jarkoni 14.04.05, 20:56 że równoległym adminem tegoż forum jest od tej chwili niejaki "bezecnymen".... Ja tam nie wiem, ale na miejscu wszystkich już bym stąd uciekał...Rządy tyrana? Brrrrrrrr ))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezecnymen Re: Uprzejmie informuję.... 14.04.05, 21:05 alez cóż znowu....skromny uśmiech i trzepot rzęs... niemniej wyrazy uznania przyjmuje w kopercie..prośby takoz załącznikiem tejże postaci DDDDD Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Uprzejmie informuję.... 14.04.05, 21:17 no, panowie, jak się okaże że wśród dziecząt są feministki to macie przechlapane ! a gdzie parytety ??? znowu męska dominacja ??? DDDDD Odpowiedz Link
tricolour A co to znaczy? 14.04.05, 21:18 Jakoś średnio sobie wyobrażam, że forum będzie miało dwóch adminów... I co oni będą robili? Odpowiedz Link
tricolour Hm... 14.04.05, 21:21 ... forum było autorskie... a właściciel się zrzeka... trudno. Odpowiedz Link
tricolour Ciasto... 14.04.05, 21:45 ... z tym był problem, bo nie było tam nic ciekawego. Kupiłem brzoskwinie w puszce - też słodkie )) Odpowiedz Link
anja_pl Re: Uprzejmie informuję.... 14.04.05, 21:36 to może ktoś usunie ten post z wątku o naiwności? proszę pieknie DDDDD Odpowiedz Link
anja_pl Re: Serio... 14.04.05, 21:49 a ja się tak bawię, bo były tam teksty bardzo obrażające kobiety, a forum jest moderowane i admin ma prawo usunąc teksty, które ogólnie mówiąc:" nie są poprawne politycznie: Odpowiedz Link
tricolour Tak naprawdę... 14.04.05, 21:54 ... to większość ataków na tym forum, to były ataki kobiece. I na mężczyzn, żeby było jasne, co mam na mysli. Nikomu wtedy nie przyszło do głowy usuwać postów, choć one tez były i niepoprawne politycznie, i wulgarne ... I dobrze!! Fundujemy sobie cenzurę? Proszę bardzo... wtedy forum stanie sie poprawnie politycznie, ale nie do wytrzymania, bo zakłamane... Realizm polega na tym, by nie usuwać czyichs wypowiedzi, nawet jak są "be". Wtedy forum jest żywe i PRAWDZIWE. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Tak naprawdę... 14.04.05, 22:51 ja nie usuwam postów niepoprawnych politycznie...usuwam te które sa rażaco niekulturalne Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Serio... 14.04.05, 22:49 usunąłem trzy posty trolla, i jesli nie podoba ci sie to Tri to wex pod uwage że dotyczyły kobiet a one maja prawo do szacunku, nie mowiąc o tym, że stanowią zdecydowana większośc populacji forum,nie widze nic usprawiedliwiającego takie chamskie texty zwlaszcza że ich autor absolunie nie mial ochoty wyluszczyc dlaczego takie ma zdanie o kobietach... Odpowiedz Link
tricolour Zacząłeś adminowanie... 14.04.05, 21:56 ... od cenzurowania? Jakoś nie podoba mi się to... Odpowiedz Link
samosia75 Tricolour.. 14.04.05, 22:22 ..jest różnica między ostrą dykusją a robieniem "zadymy" i obrzucaniem wyzwiskami. Na takim forum nikt po jakimś czasie nie chciałby się odezwać- nie miałby ochoty, żeby jakiś troll publicznie sobie używał wykorzystując jego wypowiedzi. Jest przecież coś takiego jak "netykieta" czy jak to sie tam nazywa. Widziałam jak na służbie zdrowia nawrzucałeś lekarzom - to było w ładnym stylu- spodobalo mi się. Ale to nie była chamska prowokacja, obrzucanie błotem, wulgaryzmami tak jak w przypadku tego kogoś. Odpowiedz Link
tricolour Re: Tricolour.. 14.04.05, 22:50 A jakie kryterium weźmiemy, przy usuwaniu postów? Kiedy napisałem o kims "tuman", to mnie Jarkoni doprowadzał do "prawdziwej wiary chrześcijanskiej". Kiedy kto inny napisał w swoim poście "spierdalaj", to było to OK i jakos nie było nad tym dyskusji. Dalej ten post jest na forum... Moim zdaniem cenzurowanie jest oznaką słabości forum, a nie jest żadnym srodkiem dyscyplinującym. Co do lekarzy... to wstydzę sie za swoje słowa (które nawet Ci sie spodobały). Wstydze sie tym bardziej, że ona TAM CIĄGLE SĄ. Odpowiedz Link
samosia75 Re: Tricolour.. 14.04.05, 22:59 Byc moze nie przeczytałam wszystkich Twoich postow. Te ktore widziałam nie były obraźliwe. Te niecenzuralne słowa, ktore tu przytoczyłeś padły zapewne pod wpływem silnych emocji. Byc moze tez nalezało je usunąc - nie czytałam, nie mam zdania. Wypowiedzi trolla były zapewne pisane bez emocji i po to żeby sprawić komuś przykrość, sprowokować i zabawić się cudzym kosztem. A to jest różnica. Odpowiedz Link
tricolour OK... 14.04.05, 23:03 ... nie ma problemu. Każde z nas ma swoje racje. Uważacie, że cenzura powinna być, to niech będzie. A obraźliwe słowa, które przytoczyłem nie padły pod wpływem emocji, tylko były dosadną ilustracja anegdoty. Dla mnie to jednak żadna różnica. Odpowiedz Link
marta.sama Re: Uprzejmie informuję.... 14.04.05, 22:22 A cos od siebie do artykulu wstepnego dodasz? Moze zarzadzisz obowiazkowa ankiete pozwalajaca wykryc szowinizm damski/meski w zarodku Odpowiedz Link
marta.sama Re: Uprzejmie informuję.... 14.04.05, 22:23 Tzn. to mialo byc do nowego wspoladmina Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Uprzejmie informuję.... 14.04.05, 23:06 nie mam zamiaru tu niczego dyscyplinowac..jak byc może pamietasz protestowalem tylko w kilku sytuacjach gdy slowne napaści na kogos traciły argumentację na rzecz doczepiania etykietek, staralem sie wtedy wplynąc na autora by takich epitetów zaprzestał...raz nie pomoglo, zaproponowalem jarkoniemu blokowanie osoby i tyle..jak wiadomo powrócila jakby odmieniona z kolejna osoba juz sie perswazja do porozumienia dojśc nie dalo wiec tym razem przestalem sie odzywać....nie jestem zwolennikiem terroru i na pewno ktos piszący tutaj nie bedzie narazony na dyktatorskie zagrania z mojej strony ale chamstwo bede tępił bezwzględnie i zapewne dlatego jarkoni zaproponowal mi moderowanie forum żeby nie bylo niejasnosci: autora postów tego typu, bede ostrzegał o konsekwencjach,zwlaszcza jesli osoba atakowana poprosi o interwencję przy okazji...moge tylko usuwac posty, nie moge blokowac osoby ani zabronic jej wejscia na forum, to pozostaje w gestii jarkoniego mam tylko cicha nadzieję, że nie będe musiał tego robić, do czego mam uprawnienia pozdrawiam Odpowiedz Link
akacjax Gratulacje! Bezecny 14.04.05, 23:31 A tyle , co pisałeś, że nie A Tri niech nie protestuje, bo admin z gazety mógłby w ogóle zamknąć forum gdyby się ktoś skarżył, że lokalny admin nie przestrzega netykiety Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Gratulacje! Bezecny 14.04.05, 23:47 dzięki akacjo, nie bardzo sie ciesze a moje poprzednie ..nie... dotyczyło przejęcia calkowitej opieki nad forum a nie współ.... nie mam w zwyczaju wyrywac komus stolka spod D.... Odpowiedz Link
tricolour Ja też uprzejmie informuję... 14.04.05, 23:49 ... że wyraźnie widzę, że drogie Panie bardzo cieszą się z faktu usunięcia obraźliwej wypowiedzi na damski temat. Woebec tego, gdyby którejś z Was przyszło do głowy obrażanie mężczyzn (w domyśle swoich ex) w jakikolwiek sposób, to będe naciskał Bezecnego, by takie wypowiedzi wyrzucać. W ten sposób nasze forum stanie się miłe, nudne, bez wyrazu i... padnie. Forum, to dyskusja, ścieranie sie poglądów, umiejetność współżycia z ludźmi różnego pokroju - także z prymitywami, chamami i innymi nieszczęśnikami. Forum, to nie jest różaniec. Odpowiedz Link
marta.sama Re: Ja też uprzejmie informuję... 14.04.05, 23:58 forum - namiastka zycia ... Odpowiedz Link
india8 Re: Ja też uprzejmie informuję... 15.04.05, 00:20 zawsze to lepsze niż: forum - życie namiastki Odpowiedz Link
india8 Re: Ja też uprzejmie informuję... 15.04.05, 00:30 tri, serio uważasz, że tamte słowa nadawały forum wyrazu? może ich nie czytałeś tam nie było "tumanów" ani innych takich, tylko obrzydliwe chore rzężenie jakiegoś popaprańca ja się cieszę, że tego już nie ma, bo nie chciałabym, sie w żaden sposób identyfikowac z tym, co ten ktoś wypisywał tym bardziej, że ewidentnie widać było, że ma wszystko w d...., a chodzi mu tylko o to, żeby dołożyć (mówiąc eufemistycznie) babom a wszelkie obraźliwe uwagi , wynikające z sytuacji, emocji i innych prawdziwych spraw, to cos zupełnie innego - przy nich można brać zakładkę na czas,okoliczności i chwilową pełnoprawną niepoczytalność tutaj piszących Odpowiedz Link
tricolour Kurcze... 15.04.05, 08:58 ... ja nawet tego nie zdążyłem przeczytać więc nie wiem, co usunięteo i co Was tak oburzyło. I to jest najgorsze w usuwaniu czegokolwiek - ktoś decyduje za mnie, co mogę czytać. Jak za komuny. Odpowiedz Link
tricolour I jak za komuny... 15.04.05, 09:33 ... jest drugi obieg. Oficjalnie, na forum, obraźliwego postu nie ma, ale mailem krążyć może. Widać wysłany mailem traci na zjadliwości. Suuuuper. Lechu, wracaj!!!! Odpowiedz Link
india8 Re: I jak za komuny... 15.04.05, 09:36 tri, ty niezła szuja jesteś DD a Lechu wraca, spokojnie... donć ju panik Odpowiedz Link
tricolour Re: I jak za komuny... 15.04.05, 09:55 Szuja - z pogardą, obelżywie o kimś nikczemnym, podłym; łajdak, podlec, szubrawiec - Slownik języka polskiego. Nieźle, zapowiada sie miły weekend )) Odpowiedz Link
happy_girl Re: I jak za komuny... 15.04.05, 10:05 "Ty szujo moja kochana" - tak się zwracała moja koleżanka do swojego miłego. Gdy ja nie kryłam oburzenia, odpowiadała - a jak ty mówisz łobuzie kochany to jest obraźliwie czy nie? )) Odpowiedz Link
tricolour Ja się nie obraziłem... 15.04.05, 10:08 ... tylko sięgnałem do słownika. ))) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Ja się nie obraziłem... 15.04.05, 14:17 a gdybys się obraził udzielilbym indii pierwszego powaznego ostrzeżenia...ale tez odniosłem wrażenie że w poście indii slowo ono brzmialo czule Odpowiedz Link
bellima Re: Ja się nie obraziłem... 15.04.05, 14:27 Kolega widze sie wyjatkowo w roli odnalazl... dobrze ze to juz nie ta epoka. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: I jak za komuny... 15.04.05, 09:56 wiesz co inteligencja to ty nie grzeczysz moj drogi a widziales ten post: nie karmic troli???? rozumiesz o co tu chodzi? o to żeby nie wchodzic w daremne dyskusje z trolami o to żeby nie powtarzac ich debilnych tekstów ale ty jestes taki uparty i drazysz temat do upadlego wiec ci wywaliłam kawe na ławe ale ty dalej drązysz chcesz do sobie napisz co napisał gosc i sobie z tym polemizuj Odpowiedz Link
tricolour Moja inteligencja... 15.04.05, 10:03 ... jest bez zarzutu. Dba nawet o formę słowa pisanego, by nie było literówek, błędów, które świadczą o słabym wykorzystywaniu głowy lub niedbałości. Twój zarzut, że jestem mało rozgarnięty jest formą deprecjonowanie mnie za to, że mam własne zdanie na jakiś temat. Nie ja piszę obraźliwe posty, ale obrywam. Emocjonalne podejście do tak błahego tematu świadczy nie o mojej tępocie tylko o Tobie. Niekorzystnie. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Moja inteligencja... 15.04.05, 10:05 w sumie mam gdzieś akurat twoje zdanie na mój temati tym samym nie musisz się więcej do mnie na tym forum odzywać ja piszę w twoim kierunku po raz ostatni Odpowiedz Link
tricolour A ja nie piszę... 15.04.05, 10:07 ... do Ciebie po raz ostatni, bo ze mnie juz duży chłopczyk. Odpowiedz Link
angii Re: Moja inteligencja... 15.04.05, 10:07 Kasiu nie denerwuj sie Mamy dzis piekny dzien i weekend sie zbliza Odpowiedz Link
figur_ka Nie rób drugiemu..... 15.04.05, 10:11 Zdawało mi się , ze na tym forum piszą osoby dorosłe....i dojrzałe, którym zycie dało przysłowiowego kopa....a więc ludzie empatyczni mający spory dystans do wielu spraw i przede wszystkim wyrozumiali....oraz w swej mądrości życiowej nieco pobłażliwi dla ludzkich słabostek i ułomności. I TAKIE forum bardzo mi się podobało. A tu .......co? Czy wypominanie komuś np. braku inteligencji.....dobrze świadczy o inteligencji osoby wypominającej......nie mówiąc o braku kultury i dobrego wychowania. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Nie rób drugiemu..... 15.04.05, 10:13 figurka to jest sprawa miedzy nami i po co sie w to wtrącasz? moze faktycznie zrobie przerwe od forum ciagle ktos tam mowi jak sie powinno zachowywac jak mowic jak pisac paranoja Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Nie rób drugiemu..... 15.04.05, 10:25 napisałam na maila, ale kolega miala chec do prywatnej korespondecji nawiazac na forum a takich wlasnie rzeczy sie nie robi bo niepotrzebnie sie pewne animozje wyciaga na forum mozna było sobie powiedziec te rzeczy na mailu i to mnie wlasnie zdenerwowało ale juz mi przeszlo Odpowiedz Link
anja_pl chyba jednak inaczej 15.04.05, 10:32 Tri, jak nazwałam kochankę mego męża ... tak, jak wg mnie na to zasługuje, to się bardzo oburzyłeś, jak troll obraził wszystkie kobiety bez wyjątku , to go bronisz? nie kumam Poprosiłam bezecnego, aby usunął wiadomości od trolla, one nie wnoszą nic nowego do dyskusji, tylko zieją nienawiścią do kobiet, epitety typu bluszcz, krowa, stara kura itp. tolerowałam, ale ostatni to przegięcie. Odpowiedz Link
tricolour Bo... 15.04.05, 10:56 ...jak napiszesz, że kochanka męża to szmata, to taki epitet jest konkretnie umiejscowiony. Ta szmata jest jedna i wiadomo o kogo chodzi. Ona ma prawo żądać przeprosin. Jak napiszesz, że mężczyźni to dziwkarze, to... prawie nic. Nie jestem dziwkarzem. Odpowiedz Link
anja_pl Re: Bo... 15.04.05, 11:52 ja nie nazwałabym WSZYSTKICH , nie wrzucam do jednego wora, każdy z nas jest inny, sugerujesz, że jak epitet dotyczy to wszystkich bez wyjątku, to nie dotyczy to nikogo? a poza tym są różne epitety, tak jak pisałam: jedne mozna tolerować, inne zignorować, a obok innych nie można przejść obojetnie ... Odpowiedz Link
tricolour Kochani... 15.04.05, 11:59 ... nie będę teoretyzować. Napisałem, co myślę o cenzurze. Jak ktoś ma inne zdanie, to dobrze. Koniec. Kropka. Odpowiedz Link
anja_pl Re: Kochani... 15.04.05, 14:15 piekę dziś szarlotkę nie przepadam za sernikiem, a babę drożdżową koledzy w pracy zjedli może wpadniesz, porozmawiamy o moderowaniu ... Odpowiedz Link
tricolour Z przyjemnością... 15.04.05, 21:21 W sumie czuję sie zaproszony.... Dobrze czuję? Odpowiedz Link
anja_pl Re: Z przyjemnością... 15.04.05, 22:53 oczywiście, szczególy na @, jeśli chcesz Odpowiedz Link
bellima Re: Uprzejmie informuję.... TRI 15.04.05, 10:36 Czasem mnie straaasznie wkurzały Twoje wypowiedzi, ale w tym temacie zgadzam sie z Tobą. Forum z cenzurą gdzie mogą być tylko poprawne politycznie wypowiedzi, do tego pierwszy obieg oficjalny, i drugi obieg poza? Jeśli uczestników samych nie stać na powstrzymanie się od odpowiedzi osobom zamieszczającym w ich uznaniu obraźliwe posty a chętnie posługuja się banem w stosunku do tych osób to o czym to świadczy? Moze zróbcie forum zamknięte gdzie będą sie wypowiadać tylko osoby uznane przez władzę najwyższą za godne. Albo rybki albo akwarium moi drodzy. Odpowiedz Link
figur_ka Re: Uprzejmie informuję.... TRI 15.04.05, 10:42 Cenzurą objąć tylko osobiste, personalne "wycieczki" na zyczenie osoby dotkniętej obrazą. Forum nie zamykać , bo umrze smiercią naturalną z braku dopływu świeżej krwi. Odpowiedz Link
happy_girl Re: Uprzejmie informuję.... TRI 15.04.05, 10:48 Nie wiem jak określić moje stanowisko, jestem i za i przeciw. Zamykanie forum dla nowych, wycinanie wypowiedzi prowadzą wg mnie do zamierania forum, które zaczyna być tylko wzajemna rozmową, adoracją czy jak zwał tak zwał, kilku osób. Jednak w czasie, gdy pojawił się tu ten troll, czytałam posty, wkurzałam się i ... nic nie pisałam. Wiem, że takie indywidua nakręcają sie każdym nowym słowem i najlepiej takiego całkowicie ignorować. Ale tolerowanie zdziczenia też prowadzi do smutnego końca. Ciężko tu wypośrodkować i moderować forum tak by wilk był syty i owca cała. Jednak przychylam się do poglądu, że skrajności, powtarzam skrajności, powinny być eliminowane. Odpowiedz Link
szarafela Re: Uprzejmie informuję.... TRI 15.04.05, 14:27 Pewnie,ze nie zamykac.Czuje sie pełnoprawnym uczestnikiem forum,obecnym od początku,tylko utajnionym) Odpowiedz Link
jarkoni Re: Uprzejmie informuję.... TRI 16.04.05, 05:41 Tak sobie czytam, ot tak sobie, bo i tak zaraz około południa wstaję...Hmmm szarafela może odezwij się do nas, nie tylko czytaj...Zapraszam i mów i komentuj... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Uprzejmie informuję.... 15.04.05, 14:49 moi drodzy doszło nawet do przepychanek między ''starymi'' pisaczami w imie wolności słowa a co z tego wynika ano nic bo moim zdaniem skoro Tri narzekał, że nie miał okazji przeczytac postów które usunąłem,to nie powód, bym z tym czekal, az wszyscy forumowicze będa mogli to zrobić...moim zdaniem i nie tylko moim nie ma czego żałowac jesli chodzi o tamte posty po drugie...pewnie bede musial każdy dzionek rozpoczynac od ogloszenia, że nie usuwam postów niepoprawnych politycznie...mozna wiedziec ile razy mam to powtórzyć by dotarło do wszystkich??? mamy wszyscy prawo do własnych pogladów na kwestie damsko-meskie więc DO JASNEJ PRZEZ MARSZAŁKOWSKĄ!!! dajcie mi i sobie wreszcie odbój z ta cenzurą!!! halas robicie jakbym chcial tu zamordyzm wprowadzic jakiś....... a jesli chcecie sie kłocic to prosze o wyważanie słów, ja sie nawet chętnie dołaczę i właśnie dołączam....uważam Tri, że określenie maila od kasi jako drugi obieg jest nietaktowne... chciała Ci udostepnić post ktorego podobno nie przeczytałes, a ty wykorzystałes to do niecnych celów po drugie...skoro nie czytałeś tych postów , to dlaczego Ci tak na nich zależy? czy jesteś az tak wielkim wielbicielem wolności słowa, że uważasz że każdy ma prawo pisać co chce gdzie chce i jak chce? no to Ci czarno na białym piszę, że NIE TUTAJ te aluzje do poziomu inteligencji są jak najbardziej niepoprawne politycznie, jednak pozostaną na forum albowiem zostały wyrażone bez wyzwisk.... Odpowiedz Link
jarkoni Re: Uprzejmie informuję.... 15.04.05, 21:35 Uuuuups, ja przepraszam i się zapytowywuję dlaczego to małe piekiełko i ostre wymiany zdań znalazły się akurat w informacyjnym topiku o współadminie forum...Myslę, że forum charakteru nie zmienia, mój żart z "tyranią" mam nadzieję pozostanie żartem..Zauważyłem po prostu ostatnio, że się forum momentami aż nadto trolluje...Hmmm Tri, wybacz tamtą starą dyskusję o "tumanie", młody i głupi byłem, teraz widzę jak ludzie NAPRAWDĘ potrafią być napastliwi,agresywni i jakich słów używać..To Twoje to było nic... A cięto-językowy, kpiarsko-ironiczny bezecny, ale też myślę sprawiedliwy i będący baaaaaardzo często na forum myślę, że pomoże hmmmm "wyrywać ewidentne chwasty"...Mnie często nie ma aż do wieczora, a czasem i ze 2-3 dni...Very sorry, entschuldige i praszczajtie szto nie było forumowego Konklawe... i że nie pomyślałem o kobiecie, nie żebym był męska szowinistyczna..ale heh india nigdy nie powiedziała że mnie kocha, a ja znią po nocach siedziałem i kawkę robiłem ), scrivo obiecywała bigos 3 miesiące, a potem nawet włoskie żarcie odpuściła ) No nie można wam zaufać ))))))))))))))) ŻAAAAAARTTTTTTT Szkoda, że nie ma scrivo, jeśli ktoś go jeszcze pamięta..Tzn z drugiej strony nie szkoda, bo sobie widać na tyle "ułożył" życie, ze już nie dostępu ani do forum ani do gg...A być może w ogóle zakaz podchodzenia do komputera.... AAAAAAAAAAAAAAAA i nie kłóćmy się cooooooooooo??????? Odpowiedz Link
jarkoni Re: Uprzejmie informuję.... 15.04.05, 22:23 PS I wyjaśnienie, miałem na myśli scriptusa a nie scrivo... ))) Lapsusik mały Odpowiedz Link
tricolour Nie było... 15.04.05, 21:36 ...żadnego niecnego celu. Piszesz tak, jakbym tu tylko czekał by komuś dosolić i to zza winkla. Niecnie. Po prostu myślałem, że usunięty tekst zwali mnie z nóg, a on był zwyczajnie durnowaty i nieprawdziwy jak każde uproszczenie. Tak się zastanawiam nad tą naszą wrażliwością. Wystarczy palcem kiwnąć w złą stronę, a już ktoś sie obrazi itp. LUDZIKI! Jak ktoś uważa, że nazwanie maila "drugim obiegiem" jest nietaktowne, to ma rzeczywiście wyjątkowo cienką skórę. Jak on funkcjonuje na codzień? Powinien się czuć zniesmaczony horoskopem Tyma... chyba, że sam jest Wagą ))) Ja Wagą nie jestem, jestem Rakiem i powinienem śmierdzieć jak skunks. Na mój widok, a raczej niuch, matki powinny zabierać dzieci, by je chronić przed zarazą, prawda? Hm...nie czuję sie obrażony własnymi słowami - jest OK ))) Jak ktoś chce mnie poznać bliżej, to dam znać, kiedy będę znów jechał w nocy do Tesco. W nocy jest faaaajnie... ))))) Pozdrawiam wszystkich piszących i tylko czytających też. Życzę słonecznego wypoczynku. Waldek. Odpowiedz Link
jarkoni Re: Nie było... 15.04.05, 21:45 Tri...spokojnie...Panie Waldku Pan się nie boi..... )))) Odpowiedz Link
tricolour Jestem... 15.04.05, 21:47 ... spokojny i zadowolony. A boję sie kobiet... chyba mnie rozumiesz, prawda?? ))) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Jestem... 15.04.05, 21:53 Tri...nie taki diabel straszny...bo sie maluje Odpowiedz Link
jarkoni Re: Jestem... 15.04.05, 21:57 bezecny u nóg to i ja maluję...( pamietasz scenę z opornym rekrutem w Hair??).. Ale dłonie już odpusciłem i usta też...Za bardzo na ulicy patrzyli ) Moja wina, ze jestem Panna?? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Nie było... 15.04.05, 21:59 wybacz ale takie odniosłem wrażenie... zresztą ja bym to pewnie potraktował jak żart, ale kasia odczuła to jak widać inaczej a w sumie nie widzę powodu do kłótni jednak szkoda ..może jedna z tych kłótni zakończyłaby się w ....ehmehgm no w każdym razie bezecnie tyle że ja nie umiem sie kłócić Odpowiedz Link