19.05.13, 20:44
cześć,
może ktoś chciałby się wybrać na wakacje i dołączyć?
myślałam o Hiszpanii lub Chorwacji...mam dzieci w wieku 10 i 6 lat..
znalazłam ofertę Hiszpania 12 dni podróż autokarem ze zwiedzaniem (szybkim) Paryża i Wenecji, 8 noclegów w Hiszpanii.
a może macie jakieś inne propozycje?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • katenowak Re: wakacje 19.05.13, 21:01
      ale miła propozycja smile
      Wy tak często?
      w tym roku nie dam rady ani czasowo ani finansowo ale w przyszłym mam nadzieję, że mogło by się udać
      smile
      • magda_el Re: wakacje 19.05.13, 21:47
        często to dużo powiedziane, ale jeśli mogę to staram się na wakacje wybyć gdzieś w ciepłe morza, taka tradycja od rozstania z panem byłym została, żeby oderwać się od wspomnień, budować nowe i pokazać dzieciom świat, sprawić im radochę, ot wszystko smile

• natka-2003 Re: wakacje 20.05.13, 22:44
          aż można się rozmarzyć... te wakacje mam już zaplanowane, ale w przyszłym roku chętnie wink może zostanie Ci Hiszpania lub Chorwacja jeszcze do zwiedzenia... mam córkę lat 10 więc wiekowo OK wink
    • ammk70 Re: wakacje 26.05.13, 02:03
      napisz do mnie na ammk70@gazeta.pl
      pozdrawiam
    • jan50plus Re: wakacje 18.06.13, 19:49
      sześcioletnie dziecko jest zbyt małe żeby zabierać go w taką daleką autokarową podróż. Umęczy się samo i Ciebie, a zwiedzanie bedzie go nudzić. j
      • notoczo Re: wakacje 20.06.13, 19:52
        niekoniecznie... my z 6latkiem przejechalismy Czechy-Niemcy-Szwajcaria-Włochy-Francja-Hiszpania a potem z Barcelony przelecielismy na Majorke. Dobrze sie wyposazylismy tylko w tv-uspokajacz dla dzieci, jak sie nudzila to ogladala Barbie. Ogolnie nikt zmeczony nie byl, wszyscy zadowoleni, mala zada powtorki big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka