Dodaj do ulubionych

Mam pracowity weekend

21.05.05, 06:46
ale wszystkim życzę miłego wypoczynku, bo pogoda temu sprzyja smile
Obserwuj wątek
    • scriptus Re: Mam pracowity weekend 21.05.05, 07:16
      Życzę miłej pracy, będziemy zatem pracować we dwójkę wink))
      • anja_pl Re: Mam pracowity weekend 21.05.05, 08:02
        a ja dziś w nocy będę pracowała ,
        • vertigo5 Re: Mam pracowity weekend 21.05.05, 08:33
          A ja zaraz lecę do córki, bo o 9.30 mamy razem obejrzeć w tv przygody
          księżniczki Fantagiro smile
          • amws Re: Mam pracowity weekend 21.05.05, 13:14
            ja tam nawet i chętnie bym .... popracowała ;o).....leniuchować przy 1-sto
            miesieczniaku się nie da....
      • bezecnymen bardzom ciekaw 21.05.05, 09:06
        jak ta Wasza praca we dwójkę będzie wyglądałatongue_outPPPPPPP
        • anja_pl Re: bardzom ciekaw 21.05.05, 12:52
          na pewno owocnie tongue_out
          • scriptus Re: bardzom ciekaw 21.05.05, 12:54
            We dwójkę zawsze raźniej...
            Pozdrawiam tych, co wypoczywają wink
          • bezecnymen Re: bardzom ciekaw 21.05.05, 12:55
            owoc zakazany? ech te zakazy....
            • scriptus Re: bardzom ciekaw 21.05.05, 13:04
              Nierozumiem, dlaczego owocnie pracować miałoby być zakazane, czy zdrożne???
              ;DDDDDDDDD
              • jarkoni Re: bardzom ciekaw 21.05.05, 13:56
                albo wręcz bezecne wink) A ja leniuchuję...a na dworze upaaał...
                • amws Re: bardzom ciekaw 21.05.05, 14:02
                  a ja ide na spacerek, kto wie, moze zdrożny? bezecny? owocny?
                  oby tlko jakis wilk się czaił w poblżu...;DDDDD
                  • scriptus Re: bardzom ciekaw 21.05.05, 14:44
                    tak?? a po co się ma czaić ?? ;P
                    • amws Re: bardzom ciekaw 21.05.05, 15:49
                      coby "romantyczniej" było smile
                      • scriptus Re: bardzom ciekaw 21.05.05, 15:54
                        Idziesz, idziesz, wilk się czai... i co ma być dalej ;]]]
                        • amws Re: bardzom ciekaw 21.05.05, 15:56
                          to niech juz wilk wykaże sie inwencją :o)))
                          w końcu instynkt "myśliwego" posiada wszak???????
                          • scriptus Re: bardzom ciekaw 21.05.05, 16:06
                            Ach te niewiasty, cne, a nadobne... wszystko na tych wilków zostawiają... A
                            wilcy starzy i leniwi, po krzakach się w słońcu wygrzewać preferują, niż na
                            płeć piękną nastawać... ;}))))) ku nieopisanej szkodzie i żalowi tej
                            ostatniej... sad
                            • anybody1 Re: bardzom ciekaw 21.05.05, 16:13
                              no, no, chwilkę mnie nie było a tu takie rzeczy się dzieją smile
                              • scriptus Re: bardzom ciekaw 21.05.05, 16:15
                                jakie??
                                • amws Re: bardzom ciekaw 21.05.05, 16:20
                                  jakie rzeczy? jakie?
                                  wtajemniczcie troszke choc wink)))
                                  • anybody1 Re: bardzom ciekaw 21.05.05, 16:35
                                    bardzo ciekawe i pouczające, czekam jaka bajka będzie następna smile
                                    ale za szybko trochę "się dzieje" jak na moje łącze dzisiaj smile
                        • tricolour Brzydki dowcip? 21.05.05, 16:22
                          Idzie czerwony kapturek przez las. Idzie i nagle widzi w krzakach wilka.
                          Pyta:
                          - Wilku, dlaczego masz takie wielkie oczy?
                          - Bo sram.
                          • amws Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 16:24
                            uuuuuuuuuuuuuu
                            takiego to bym chiba nie za bardzo chciała spotkac na swej ściezce w lesie smile
                            • amws Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 16:25
                              nie bałdzo, nie bałdzo ;PPP
                              • amws Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 16:26
                                -zasłałem łóżko
                                -pięknie, dziękuje bardzo
                                nie bałdzo, nie bałdzo

