Dodaj do ulubionych

ranking jeleni

09.02.16, 19:03
1. www.plotek.pl/plotek/1,78649,19598992,kazimierz-marcinkiewicz-i-isabel-rozwiedli-sie-wyciekly-stenogramy.html
ten to dopiero się popisał, czuję się przy nim jak jakiś mędrzec =)
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: ranking jeleni 09.02.16, 20:05
      Jego nowa miłość będzie sporo kosztowała w gotówce, ale to poetka z Brwinowa straciła więcej.

Nie ma pracy.
      Nie ma takiej kasy do jakiej przywykła.
      Nie zdążyła zaciążyć z Kaziem, a latka lecą.
      Nie jest ani młodą, obiecującą kobietą z którą wypada się pokazać, ani celebrytką która daje + 200 do lansu wręcz przeciwnie - laski, która rozgoryczona żali się tabloidom na polityka nikt przytomny nie tknie nawet kijem.
      Najkrócej mówiąc, dziewucha z prowincji, która na początku wykazała się sporym sprytem koncertowo schrzaniła swoją życiową szansę.
      • heniek.8 Re: ranking jeleni 09.02.16, 21:59
        pewnie biorąc pod uwagę jakie karty miała, to nie ugrała za wysoko,
        ale i tak wyciśnięcie piątaka za nic od frajera można uznać za wynik nienajgorszy
    • heniek.8 Re: ranking jeleni 09.02.16, 22:01
      z cyklu Galeria Leszczy:
      przypadek #2:
      www.plotek.pl/plotek/1,138986,18700317,michal-wojcik-z-ani-mru-mru-juz-po-rozwodzie-bedzie-musial.html
      • wiosnaw Re: ranking jeleni 10.02.16, 06:27
        Po tych przykładach wnoszę, że jest to ranking kogutów...
        • krawczykasia Re: ranking jeleni 10.02.16, 07:34
          taaaa, a raczej kogucików wink

• celina1984 Re: ranking jeleni 10.02.16, 08:18
      No cóż sadze, ze ich mimo wszystko stac na takie kwoty alimentow i nie odczują jakiegoś specjalnego uszczerbku....
    • aktosia Re: ranking jeleni 10.02.16, 19:31
      Mam pytania odnośnie rankingu:
      - jakie są kryteria doboru,
      - czy sesja w plotku jest konieczna ( strasznie niefotogeniczna jestem )
      • heniek.8 Re: ranking jeleni 10.02.16, 19:45
        należy się popisać większą bezmyślnością niż ja. w szczególności: ożenić się więcej niż jeden raz i dać się wydymac na alimenty na żonę. po prostu nie wierzę co tych dwóch ma w pacynach a przecież jeden z nich był premierem ??
        • aktosia Re: ranking jeleni 10.02.16, 19:56
          Szkoda,ze się nie załapię, a już widziałam się na pudle
          Ale..... ten ranking jest nie poprawny politycznie, zgłoszę gdzie trzeba
          • heniek.8 Re: ranking jeleni 11.02.16, 12:29
            możesz się jeszcze załapać - jeżeli będziesz płacić exowi elimenty a on będzie ronił łzy w mediach jak bardzo został upokorzony, że te kilka tysi to jest nic
            tylko że z tego co się orientuję, kobiety nie są takie głupie żeby się w takie coś wmanewrować smile
            • alsk9 Re: ranking jeleni 11.02.16, 12:41
              kobiety się dużo głupiej dają wmanewrowywać - np w zrobienie sobie ze trójki dzieci które tatuś kochał póki był z mamusią i na które tatuś płaci z awanturami po max 200zł alimentów a resztę utrzymania muszą kobiety opłacić same nieważne z czego.

ps. nie użalaj się już tak nad swoim biednym losem. magnez łyknij.
              • heniek.8 Re: ranking jeleni 11.02.16, 12:46
                skąd ci przyszło do głowy że się użalam nad sobą?
                łyknij "Łzę komsomołki" smile
                • alsk9 Re: ranking jeleni 11.02.16, 13:19
                  organizm mi nie toleruje alkoholu i muszę z tym żyć, to jest dopiero problem!
                  a z plotka widać, że Kaziu się straaaasznie postarzał za te parę tylko lat radosnych wygibasów, biedaczek.
            • aktosia Re: ranking jeleni 12.02.16, 19:38
              O.... to nie muszę się żenić smile
              Jednak ten występ w mediach to nie dla mnie; wcześniej czy później znaleźli by mnie, a jak mówiłam b. brzydka jestem, także chyba zrezygnuję

Ronienie łez w mediach, jest sposobem dla wielu, na zdobycie kilku tysi
              Myślę, że bardzo źle się orientujesz, bo kobiety podobnie zresztą jak mężczyźni dokonują złych wyborów.
              Nie uważasz, że wysnuwanie wniosków na temat połowy populacji na podstawie kilku albo nawet kilkunastu spektakularnych jednostek jest po prostu głupie
              • heniek.8 Re: ranking jeleni 12.02.16, 20:13
                aktosia napisał(a):
                > Nie uważasz, że wysnuwanie wniosków na temat połowy populacji na podstawie kil
                > ku albo nawet kilkunastu spektakularnych jednostek jest po prostu głupie

ciągle się na tym przyłapuję, zakładam że czytelnik jest w stanie przyjąć wątek taki jakim jest - lekko, bez napinki. no ale niestety, nie spodziewałem się Hiszpańskiej Inkwizycji - jesteś już kolejna

no więc dobra - przyjmując że cały ten ranking to jest na poważnie - proszę przypomnij mi : jakie wnioski generalizuję w tym 2 miejscowym rankingu na połowę populacji?
                • aktosia Re: ranking jeleni 12.02.16, 21:00
                  heniek.8 napisał:
                  > no więc dobra - przyjmując że cały ten ranking to jest na poważnie - proszę przypomnij mi : jakie wnioski generalizuję w tym 2 miejscowym rankingu na połowę populacji?

Proszę przypominam:
                  "tylko że z tego co się orientuję, kobiety nie są takie głupie żeby się w takie coś wmanewrować"

A ranking był i owszem śmieszny
                  • heniek.8 Re: ranking jeleni 12.02.16, 21:39
                    aktosia napisał(a):
                    > Proszę przypominam:
                    > "tylko że z tego co się orientuję, kobiety nie są takie głupie żeby się w takie
                    > coś wmanewrować"

napisałem że tak się orientuję ale przecież nie na podstawie moich "Badań Nad Leszczami" tylko ogolnej Wiedzy O Społeczeństwie.

jeżeli masz kontrprzykłady - kobiet które płacą ali na rzecz skrzywdzonych byłych mężów, to chętnie zrewiduję swoją wiedzę i udostępnię łamy mojego rankingu dla takich nieroztropnych niewiast smile
                    • aktosia Re: ranking jeleni 12.02.16, 22:32
                      heniek.8 napisał:

> napisałem że tak się orientuję ale przecież nie na podstawie moich "Badań Nad L
                      > eszczami" tylko ogolnej Wiedzy O Społeczeństwie.
                      Jak by co to mężczyzn chciałam bronić smile

> jeżeli masz kontrprzykłady - kobiet które płacą ali na rzecz skrzywdzonych były
                      > ch mężów, to chętnie zrewiduję swoją wiedzę i udostępnię łamy mojego rankingu d
                      > la takich nieroztropnych niewiast smile
                      no przecież się zgłosiłam, mam nadzieję że do tego nie dojdzie, bo dzieci też oczywiście ze mną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka