22.11.05, 10:41
za oknem śnieg!
zimno bardzo, ale ja lubię taką pogodę smile

Widzę, że Państwo w sen zimowy zapadli...jak niedźwiadki smile

Kawę mocną proponuję!
Obserwuj wątek
    • vertigo5 Re: śnieg :) 22.11.05, 11:10
      Kawa to mało !
      Przydałby się kieliszek brandy jeszcze smile
      • bezecnymen Re: śnieg :) 22.11.05, 14:50
        nop i jeszcze maluśki, tak z 1kg, kawałeczek sernikabig_grin
        • beata407 Re: śnieg :) 23.11.05, 18:56
          sernika nie mam, ale upiekłam (z przyzwyczajenia chyba) szarlotkę, która stoi w
          kuchni i szuka chętnego...Ja jutro wyjeżdżam, szkoda żeby się zmarnowała...
          • bezecnymen Re: śnieg :) 23.11.05, 22:59
            chętny to by się pewnie znalazł, ale tak samotnie wrąbać blachę szarlotki i
            nawet nie mieć kogo pochwalić za kunszt??? iiiiiiiiiitamsad
            • beata407 Re: śnieg :) 27.11.05, 10:24
              zawsze mogłeś zostawić karteczkę z podziękowaniem, a tak wróciłam, wyrzuciłam i
              jeszcze blaszkę musiałam umyć...
              • porucznikk Re: śnieg :) 27.11.05, 21:38
                Co tam blaszka, podłoga to jest dopiero coś.
    • czekolada72 Re: śnieg :) 27.11.05, 22:38
      Śnieg, kurcze znowu pada śnieg sad
      A ja skoro swit musze w autko i jazdaaaa, oj nerwowa jazda bedzie, nie lubie
      zimy w miescie sad
      • julka1800 Re: śnieg :) 28.11.05, 10:22
        my za to z tego sniegu ulepilismy wielkiego bałwana, bielutkiego, z nosem-
        marchewką, guzikami-oczkami...
        niestety przyszła odwilż, balwan sie skurczył a potem znikł zostala tylko
        marchewka

tak mi sie w tej chwili nasunelo, ze to tak jak z moim malzenstwem: bylo,
        roztopilo sie, zostala kaluża, a teraz nawet kaluzy juz nie ma wsiąkla prawie
        do zera..
        • ak70 Re: śnieg :) 28.11.05, 10:46
          A ja wczoraj zasnęłam w szarym świecie, a obudziłam się w bajce: wschodzące
          słońce, wszędzie bieluteńko, drzewa przysypane malowniczo śniegiem... jakaś
          taka radość i energia we mnie wstąpiła, musiałam się z kimś tym podzielić!
          Szkoda, że w moim sercu ból, smutek i pustka... ale będzie lepiej, skoro
          potrafię znowu cieszyć się takimi rzeczami jak świeży, nieskazitelny śnieg smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka