karolinak-30
11.05.19, 16:34
Witam czekam na sprawe rozwodowa z mezem nie jestem 3lata, moje malzenstwo bylo koszmarem , zdrady , wyzwiska, wyzucanie z domu maz przez 3lata trwania naszego malzenstwa przebywal 2razy w zakladzie karnym ,raz mial dozur elektroniczny , nie pracowal mamy corke ktora teraz ma 5lat gdy maz poraz kolejny trafil do aresztu wiedzialam ze bedzie to samo chodz obiecywal ze jak wyjdzie to sie zmieni chodzilam na widzenia z corka ktora miala 2,5r ale maz nie pytal co u nas, nieinteresowalo go jak sobie radze wczesniej ja pracowalam maz siedzial z corka w domu gdy poraz kolejny trafil do Zk musialam zrezygnowac z pracy pomagali mi moim rodzice ktorzy mieszkali w Niemczech po 6m tesciowa wyrzucila mnie z mieszkania z corka wiec bylam zmuszona wyjechac do rodzicow od 2lat jestem z nowym partnerem ja chcialam rozwodu bez orzekania o winie mimo ze mam dowody ze maz mnie zdradzal juz 11m po slubie ale maz chce rozwod z mojej winny bo ulozylam sobie zycie na nowo kiedy naszego malzenstwa juz dawno nie bylo dodam ze znow przebywa w zakladzie karnym czy mam szanse zeby rozwod byl bez winny lub z jego winny ?? Na rozprawie nie bede miec swaidkow tylko dowody w postaci sms i zdjec czy to wystarczy Ja nie czuje sie winna gdyz odeszlam od meza a nie zdradzałam jak on mnie . Prosze o porade