kris281 13.04.05, 17:08 idę sobie do pubu z kolegami i już; może kogoś ciekawego poznam... idzie ktoś ze mną? Kris Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gotyma Re: a ja dzisiaj... 13.04.05, 17:13 w pubie? ciekawych ludzi poznaje sie w bibliotece... w pubie piwolubnych oj, poszslo by sie na piwko i zeby jeszcze cos z grilla bylo... marzenia... Odpowiedz Link
anja_pl Re: a ja dzisiaj... 13.04.05, 17:17 gotyma napisała: > oj, poszslo by sie na piwko i zeby jeszcze cos z grilla bylo... > marzenia... masz propozycję: idź na piwko z krisem, chociaż wirtualnie Odpowiedz Link
india8 Re: a ja dzisiaj... 13.04.05, 17:38 po co ma ktoś iść, skoro Ty chcesz kogos ciekawego poznać a jeśli ten kto z Tobą poszedł pozna tego kogoś ciekawego? to zostaniesz na lodzie... Odpowiedz Link
kris281 Re: a ja dzisiaj... 13.04.05, 18:42 W Ponaniu pomięszkuje sobie i czekam na poznanie... india z Tobą to nie tylko na piwo...bo też i na wino bym... Odpowiedz Link
india8 Re: a ja dzisiaj... 13.04.05, 19:36 każdy tylko bym i bym, ale jak co czego to ... ech, szkoda gadać ... ;D Odpowiedz Link
angii Re: a ja dzisiaj... 13.04.05, 19:08 Ja się chetnie przejdę Kris Do ktorego pubu? Odpowiedz Link
angii Re: a ja dzisiaj... 13.04.05, 19:48 Normalnie czekam już w pelnym rynsztunku, gotowa do wymarszu na Stary, a Krisa niet Odpowiedz Link
julka1800 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 09:45 nie pub, nie grill moi drodzy tylko ... ognisko w lesie, z chrustu przyciągnietego własnorecznie, piwem z beczki przywiezionym zza czeskiej granicy starym polonezem, kiełbaskami tłustymi /i kalorycznymi) / z grupą wspamiałych znajomych, śpiewem ile sił w gardłach, choć nikt nie umiał z nas śpiewać, ale tez nie to było ważne... to były piękne czasy... wyobrazcie sobie komu by sie w dzisiejszych czasach chciało jechac taki szmat drogi po piwo na ognisko... Odpowiedz Link
india8 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 09:54 ja bym pojechała julka, skombinuj ognisko, to pojadę szmat drogi po piwo Odpowiedz Link
gotyma Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 09:54 hehehe... pewnie, ze by sie chcialo... co roku, sierpien, pole namiotowe jastrzebie nad wigrami... i piwo polarne! pil to ktos kiedys? ja tak! potem rowerem przez las, im wiecej piwa, tym bardziej wzrok sie zaostrza i nawet grzyby mozna zbierac, hehe... a wiecyorem ognisko musowo, przynajmniej z 15 osob, gitara... zawody w sprosnym spiewaniu, czasem zoladkowka zamiast piwa, i kapiele nocne w jeziorze... zazdroscicie? Odpowiedz Link
gotyma Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 10:03 jedz ze mna, dla dzieci to raj... a kase wydaje sie tylko na piwo! Odpowiedz Link
bezecnymen Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 10:28 a ktos do przynoszenia piwa sie przyda???? Odpowiedz Link
india8 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 10:33 a znasz kogoś kto umie przynosić piwo? a zresztą z bagaznika bedziemy brali... czasem trzeba by podnieść się z tej trawy albo z tego pieńka i rozprostować kości śpiewając , rzecz jasna zawzięcie Odpowiedz Link
gotyma Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 10:38 z jakiego bagaznika???? piwo musi chlodzic sie w jeziorze! ja powaznie pisze o tym wyjezdzie. Odpowiedz Link
india8 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 10:41 serio - poważnie? wchodze w to, tylko kiedy - na razie grafik mam zawalony, ale kiedy już wykorzystam wszystkich bladych poddanych JKM - jadę nie wiem czy zdąży się schłodzić... Odpowiedz Link
bezecnymen buuuu 14.04.05, 10:54 wiem że jestem zbędny.... ale i tak sie gdzieś zaczaję opodal Odpowiedz Link
gotyma Re: buuuu 14.04.05, 10:57 bezecny! interesuja mnie jakies konkrety, a nie czajenie sie w krzakach DDDDDDD Odpowiedz Link
india8 Re: buuuu 14.04.05, 10:59 ależ skąd, nie jesteś zbędny inaczej mówiąc jesteś nie - zbędny ale zawsze to miło pomysleć, taplając się z nagusami w jeziorze, że za krzaczkiem jeszcze jakiś jeden bezecnik się kryje albo dwóch albo trzech albo cała francuska żandarmeria Odpowiedz Link
bezecnymen buuuu chlip 14.04.05, 10:57 wiem że jestem zbędny.... ale i tak sie gdzieś zaczaję opodal Odpowiedz Link
gotyma Re: buuuu chlip 14.04.05, 11:02 a spray przeciw komarom massz? bo te czajenie, moze ci bomblem wyjsc... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: buuuu chlip 14.04.05, 15:31 co tam komary...pryszcz za to modliszki...oooooooooooo! Odpowiedz Link
julka1800 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 11:07 o ranyyyyyy oczom nie wierze!! sa jeszcze ludzie ktorym sie chce?!?! to co napisałam dotyczyło miejsca w Warszawie, dziewczyny, znacie skarpę ursynowską? ale gdzie indziej, czemu nie? pisze się, i zobowiązuje przytachać kiełbaski, kaloryczne koniecznie ))) Odpowiedz Link
india8 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 11:11 słuchajcie, to zaczyna nabierac kształtów czyżbyśmy przy czwartku do życia wracać zaczęli? DD Odpowiedz Link
julka1800 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 11:26 ja wracam do życia na pewno, szczegolnie po wczorajszym dniu w plecy i w dodatku osoba ktora wbila mnie wczoraj w baaaarrrrdzzzzooo kiepski nastroj dzis zaskoczyla mnie bardzo milo poza tym jutro piątek)) Odpowiedz Link
india8 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 11:28 tak czymaj, babo ::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
india8 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 11:35 nie słyszałaś o majogniskach???? ;D Odpowiedz Link
julka1800 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 11:52 tak, tak, koniecznie w maju ubierzemy sie w biale bluzeczki , spodniczki do kolan czerwone husty na szyje i do... lasu ) Odpowiedz Link
india8 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:01 ja przytargam transparent, tylko jakiej treści ...hmm... Odpowiedz Link
julka1800 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:08 moze napiszsz jakies beze....enstwa?? Odpowiedz Link
samosia75 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:01 Fju Fju- ale plany! A co zrobicie z dzieckami?? Odpowiedz Link
india8 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:04 jak to co? damy im piwo niech też cos mają z zycia, robaczki... ;DDD Odpowiedz Link
samosia75 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:11 hihi w butelce ze smoczkiem albo w kubku-niekapku? Odpowiedz Link
india8 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:15 samosia75 napisała: > hihi > w butelce ze smoczkiem albo w kubku-niekapku? DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tak tak a w sklepie poprosimy o 10 zgrzewek piwska z nasadkami dla niemowląt i kiełbaski ... antyalergiczne ;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
gotyma Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:21 india czy ty pomyslalas o tym ile pampersow pojdzie po ty piwie? Odpowiedz Link
latoja Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:24 Taka zupka chmielowa jest chyba bardzo kaloryczna Odpowiedz Link
gotyma Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:26 ...i moczopedna... DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
india8 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:31 gotyma, puścimy im siusiaki wolno, a co !!! ;DDD ups, twojemu to chyba już nie... Odpowiedz Link
julka1800 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:39 Indio, co z tym transparentem??? moze "1000 mil do nieba" Odpowiedz Link
india8 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:53 ja to bym chętnie ten dystansik skróciła... może 10? ;DDDD Odpowiedz Link
gotyma Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:57 po co 10, 1 wystarczy, na piechote mozna... Odpowiedz Link
gotyma Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:45 moj to twierdzi, ze ze swoja stara (to o mnie) juz nigdzie sie nie wybierze... bo mu wstyd! Odpowiedz Link
india8 Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:54 co DD, tańce na stole mamuska z kolegami synka uprawiała? DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
gotyma Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 12:58 DDDDDDD az tak to nie, ale blisko... Odpowiedz Link
anja_pl Re: a mnie sie marzy... ognisko 14.04.05, 13:34 to była propozycja na majowy weekend a nie zadziwienie Odpowiedz Link
happy_girl aż przyjemnie poczytać 14.04.05, 12:10 Witam wszystkich. Sporadycznie wpisuję się ale przyznaję, że czytam regularnie. W pewnym momencie było mi smutno, bo wydawało mi się, że to forum zmieni się w sensie negatywnym. Dziś mogę pogratulować opanowania. W Poznaniu świeci piękne słoneczko ale jak widzę wiosna opanowała większość forumowiczów. Życzę wszystkim by mimo codziennych i niecodziennych trosk i kłopotów zachowali uśmiech i życzliwość. I pewnie wielu osobom tylko czytających to forum, takie wiosenne wątki pomogę optymistyczniej spojrzeć na otaczającą, często skrzeczącą rzeczywistość. Serdecznie pozdrawiam )) Odpowiedz Link
angii Re: aż przyjemnie poczytać 14.04.05, 12:16 Oj świeci u nas w Poznaniu świeci, az by sie chcialo na spacerek W sumie praca nie zajac.... Odpowiedz Link
happy_girl ;-))) 14.04.05, 12:22 ale trza być odpowiedzialnym zwłaszcza jak ma się życiowy dorobek w postaci kilkuletniej chodzącej radości )) i kredytów do spłacenia ((( pozdrawiam Odpowiedz Link
angii Re: ;-))) 14.04.05, 12:31 No ale chociaz przez chwilke pohasac jak owieczka A odpowiedzialna jasne, ex zostawil mi kredyty do splacania, chodzącej radości brak. Pozdr. Odpowiedz Link
happy_girl no cóż.. 14.04.05, 12:48 to smutne z pierwszego i drugiego powodu. Chodząca radość to trochę zmartwień, duża odpowiedzialność ale i przeogromne szczęście w nieszczęściu, a do tego ciągle stawia do pionu i nie pozwala nawet na chwile załamania np z pierwszego powodu )) Na najbliższe dni zapowiadają słoneczko i ciepełko, myślę więc o małym lenistwie nad Maltą czy w Rogalinie, a gdzieś za dwa tygodnie w Kórniku królować będą magnolie. Jak to dobrze,że już wiosna ) Odpowiedz Link
angii Re: no cóż.. 14.04.05, 12:55 No coz, wiem ze nie ma powodów do radosci z racji spuscizny jaka zostawil i nie zostawil ex. Ale trudno,trzeba isc do przodu Ja bylam w Rogalinie w sobote, mimo niezbyt ciekawej pogody, ale i tak bylo fajnie, pospacerowalam sobie w milym towarzystwie pod parasolem Odpowiedz Link
bezecnymen Re: no cóż.. 14.04.05, 15:38 zgroza!!! to juz nawet w Poznaniu pojawili sie nieodpowiedzialni lenie???noooooooo rozumiem, że na Dolnym Śląsku, czego jestem najlepszym przykładem...ale w Wielkopolsce???? chyba że to tylko takie blubry starego Marycha Odpowiedz Link
angii Re: no cóż.. 14.04.05, 16:44 A coż to za krzyki? Niech zyje odrobina slodkiego nieróbstwa Odpowiedz Link
happy_girl Bezecny ... to jakimi cechami 14.04.05, 17:01 charakteru według Ciebie charakteryzuje się człowiek, który za głosem serca, tudzież za chlebem, przywędrował spod Wrocławia do Poznania ? pozdrawiam Odpowiedz Link
