joasia69 22.11.05, 10:41 za oknem śnieg! zimno bardzo, ale ja lubię taką pogodę Widzę, że Państwo w sen zimowy zapadli...jak niedźwiadki Kawę mocną proponuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vertigo5 Re: śnieg :) 22.11.05, 11:10 Kawa to mało ! Przydałby się kieliszek brandy jeszcze Odpowiedz Link
bezecnymen Re: śnieg :) 22.11.05, 14:50 nop i jeszcze maluśki, tak z 1kg, kawałeczek sernika Odpowiedz Link
beata407 Re: śnieg :) 23.11.05, 18:56 sernika nie mam, ale upiekłam (z przyzwyczajenia chyba) szarlotkę, która stoi w kuchni i szuka chętnego...Ja jutro wyjeżdżam, szkoda żeby się zmarnowała... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: śnieg :) 23.11.05, 22:59 chętny to by się pewnie znalazł, ale tak samotnie wrąbać blachę szarlotki i nawet nie mieć kogo pochwalić za kunszt??? iiiiiiiiiitam Odpowiedz Link
beata407 Re: śnieg :) 27.11.05, 10:24 zawsze mogłeś zostawić karteczkę z podziękowaniem, a tak wróciłam, wyrzuciłam i jeszcze blaszkę musiałam umyć... Odpowiedz Link
czekolada72 Re: śnieg :) 27.11.05, 22:38 Śnieg, kurcze znowu pada śnieg A ja skoro swit musze w autko i jazdaaaa, oj nerwowa jazda bedzie, nie lubie zimy w miescie Odpowiedz Link
julka1800 Re: śnieg :) 28.11.05, 10:22 my za to z tego sniegu ulepilismy wielkiego bałwana, bielutkiego, z nosem- marchewką, guzikami-oczkami... niestety przyszła odwilż, balwan sie skurczył a potem znikł zostala tylko marchewka tak mi sie w tej chwili nasunelo, ze to tak jak z moim malzenstwem: bylo, roztopilo sie, zostala kaluża, a teraz nawet kaluzy juz nie ma wsiąkla prawie do zera.. Odpowiedz Link
ak70 Re: śnieg :) 28.11.05, 10:46 A ja wczoraj zasnęłam w szarym świecie, a obudziłam się w bajce: wschodzące słońce, wszędzie bieluteńko, drzewa przysypane malowniczo śniegiem... jakaś taka radość i energia we mnie wstąpiła, musiałam się z kimś tym podzielić! Szkoda, że w moim sercu ból, smutek i pustka... ale będzie lepiej, skoro potrafię znowu cieszyć się takimi rzeczami jak świeży, nieskazitelny śnieg Odpowiedz Link