Dodaj do ulubionych

Gdzie jest scriptus...

06.12.04, 18:23
Powiesz co u Ciebie? Zniknąłeś od kilku dni...Nie bywam tu codziennie, ale
coś długo Cię nie ma....Wszystko OK?
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: Gdzie jest scriptus... 06.12.04, 22:45
      jak to co -juz sie nei rozwodzismile
      • viillemo Re: Gdzie jest scriptus... 07.12.04, 12:13
        i ma zdecydowanie ważniejsze sprawy...do "obgadania" smile)))))
        • jarkoni Re: Gdzie jest scriptus... 07.12.04, 17:32
          No ja zdaję sobie sprawę, że scriptus ma zdecydowanie ważniejsze sprawy do
          załatwienia niż pisanie tutaj...Ale raz na parę dni...Tak, żeby się nie
          niepokoić...Cenię sobie jego zdanie, i cenię Jego, stąd ten niepokój czy na
          pewno u niego wszystko OK
          • anula36 Re: Gdzie jest scriptus... 07.12.04, 20:32
            spoko-jak nie bedzie ok zaraz przytuptasmile
            • scriptus Re: Gdzie jest scriptus... 07.12.04, 23:42
              Kochani, nie gniewajcie się na mnie, urwanie głowy mam ostatnio. Z żonką na
              razie OK, dawno już nie miałem kogoś tak milusiego w domu, nawet synuś ułatwił
              Jej konkurencję i sie opuścił, ostanio się "popsuł" i pyskuje przeokrutnie
              tatusiowi crying. Ale na to mamy swoje sposoby... Nawet nie czytałem (nadrobię
              zaległości niebawem) waszych postów, chociaż sercem jestem z Wami i życzę, żeby
              się wszystkim jak najlepiej układało.
              • scriptus Re: Gdzie jest scriptus... 07.12.04, 23:55
                Pozdrawiam Wszystkich, wyjeżdżam służbowo, to mnie ze 3 dni nie będzie
                • scriptus Wesoły dzień nastał dzisiaj 12.12.04, 10:49
                  Moja żona powiedziała mi że mnie kocha!
                  I, że wcale się ze mna nie chce rozejść wink
                  • jarkoni Re: Wesoły dzień nastał dzisiaj 13.12.04, 16:22
                    Lucky you...smile Utrwal ten stan...Cieszę się...
                    • scriptus Re: Wesoły dzień nastał dzisiaj 15.12.04, 02:15
                      Staram się go "utrwalać" prawie codziennie wink
                      • viillemo Re: Wesoły dzień nastał dzisiaj 18.01.05, 12:35
                        czy ktoś wie gdzie jest Scriptusek????, nie ma go nawet na ggsad((
                        • angii Re: Wesoły dzień nastał dzisiaj 19.01.05, 10:27
                          Nie ma Scriptusa, o Jarkonim nie wspomnę. Forum utknęło, na
                          szczeście "Rozwódki" są bardzo aktywne smile)

Pozdr.
                          • jarkoni Re: Wesoły dzień nastał dzisiaj 24.01.05, 12:19
                            angii napisała:

> Nie ma Scriptusa, o Jarkonim nie wspomnę. Forum utknęło, na
                            > szczeście "Rozwódki" są bardzo aktywne smile)
                            >
                            > Pozdr.

Nie utknęło, ale jednakowoż pozdrawiam rozwódki....Hmmmmm a może któraś z nich
                            chce poznać wredno kpiarsko ironiczno inteligentnego kretyna?

• jarkoni Re: pojawisz się jeszcze?? 07.02.05, 19:02
                          viillemo napisała:

> czy ktoś wie gdzie jest Scriptusek????, nie ma go nawet na ggsad((

Scriptus???? No co z Tobą? Zajrzysz tu jeszcze?? Wszystko ok u Ciebie??
                          • princessa_74 Re: pojawisz się jeszcze?? 08.02.05, 15:03
                            Ja wlaśnie myślę, że u Niego wszystko OK dlatego się tu nie pokazuje. Wypisal
                            się z klubu podobnie jak Kasiar_74 i tak trzymac smile Z taką tylko róznicą, ze
                            Kasiarek nas poinformował.
                            • jarkoni Re: pojawisz się jeszcze?? 08.02.05, 16:28
                              princessa_74 napisała:

> Ja wlaśnie myślę, że u Niego wszystko OK dlatego się tu nie pokazuje. Wypisal
                              > się z klubu podobnie jak Kasiar_74 i tak trzymac smile Z taką tylko róznicą, ze
                              > Kasiarek nas poinformował.

princessa czyżbyśmy my wszyscy sami męczennicy i mali frustraci? że tu jeszcze
                              jesteśmy? aż mi się wierzyć nie chce...Idę się poryczeć
                              • tricolour Re: pojawisz się jeszcze?? 08.02.05, 16:40
                                Hehehe...
                                A może miał dość forum ;P

Mnie też taki jeden chciał obrazić (zdaje się Jarkoni...). Jak napisałem, co
                                myślę o jego wywodach, to zamilkł nagle. Jak na autora tematu, to ciekawy
                                sposób prowadzenia forum...

Pozdrawiam.
                              • angii Re: pojawisz się jeszcze?? 09.02.05, 11:56
                                Ja rownież mysle, ze az tak drastycznie nie jest smile
                                A tak na marginesie.... chłopaki nie płaczą smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka