jarkoni 06.12.04, 18:23 Powiesz co u Ciebie? Zniknąłeś od kilku dni...Nie bywam tu codziennie, ale coś długo Cię nie ma....Wszystko OK? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viillemo Re: Gdzie jest scriptus... 07.12.04, 12:13 i ma zdecydowanie ważniejsze sprawy...do "obgadania" ))))) Odpowiedz Link
jarkoni Re: Gdzie jest scriptus... 07.12.04, 17:32 No ja zdaję sobie sprawę, że scriptus ma zdecydowanie ważniejsze sprawy do załatwienia niż pisanie tutaj...Ale raz na parę dni...Tak, żeby się nie niepokoić...Cenię sobie jego zdanie, i cenię Jego, stąd ten niepokój czy na pewno u niego wszystko OK Odpowiedz Link
anula36 Re: Gdzie jest scriptus... 07.12.04, 20:32 spoko-jak nie bedzie ok zaraz przytupta Odpowiedz Link
scriptus Re: Gdzie jest scriptus... 07.12.04, 23:42 Kochani, nie gniewajcie się na mnie, urwanie głowy mam ostatnio. Z żonką na razie OK, dawno już nie miałem kogoś tak milusiego w domu, nawet synuś ułatwił Jej konkurencję i sie opuścił, ostanio się "popsuł" i pyskuje przeokrutnie tatusiowi . Ale na to mamy swoje sposoby... Nawet nie czytałem (nadrobię zaległości niebawem) waszych postów, chociaż sercem jestem z Wami i życzę, żeby się wszystkim jak najlepiej układało. Odpowiedz Link
scriptus Re: Gdzie jest scriptus... 07.12.04, 23:55 Pozdrawiam Wszystkich, wyjeżdżam służbowo, to mnie ze 3 dni nie będzie Odpowiedz Link
scriptus Wesoły dzień nastał dzisiaj 12.12.04, 10:49 Moja żona powiedziała mi że mnie kocha! I, że wcale się ze mna nie chce rozejść Odpowiedz Link
jarkoni Re: Wesoły dzień nastał dzisiaj 13.12.04, 16:22 Lucky you... Utrwal ten stan...Cieszę się... Odpowiedz Link
scriptus Re: Wesoły dzień nastał dzisiaj 15.12.04, 02:15 Staram się go "utrwalać" prawie codziennie Odpowiedz Link
viillemo Re: Wesoły dzień nastał dzisiaj 18.01.05, 12:35 czy ktoś wie gdzie jest Scriptusek????, nie ma go nawet na gg(( Odpowiedz Link
angii Re: Wesoły dzień nastał dzisiaj 19.01.05, 10:27 Nie ma Scriptusa, o Jarkonim nie wspomnę. Forum utknęło, na szczeście "Rozwódki" są bardzo aktywne ) Pozdr. Odpowiedz Link
jarkoni Re: Wesoły dzień nastał dzisiaj 24.01.05, 12:19 angii napisała: > Nie ma Scriptusa, o Jarkonim nie wspomnę. Forum utknęło, na > szczeście "Rozwódki" są bardzo aktywne ) > > Pozdr. Nie utknęło, ale jednakowoż pozdrawiam rozwódki....Hmmmmm a może któraś z nich chce poznać wredno kpiarsko ironiczno inteligentnego kretyna? Odpowiedz Link
jarkoni Re: pojawisz się jeszcze?? 07.02.05, 19:02 viillemo napisała: > czy ktoś wie gdzie jest Scriptusek????, nie ma go nawet na gg(( Scriptus???? No co z Tobą? Zajrzysz tu jeszcze?? Wszystko ok u Ciebie?? Odpowiedz Link
princessa_74 Re: pojawisz się jeszcze?? 08.02.05, 15:03 Ja wlaśnie myślę, że u Niego wszystko OK dlatego się tu nie pokazuje. Wypisal się z klubu podobnie jak Kasiar_74 i tak trzymac Z taką tylko róznicą, ze Kasiarek nas poinformował. Odpowiedz Link
jarkoni Re: pojawisz się jeszcze?? 08.02.05, 16:28 princessa_74 napisała: > Ja wlaśnie myślę, że u Niego wszystko OK dlatego się tu nie pokazuje. Wypisal > się z klubu podobnie jak Kasiar_74 i tak trzymac Z taką tylko róznicą, ze > Kasiarek nas poinformował. princessa czyżbyśmy my wszyscy sami męczennicy i mali frustraci? że tu jeszcze jesteśmy? aż mi się wierzyć nie chce...Idę się poryczeć Odpowiedz Link
tricolour Re: pojawisz się jeszcze?? 08.02.05, 16:40 Hehehe... A może miał dość forum ;P Mnie też taki jeden chciał obrazić (zdaje się Jarkoni...). Jak napisałem, co myślę o jego wywodach, to zamilkł nagle. Jak na autora tematu, to ciekawy sposób prowadzenia forum... Pozdrawiam. Odpowiedz Link
angii Re: pojawisz się jeszcze?? 09.02.05, 11:56 Ja rownież mysle, ze az tak drastycznie nie jest A tak na marginesie.... chłopaki nie płaczą Odpowiedz Link