india8 Kris, jak tam piwko?! 14.04.05, 18:01 udało się? jak to jakie piwko? jeszcze nie pamiętasz, aaaa ok, kiedy już dojdziesz do siebie, daj znak Odpowiedz Link
angii Re: Kris, jak tam piwko?! 14.04.05, 18:23 No wiesz India, on wczoraj dal taką plamę, że dziś się chyba boi ujawnić Najpierw nas zaprosil, a potem co? Zapomniał, że zaprosil.... Czyz to przez brak lecytyny? Odpowiedz Link
samosia75 Re: A ja mysle.. 14.04.05, 22:32 To może on zamordowany? Moze trzeba powiadomić rodzine? Organy? Odpowiedz Link
angii Re: A ja mysle.. 14.04.05, 22:34 Upsss, o tym nie pomyslalam... Eeee chyba nie, u nas w Poznaniu bezpiecznie Odpowiedz Link
bezecnymen Re: A ja mysle.. 14.04.05, 22:43 facet z Poznania i niesłowny? nie wierzę... Odpowiedz Link
samosia75 Re: A ja mysle.. 14.04.05, 22:49 Facet ktory był najbardziej niesłownym człowiekiem jakiego znałam dotychczas był z Poznania własnie... To był bardzo bee facet. Nie ma reguły. Ale ja stawiam że Krisa to pewnie coś pożarło. Odpowiedz Link
angii Re: A ja mysle.. 14.04.05, 22:53 Moze sie tryknal z niewlasciwymi koziolkami? DD Odpowiedz Link
angii Re: A ja mysle.. 14.04.05, 22:58 Samosia, czy tylko my dwie + Bezecny jeszcze nie spimy? Wszystkie grzeczne dziewczynki i chlopcy zdaje sie robia lulu. Odpowiedz Link
samosia75 Re: A ja mysle.. 14.04.05, 23:01 A moze ogladaja coś w tv? Jakies M jak miłosc czy cos ? Odpowiedz Link
samosia75 Re: A ja mysle.. 14.04.05, 23:08 Przesilenie wiosenne. Poszli spać albo zemdleli. Ja tez chyba już powoli ide zemdleć - późno.... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: A ja mysle.. 14.04.05, 23:13 nazwiska i adresy?? bo to na pewno mnie nie dotyczy Odpowiedz Link
bezecnymen Re: A ja mysle.. 14.04.05, 23:27 chyba juz upolowani...wlasnie dlatego, że sa słowni Odpowiedz Link
india8 Re: A ja dzisiaj odkryłam... 15.04.05, 16:45 A ja dzisiaj odkryłam swojego pracowego świętego graala otóż ważny pan na ważnym zebraniu oblał moją bluzkę swoją ważną kawą jedyne wyjście - zważywszy na czas, miejsce i okoliczności - łazienka, pranko i dawaj na zebranko w mokrej koszuli to było najbardziej efektywne zebranie w mojej karierze żadnych ale jak to było z tą instrukcją cepa...? DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
happy_girl Re: A ja dzisiaj odkryłam... 15.04.05, 17:21 super, moje gratulacje )) żebym tak w poniedziałek i wtorek mogła tak bez żadnego ale .. przeforsować moje pomysły z moim nacialstwem, ehhhh ... marzenie ściętej głowy mam jednak malutką nadzieję, że jednej trolicy ukręce w końcu łeb i pozbędę się z mojego otoczenia. Może jakąś koronkę czy litanię odmówię wcześniej ) tylko który święty jest od spraw niemożliwych ? Odpowiedz Link
india8 Re: A ja dzisiaj odkryłam... 15.04.05, 17:23 święty bezecny?!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
happy_girl Re: A ja dzisiaj odkryłam... 15.04.05, 17:26 jak uważasz, że da radę to oprawię w ramkę, powiesze nad łóżkiem i będę zanosić modły )) muszę tylko zdobyć jego bezecny wizerunek, a jaki będzie do tego najlepszy - od pasa w górę czy też z profilu? ;DDDDDD Odpowiedz Link
india8 Re: A ja dzisiaj odkryłam... 15.04.05, 17:33 chciałabym powiedziec że en face ale to chyba jednak nie o face chodzi... Odpowiedz Link
happy_girl Re: A ja dzisiaj odkryłam... 15.04.05, 17:36 no właśnie, chyba najbardziej kręci ta druga strona medalu tylko czy jest skuteczna we wpływaniu na te niemożliwe? ))))) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: A ja dzisiaj odkryłam... 15.04.05, 18:18 wiadomo kto jest expertem od nieczystych zagrań i inszej brudnej roboty... Odpowiedz Link
india8 Re: A ja dzisiaj odkryłam... 15.04.05, 19:01 jasne, że wiadomo! żydzi, masoni i cykliści Odpowiedz Link