Dodaj do ulubionych

Wyzwiska.....

21.08.06, 09:56
Mój mąż (mam nadz.że wkrótce ex,pozew z orzekaniem o jego winie)zaczął mnie
regularnie (codziennie)wyzywac !Zdarzało się to wcześniej podczas kłótni,ale
od ok 3 dni bardzo często.Wychodzi szydło.... smile Najgorsze jest to,że robi
to przy dziecku !Co z tym zrobić?Macie jakieś pomysły?Może nagrać i go
postraszyć,że przedstawie to przed sądem? Obawiam się rękoczynów.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gad_forumowy Re: Wyzwiska..... 21.08.06, 13:31
      Kup dyktafon. Nagrania to cenny dowód...
      • f.l.y Re: Wyzwiska..... 21.08.06, 14:16
        powiedz mu (jak dziecko nie będzie słyszało) grzecznie, że dziecko go kocha i
        nie jest winne relacji między Wami, więc niech nie robi z siebie potwora przy
        dziecku..bo dziecko tego nie rozumie...
        powiedz mu, ze on ma dalej być oparciem dla Waszego dziecka, a tym zachowaniem
        burzy jego świat...
        jak chce Ci nawsadzać, powiedz, niech Ci nawsadza, ale bez ranienia dziecka...
        może do niego dotrze...
        do mojego ten tekst dotarł i przestał to robić przy synu...
        • jarkoni Re: Wyzwiska..... 21.08.06, 14:25
          Najpierw go nagraj, potem oddaj dyktafon koleżance, bo inaczej jak się dowie to
          go znajdzie w domu i zniszczy...Potem mając argumenty w ręku pogadaj rozsądnie
          i rzeczowo jak mówiła fly, jesli nie poskutkuje postrasz nagraniem, już
          bezpiecznie nie będącym w domu...Jeśli w jakąś np furię wpadnie bez wahania
          wzywaj policję....I oby to był czarny scenariusz i oby tak nie było...Mam
          alergię na zarówno damskich bokserów, jak też na obrażających kobiety...Wyłazi
          z niego malutki, niedowartościowany i sfrustrowany chłopczyk...Może mnie
          powyzywa? Chętnie podam adres...Niech stanie z równym sobie cwaniak...
    • majkel01 Re: Wyzwiska..... 21.08.06, 18:03
      Co do nagrywania na dyktafon to sady niezbyt chetnie przyjmuja tego typu dowody.
      Po prostu brak jest czesto warunkow technicznych no i czasu (odsluchanie
      nagrania jednak troche trwa) na przeprowadzanie takich dowodow.
      W przypadku awantur mozna dzwonic na policje, ale ci tez sa uczuleni na punkcie
      awantur domowych w sprawach gdzie sprawa rozwodowa jest w toku.
      W przypadku rekoczynow oprocz wezwania policji warto zrobic sobie obdukcje,
      cenny dowod.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka