anja_pl 14.05.05, 22:18 niewielki dziś o tej porze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latoja Re: śpicie 14.05.05, 23:32 Nie śpię ale powieki mam juz ciężkie. Miłej nocy wszystkim ... zmykam do łózka. Odpowiedz Link
gosiaas25 Re: śpicie 14.05.05, 23:36 a ja wlasnie wrocilam ... dzień jak z groteskowego filmu, a wieczor z dobrym filmem.. Odpowiedz Link
gosiaas25 Re: śpicie 15.05.05, 00:27 aniu oglądałam wesele - fantastyczne, bolesnie realistyczny film i W dół kolorowym wzgorzem - dobry Odpowiedz Link
scriptus Re: śpicie 15.05.05, 05:08 Ja już nie śpię, synek chciał, żeby go przytulić... i tak przysnęliśmy ))))))))) Odpowiedz Link
jarkoni Re: śpicie 15.05.05, 07:01 Aaaaaa to dlatego nie śpisz....ja się obudziłem po 5 i nie mogłem zasnąć, ale stwierdziłem że bez sensu laptopa odpalać, bo tak wszyscy śpią...A tu taka siurpryza )) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: śpicie 15.05.05, 10:01 nooooo dochodzi dziesiąta... jarkoni pewnie wlazł w wyro by dodrzemać do południa... a ja qrna jestem przeziębiony i sam muszę herbatkę malinową parzyć jakiś okład z tentego... by się przydał niewątpliwie Odpowiedz Link
scriptus Re: śpicie 15.05.05, 13:51 No to sie kuruj, zwłaszcza te okłady sa skuteczne... Odpowiedz Link
anja_pl Re: śpicie 15.05.05, 15:54 a mnie noestradę odcięło i z siostrzeńca kompa do Was stęskniona piszę Odpowiedz Link
scriptus Re: śpicie 15.05.05, 16:15 ja mam na szczęście połączenie DSL, działa dobrze, ale w pracowni mam komputer połączony przez drugi komputer połączony przez neostradę... i jak jestem sam, to co chwila muszę latac odwieszać tę neostradę, muszę chyba sobie złożyć mobilny internet na GSM, czy ktoś z Was próbował , jak to działa? Odpowiedz Link
anja_pl Re: śpicie 16.05.05, 08:37 ile kosztuje DSL? widziałam jak pracuje internet na GSM, wydaje mi się ,że troszke wolno, ale to może była kwestai wielkości do bazy, do której było żądanie Odpowiedz Link
scriptus Re: śpicie 16.05.05, 10:38 DSL kosztuje 600 zl, ale po podziale na 15 mieszkan, niecale 50 zl na mieszkanie, przy 1MB laczu wystarczy, bowiem statystycznie nikt nie wykorzystuje wiecej niz 8 procent przepustowosci, srednio 1 procent. Spokojnie mozna by u nas dolaczyc jeszcze 10 komputerow i nikt by tego nie zauwazyl. Oczywiscie, jak naraz zaczna 3 osoby ciagnac filmy, to lacze sie zapcha, ale jak na razie sie to nie zdarza. Odpowiedz Link
anybody1 Re: śpicie 16.05.05, 09:47 blue connect hula całkiem nieźle. nawet bardzo nieźle. Odpowiedz Link
scriptus Re: śpicie 21.05.05, 00:44 Ciekawe, czy na wsi też tak hula? Chyba sobie to musze kupić Odpowiedz Link
julka1800 Re: śpicie 16.05.05, 09:58 przespałam w noc weekendową ... ... 12 h i obudzilam sie w niedziele jak nowo narodzona nie pamiętam żebym spała tyle od czasów matury) Odpowiedz Link
scriptus Re: śpicie 21.05.05, 00:35 I znowu wszyscy śpią (((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
bezecnymen Re: śpicie 21.05.05, 01:22 nieprawda, niektórzy w pocie czoła spełniają obowiązki małżeńskie Odpowiedz Link
bezecnymen a rano? 21.05.05, 09:20 powtórka z rozrywki w rozrywki powtórka słuchają jej biura słuchają podwórka a czas sobie płynie banalnym tik-tak powtórka z rozrywki? o taaaaaaaaak Odpowiedz Link
scriptus Re: a rano? 21.05.05, 09:27 bezecnymen napisał: > powtórka z rozrywki ....I będą jeszcze bardziej zmęczeni Odpowiedz Link
jarkoni Re: a rano? 21.05.05, 10:45 męska sobota czy co? Witam Panowie...A ja wstałem o 8, a mogłem spać do południa...Dobrze, że się nie ubrałem i nie wyszedłem do pracy hih... Odpowiedz Link
scriptus Re: a rano? 21.05.05, 11:24 Kobiety zapewne odsypiają zmęczenie po obowiązkach małżeńskich, panowie się zbytnio nie napracowali, zatem.... wstają jak skowronki ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
gosiaas25 Re: a w nocy? 21.05.05, 23:05 piękny wieczór spędzam w domu, właśnie wróciłam ze spaceru... za oknem słyszę śpiew ptaków, swoją drogą o tej porze co tak świergocze? chyba nie śpicie?? Odpowiedz Link
gosiaas25 Re: a w nocy? 21.05.05, 23:09 hmm i cieplutki przynajmniej nie szczękam zębami z zimna.. Odpowiedz Link
anja_pl Re: a w nocy? 22.05.05, 00:18 gosiaas25 napisała: > za oknem słyszę śpiew ptaków, swoją drogą o tej porze co tak świergocze? słowiki Odpowiedz Link
gosiaas25 Re: Pochlały chyba... 22.05.05, 00:25 one po prostu w taki piękny wieczór do domu piechotą Odpowiedz Link
anja_pl Re: Pochlały chyba... 22.05.05, 00:26 gosiaas25 napisała: > > one po prostu w taki piękny wieczór do domu piechotą dobrze, że skowronki nie napadły Odpowiedz Link
gosiaas25 Re: Pochlały chyba... 22.05.05, 00:29 nie mogłam sie powstrzymać, romantycznieję na starość, czy co.. Spóźniony słowik "Płacze pani słowikowa w gniazdku na akacji, Bo pan słowik przed dziewiątą miał być na kolacji. Tak się godzin wyznaczonych pilnie zawsze trzyma, A tu już po jedenastej - i słowika nie ma! Wszystko stygnie: zupka z muszek na wieczornej rosie, Sześć komarów nadziewanych w konwaliowym sosie, Motyl z rożna, przyprawiony gęstym cieniem z lasku, A na deser - tort z wietrzyka w księżycowym blasku. Może mu się co zdarzyło? Może go napadli? Szare piórka oskubali, srebrny głosik skradli? To przez zazdrość! To skowronek z bandą skowroniątek! Piórka - głupstwo, bo odrosną, ale głos - majątek! Nagle zjawia się pan słowik, poświstuje, skacze... "Gdzieś ty latał? Gdzieś ty fruwał? Przecież ja tu płaczę!" A pan słowik słodko ćwierka: "wybacz, moje złoto, Ale wieczór taki piękny, że szedłem piechotą!" Odpowiedz Link