszkadzało, że była ode niego o wiele większa, a ona lubiła go gonić i nie miała "dołów", jak jej uciekał Żeby każdy układ męsko - damski był tak świetny. A Odpowiedz Link