to gwoli wyjasnienia jak ktos nie znał smile
                                • scriptus Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 17:16
                                  Hrabia do świeżo poślubionej hrabiny w noc poślubną :
                                  Pani hrabino, mam nadzieję, że zaszła Pani w ciążę, bo nie zamierzam powtarzać
                                  już tych śmiesznych ruchów.
                                  • scriptus Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 17:23
                                    -Janie, trzymaj świecznik, będę się kochał z panią hrabiną.
                                    Męczy się hrabia męczy i nic nie wychodzi, wreszcie mówi
                                    - Janie, zajmij się panią, ja potrzymam te świece.
                                    Za chwilkę hrabina jęczy z rozkoszy, a hrabia
                                    - No, widzisz chamie, jak trzeba świece trzymać!!
                                    • scriptus Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 17:28
                                      Przychodzi kamerdyner Jan do pana hrabiego i pyta
                                      -Panie, czy mogę powiedzieć zagadkę?
                                      - Proszę Janie, powiedz..
                                      - Kto to jest, syn mojego ojca, który nie jest moim bratem..
                                      - Nie wiem, Janie..
                                      - To jestem ja..
                                      - Hahahaha, to dobre..

W towarzystwie hrabia opowiada zagadki i w pewnym momencie zagadka zasłyszana od
                                      kamerdynera:
                                      -Zgadnijcie moi drodzy, kto to jest.. syn mojego ojca, który nie jest moim bratem..
                                      Nikt nie wie..
                                      więc hrabia mówi
                                      - No to przecież oczywiste.. to mój kamerdyner - hahaha
                                      • anybody1 Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 17:52
                                        klasyfikator trunków:

> 0.1l - demo
                                        > 0.25l - trial version
                                        > 0.5l - personal edition
                                        > 0.7l - professional edition
                                        > 1.0l - network edition
                                        > 1.75l - enterprise
                                        > 3l - for small business
                                        > 5l - corporate edition
                                        > wiadro - home edition
                                        > klin - service pack
                                        > rosół - recovery tool
                                        > zakąska - plugins
                                        > alkohol etylowy - wirus
                                        > palec w gardle - kon trojanski
                                        > kac moralniak, kackupa - postimplementation analysis polmos -
                                        > kompilator bigos - debugger bimber - open source sprzedawane z tzw.
                                        > gratisem - OEM version poprawiny - upgrade toast - end user license

• scriptus Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 18:10
                                          Na dziś wieczór poproszę professional edition wink))))
                                          • scriptus Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 18:20
                                            Pewnego razu siedzą sobie baca z juhasem na powalonym pieńku, a tu drogą
                                            przejeżdża czerwone porshe. Bum, zepsulo się. Wysiada z niego super blondyna,
                                            taka business woman i woła Panowie, pomóżcie. Juhas patrzy na bacę i pyta
                                            - Gazdo, zolezy wom na tym, aby ta panicka odjechała
                                            - Ni
                                            - Mi tyz ni
                                            - Ależ panowie, jak mi pomozecie, to się wam oddam
                                            Górale spojrzeli na siebie, naprawili auto i chcą się zabrać do roboty, ale pani
                                            daje im prezerwatywy i mówi
                                            - Panowie, ale abym nie miała dzieci, musicie najpierw to tam założyć.
                                            Po jakichś dwóch tygodniach juhas patrzy na bacę i pyta
                                            - Gazdo, a zolezy wom na tym, aby ta panicka dziecków ni miała
                                            - Ni
                                            - Mi tyz ni, to moze zdejmniemy juz te gumki?
                                          • anybody1 Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 18:20
                                            to jutro service pack i upgrade smile
                                            • scriptus Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 18:24
                                              No pewnie, jako service pack wystarczy taki trial, a potem na wieczór personal
                                              edition wink)))
                                              • anybody1 Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 18:28
                                                ale wtedy to już na pewno pojawi się koń trojański i w poniedziałek
                                                postimplementation analysis smile)

no proszę, ile permutacji smile)
                                                • scriptus Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 18:36
                                                  albo kolejna, poniedziałkowa wersja service pack numer 5.23/professional, wraz z
                                                  łatą APAP MAX
                                                  • scriptus Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 18:41
                                                    Po pracowitym weekendzie rozpocznie sie pracowity tydzień, codziennie wdrażana
                                                    nowa wersja oprogramowania w mniej lub bardziej profesjonalnej wersji i rano
                                                    browar, jako service pack light
                                                  • scriptus Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 18:45
                                                    Narobiłaś mi smaku, idę na piwo ;DDD
                                                  • anybody1 Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 18:50
                                                    to ja też smile
                                                  • anybody1 Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 18:49
                                                    2KC jest lepszy niz APAP, pozwala zaistalować od razu enterprise edition smile
                                                  • scriptus Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 19:24
                                                    Ale to wersja nie dla jednoosobowej firmy, nie zadziała jednostanowiskowo, do
                                                    takiej flaszki, to trzeba dwóch osób crying
                                                  • anybody1 Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 19:41
                                                    no tak, trzeba by sprawdzić czy warunki licencyjne pozwalają na użyczenie smile
                                                  • scriptus Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 19:45
                                                    Nawet w weekend te regulaminy, umowy licencyjne, papiery, psiakość, czy bez tego
                                                    się nie da zainstalować nawet zwykłej flaszki ?!?!?! Wersja 5.21 ?
                                                  • scriptus Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 19:48
                                                    A zresztą, co mi tam, jak masz ochotę, to możemy tę enterprise version spiracić...
                                                  • anybody1 Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 19:55
                                                    a co mi tam, nie jestem w pracy w końcu smile
                                                  • scriptus Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 19:57
                                                    Do domu straż miejska, ani BSA nie przyjdzie, chyba, że zaczniemy instalować ten
                                                    softłer zbyt głośno
                                                  • scrivo Re:oprogramowanie weekendowe 21.05.05, 20:07
                                                    scriptus napisał:

> Do domu straż miejska, ani BSA nie przyjdzie, chyba, że zaczniemy instalować te
                                                    > n
                                                    > softłer zbyt głośno

ależ macie pracowity koniec tygodniasmile
                                                    jakby tu kto wpadł przypadkiem pomyslałby że to nie forum zdołowanych rozwodników in spe lub post factum lecz zlot marketingowców polmosu harujących nawet w sobote nad akcją reklamową przed wprowadzeniem na rynki anglosaskie nowego produktu tejże firmybig_grinDDDDDDD
                                                  • scriptus Re:oprogramowanie weekendowe 21.05.05, 20:12
                                                    A nie?
                                                    Z tym, ze to my jesteśmy rynkiem, a nie marketingowcami ;DDDDDDDDD
                                                  • scrivo Re:oprogramowanie weekendowe 21.05.05, 20:15
                                                    scriptus napisał:

> A nie?
                                                    > Z tym, ze to my jesteśmy rynkiem, a nie marketingowcami ;DDDDDDDDD
                                                    jestescie grupą docelową, bardzo trafnie dobranąsmile
                                                  • anybody1 Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 20:15
                                                    no skąd, jesteśmy profesionalistami smile
                                                  • scrivo Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 20:17
                                                    anybody1 napisała:

> no skąd, jesteśmy profesionalistami smile
                                                    od klasyfikacji smilechyba udam sie do lodowki przetestowac jakosc niemieckich rieslingow. i niech sie polmos schowatongue_out
                                                  • anybody1 Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 20:19
                                                    w mojej lodówce został już tylko 2 x guiness trial version smile
                                                  • scrivo Re: lodówka 21.05.05, 20:24
                                                    anybody1 napisała:

> w mojej lodówce został już tylko 2 x guiness trial version smile

jest samoopróżniająca się? to zołza, pewnie wymaga nieustannego napełniania.
                                                    moja wielce kontenta jest gdy ustawię w niej PEŁNE szkło. czasem pozwalam jej się nacieszyć dłuższy czas, sama wchłaniając jogurty. bo lubię ten widok, gdy zapasy czekają godnej chwili.
                                                  • scriptus Re: lodówka 21.05.05, 20:28
                                                    Trzeba kupić wersję z samodnawiającą się licencją okresową
                                                  • anybody1 Re: lodówka 21.05.05, 20:31
                                                    z pełnym suportem i prawem do upgradów smile
                                                  • anybody1 Re: lodówka 21.05.05, 20:29
                                                    to prawdziwa bestia! co do niej zajrzę to pusto. lepiej szybko wyjmę te
                                                    butelki. zostawię tylko kocie żarcie smile
                                                  • scrivo Re: lodówka 21.05.05, 20:31
                                                    anybody1 napisała:

> to prawdziwa bestia! co do niej zajrzę to pusto. lepiej szybko wyjmę te
                                                    > butelki. zostawię tylko kocie żarcie smile
                                                    hela wczoraj zyczyła wszystkim miłego weekendu, prawda jak niektóre szczere życzenia spełniają się sympatycznie!!!
                                                    miło jest,co?
                                                  • anybody1 Re: lodówka 21.05.05, 20:33
                                                    nie da się ukryć smile
                                                  • scriptus Re: lodówka 21.05.05, 20:46
                                                    Nie, trzeba zostawić coś do replikacji, inaczej będzie się ci tylko replikowało
                                                    kocie żarcie
                                                  • scrivo Re: lodówka 21.05.05, 20:49
                                                    scriptus napisał:

> Nie, trzeba zostawić coś do replikacji, inaczej będzie się ci tylko replikowało
                                                    > kocie żarcie
                                                    ja przepraszam, muszę sie udać na stronę zreplikować projekt normy (serio!) nad którą siedzę od wczoraj. krzyż pański z tą Uniątongue_out
                                                    wszystko by chcieli tak samo co do joty. i męcz się tu człowieku teraz nad fachowym słownictwem.
                                                    ale wrócę...niebawem.
                                                  • anybody1 Re: lodówka 21.05.05, 20:55
                                                    to prawo do upgradów tego nie załatwi...??
                                                  • scriptus Re: lodówka 21.05.05, 20:57
                                                    Upgradowanie licencji sprzyja jej zamotaniu i ograniczeniu stosowalności, lepiej
                                                    nalej jedno demo z soczkiem pomarańczowym i dwoma kostkami lodu
                                                  • anybody1 Re: lodówka 21.05.05, 21:00
                                                    to tylko w produktach MS smile ale skoro radzisz soczek to skoczę do nocnego smile
                                                  • scriptus Re: lodówka 21.05.05, 22:30
                                                    Już masz ten soczek i lód?
                                                  • anybody1 Re: lodówka 22.05.05, 09:39
                                                    pomidorowy z chili i pieprzem, mocno schłodzony smile
                                                  • scriptus Re: lodówka 22.05.05, 09:46
                                                    będzie piekło 3 razy?
                                                  • scriptus Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 20:26
                                                    A ja, członek grupy docelowej reprezentująej osobników płci obojga w wieku od 15
                                                    do 85 lat, zamieszkałych w miejscowościach powyżej 5000 mieszkańców, aktywnych
                                                    zawodowo wybieram się do knajpki zainstalować jeszcze jednego żywczyka
                                                    ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • scrivo Re: Brzydki dowcip? 21.05.05, 20:33
                                                    znaczy się lodówka bez zapasów, ech...
                                                    a podrzućże jednego tym, co na straży.
      • hela74 Re: Mam pracowity weekend 22.05.05, 00:51
        również miłej pracy jutro
    • scriptus Re: Mam pracowity weekend 21.05.05, 15:37
      Zepsuł mi się komputer, a nie chce mi sie go naprawiac, chyba na dzisiaj skończę ...
      • gosiaas25 Re: Mam pracowity weekend 22.05.05, 00:37
        powinnam mieć pracowity weekend, a nie chciało mi się dokładnie tak, jak mi się
        nie chce i zapewne nei zechce nic robić
        poza tym jestem nękana i prześladowana, więc tym bardziej muszę sobie
        odpocząć suspicious
        • anja_pl Re: Mam pracowity weekend 22.05.05, 00:42
          oczywiście, musisz sobie odpocząć i zebrać siły na obronę
      • scriptus Re: Mam pracowity weekend 22.05.05, 07:51
        komputer mam dalej zepsuty, ale dzisiaj niedziela, uczciwi ludzie w niedzielę na
        ogół nie pracują, jak nie muszą... Mogę w niedzielę skopać cały ogródek, to nie
        praca, tylko rozrywka, aale komputera naprawiał nie będę!
        Kto w niedzielę jarmarczy, temu na chleb nie starczy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka