hela74 01.12.05, 16:38 i torebka do sukienki to moje zakupy dzisiaj z okazji sylwestra, aż mi się humor poprawił Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka1800 Re: Nowa sukienka 02.12.05, 11:35 zakupy ? dla kobiety swietna rzecz Sylwester ? o rany to juz niedługo prawda rozumiem ze bedziesz sie Helu gdzies bawiła, no i mam nadzieje ze my wszyscy i nie sami oczywiście) Odpowiedz Link
scriptus Re: Nowa sukienka 03.12.05, 16:33 Buuuuu, kochni , podpowiedzcie, co kopić kobiecie, która mnie nie chce ???? Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Nowa sukienka 02.12.05, 23:17 To moze bys jeszcze zaspokoiła moją babska ciekawość i napisała jaka ona jest? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Nowa sukienka 05.12.05, 05:56 no właśnie! Helu poproszę o fotkę w nowej kreacji Odpowiedz Link
porucznikk Re: Nowa sukienka 06.12.05, 15:34 Przymierzyłem ślubny garnitur, o dziwo, leży jak ta lala. Wybieram się na sylwestra między małolaty. Tam będę bezpieczny ze względu na wiek, bo stare baby nie dają mi spokoju. No, mam powodzenie, czemu się zresztą nie dziwię. Nie jestem fałszywie skromny. Dodatkowy walor dyskoteki w hangarze to ciemność i w okolicach 20 pijane towarzystwo. Ktoś mnie podrzuci i ktoś mnie odbierze, ewentualnie poczeka, aż reszta się nie upije. Tyle uczuć mam do wytańczenia, mogę to zrobić, kiedy jestem sam. Muzyka, nawet sam rytm wystarczy. Jestem szczęśliwy, kiedy tańczę. por. Odpowiedz Link
julka1800 Re: Nowa sukienka 06.12.05, 15:43 ... tylko uważaj byś w tę noc nie zgubił ... pantofelka Odpowiedz Link
porucznikk Re: Nowa sukienka 07.12.05, 06:11 Noszę sznurowane trzewiki rozmiar 44. Pozdrawiam por. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Nowa sukienka 07.12.05, 09:39 w trzewiczkach (42) chodziłem swego czasu na dyskoteki ech luz miałem w najwiekszym tłoku Odpowiedz Link
anja_pl Re: Nowa sukienka 07.12.05, 08:46 julka1800 napisała: > ... tylko uważaj byś w tę noc nie zgubił ... pantofelka > > a może warto zgubić ... pantofelek Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Nowa sukienka 07.12.05, 09:40 raz wróbelek Elemelek znalazł w polu kartofelek ........ trafiło się Odpowiedz Link
porucznikk Re: Nowa sukienka 07.12.05, 13:02 bezecnymen napisał: > trafiło się jak ślepej kurze ziarnko. Siała baba mak, nie wiedział jak, a dziad wiedzial, nie powiedział, a to było tak... .... Odpowiedz Link
porucznikk Re: Nowa sukienka 07.12.05, 13:00 anja_pl napisała: > a może warto zgubić ... pantofelek Na pól boso zasuwać po blocie? Odpowiedz Link
anja_pl Re: Nowa sukienka 07.12.05, 21:51 porucznikk napisał: > Na pól boso zasuwać po blocie? przecież maja Cię zawieźć i przywieźć... coś nie tak zrozumiałam? Odpowiedz Link
porucznikk Re: Nowa sukienka 09.12.05, 03:11 anja_pl napisała: > porucznikk napisał: > > > Na pól boso zasuwać po blocie? > > przecież maja Cię zawieźć i przywieźć... > coś nie tak zrozumiałam? Nie piję tyle, by mnie wnoszono do samochodu. por. Odpowiedz Link