kasiar74 02.06.05, 22:12 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2743273.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samosia75 Re: plathes prowokatorem? 02.06.05, 22:20 "Prowokatorów firmy kupują w sieci - wyszukują najbardziej aktywnych uczestników forów i czatów". Ciekawe... Odpowiedz Link
md0512 Re: plathes prowokatorem? 02.06.05, 22:47 Cześć Prowokatorem? Moim zdaniem cieniasem i miernotą do kwadratu, co nijak ma się do działań prwokatorów Odpowiedz Link
tricolour Eeee..prowokatorem... 02.06.05, 23:38 ... to trzeba umieć być. Trzeba rzeczywiście do czegoś zachęcać, a to widać po tym, że aktywność forumowiczów rośnie. Plathess raczej zniechęca swoim zachowaniem, odstręcza nienawiścią do kobiet i powtarzaniem w kółko tego samego tematu - pieniędzy. Ciekawią Was jego wypowiedzi? Zresztą sam napisał, że usuwaja jego posty w części "Rozwódki". Też pewnie za niewybredne docinki, szyderstwa, agresję. Ma chłopina z czyms problem i zamiast pójść z tym do lekarza (albo na forum - w ostateczności), to mści się na innych. W sumie szkoda ludzika... Odpowiedz Link
kornikuno Re: Eeee..prowokatorem... 03.06.05, 01:58 Trico Podzielam Twoje zdanie... On do prowo/dyrow/katorow nie doroslal... Moim zdaniem w zyciu Zle Mu poszlo!Ot co! i ma z tym ogromny problem... nie jest rodzunkiem...niestety... Malo osob umie, nie mowiac o tych ktorzy nie chca nauczyc sie ...odchodzenia czy odejscia... IzaBella PS niby takie same slowo...na "O" ....a jednak inne Odpowiedz Link
anybody1 Re: Eeee..prowokatorem... 03.06.05, 10:31 zgadzam się. zresztą za dużo w nim emocji i nienawiści. po prowokatorzee spodziewałabym się raczej zimnej krwi. Odpowiedz Link
bezecnymen zgadzam się 03.06.05, 05:46 z opinią o niedostosowaniu społecznym platnesa.. jak widać jego osoba nas ciekawi bez wzgledu na to, czy i jakie emocje budzą jego posty szkoda chłopa..z takim kompleksem musi mu być trudno żyć, a nie potrafi przyznać się do tego, że w ogóle go posiada.... możliwe, że jego rany zadane przez kobietę są zbyt głębokie, by w ogóle dało się je goić, albo może jest masochistą i lubi to? heh przypomniało mi się coś niekoniecznie a propos podczas okupacji pracownicy naszej polskiej poczty dopisywali do typowego pozdrowienia- heil hitler- literkę i wychodziło -heilt hitler Odpowiedz Link
hela74 Re: zgadzam się 03.06.05, 06:55 i proponujesz heilt plathess? jak ktoś się nie chce leczyć, to nawet super kuracja mu nie pomoze Odpowiedz Link
banetka Re: zgadzam się 03.06.05, 20:46 Nie medycyna a WIARA!!!!! ale sek w tym ze nie wiadomo czy on w cokolwiek wierzy ....) Odpowiedz Link
figur_ka Postawię bardzo śmiałą tezę 03.06.05, 09:42 ze Plathess to nie facet, tylko baba....nienawidząca innych kobiet. Zaden facet nie pisze w ten sposób i na różnych forach, na których dominują kobiety, na których poruszane są sprawy damsko- męskie, małżenstw, rozwodow, zdrad itp. Atakuje tylko inne kobiety. Mężczyźni nie sa agresywni w stosunku do kobiet w tak otwarty sposób, bez przyczyny..... raczej nienawidzą jednej konkretnej osoby, niz całą płeć. W sygnaturce ma ciekawy cytat " Równa nie znaczy równiejsza" - czy facet coś takiego by sobie napisał....to jet wyrażny sygnał mówiący "jestem kobietą".... Odpowiedz Link
samosia75 Przykład 03.06.05, 09:51 Trafiłam przez przypadek na taki wątek. To jest jawna prowokacja i to podobno nie pierwsza tego autora. Musze przyznać, że świetna- już dawno tak się nie ubawiłam ) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=24333683 Odpowiedz Link
tricolour To opętanie... 03.06.05, 17:58 ... dotyka też kobiety? Cholera, wdzieracie się we wszystkie sfery już. Nawet diabła chcecie przeciągnąć na swoją stronę? Plathess - baba. Może to i prawda. Zobaczymy... wszak cierpliwość przynosi róże. Odpowiedz Link
bezecnymen tri... 03.06.05, 19:05 jeszcze troche czasu minie i ze zdziwieniem dowiemy się, że my też mamy coś nie tak z płcią? tranwestyci, hermafrodyci? albo w ogóle bez plciowi?? Odpowiedz Link
tricolour Dobrze, że... 03.06.05, 19:31 ... kocie ogony jeszcze w miarę sztywne. To jedyny nasz wysznacznik... że żyjemy... Odpowiedz Link
plathess Re: plathes prowokatorem? 03.06.05, 23:36 No to dostałem w jajka... ech! Zapomniałem że ich nie mam :-0 To dzieci zrobiłem pewnie kurzymi, mniejsza. Przy okazji dowiedziałem się, że mam jakieś kompleksy. Ja i kompleksy? Brzmi to tak niajk. Ja kompleksów to mam cały worek, a plecy zgarbione pod ich ciężarem. Ja, cienias, jak tu któraś mnie nazwała. A tak naprawdę to przyjemny ze mnie facet. Odpowiedz Link