Dodaj do ulubionych

trudne pytanie do GW...

14.09.06, 15:55
ja już zapominam powoli o waszych codziennych błędach, i ortograficznych i o
wiedzy ogólnej, mozecie nawet przedszkolaków z dysleksją i z dys...co tam
chcecie zatrudniać...Spytam tylko dlaczego to jest jedyny portal, gdzie muszę
co parę sekund się ponownie logować? Nie radzicie sobie? Inni sobie
radzą...Może zamiast kuzyna szwagra wujka Mietka po prostu zatrudnić
informatyka? Czy ja mam problem z komputerem, czy też was też nagle wywala z
GW i trzeba się logować? W końcu mamy XXI wiek...
Obserwuj wątek
    • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 16:03
      PS Co minutę gdy chcę cokolwiek napisać, muszę się ponownie logować..Czy ja mam
      laptopa do d..., czy GW jest taka kiepska...Na Onecie czy WP nie mam żadnych
      problemów.Może czas na lepszych pracowników w firmie GAZETA WYBORCZA..Chyba, że
      macie nas w d....I oby się nie odwróciło, ja pamiętam i wieRZe, boCHaterów i
      BełHatów i foux pas i wiele wpadek w ciągu ostatnich tygodni...Proszę poprawcie
      jakość portalu, bo ludzie pouciekają..
      PS Widziałem ładny opis: różnica między PRL a czasami teraz jest taka, że wtedy
      Rząd był na emigracji a Naród w Polsce, a teraz jest odwrotnie...
      GW staraj się tak dalej......
    • brzoza75 Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 16:08
      oj Jarkoni a jeszcze niedawno rzadko gosciłeś....
      • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 16:10
        to jakoś zbieżne z pretensjami do GW? Wybacz, nie widzę związku...
        • grzanka23 Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 16:14
          Ja tez co chwila musze sie logowac.jakby raz nie wystarczylo.
          • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 16:33
            Czyżbym był mało normalny, że:
            1. wymagam wiarygodnych i rzetelnych informacji...Jeśli ktoś pisze, że 5 lat
            temu samoloty uderzyły w "WIERZE" WTC, to jest wiarygodny?Może i głupie, ale
            Molibden jest słynny z "Misia"??? Czy oni tam są naćpani? Tylu wpadek nie
            widziałem w żadnym portalu...
            2. Wywala mnie co chwilę tylko z GW, z innych stron nie...Znajomi skarżą się na
            to samo...Muszę co chwila się logować, a podobno klient ma zawsze
            rację...Widocznie GW jakoś lekceważy klientów...
            • scriptus Teleturniej dla naćpanych blondynów(może być z GW) 14.09.06, 16:47
              Molibden to
              A środek na mole
              B materiał konstrukcyjny, z którego buduje się wierze WTC
              C pierwiastek chemiczny
              D materiał z tworzywa sztucznego służący do wypełniania misiów, tudzież innych
              maskotek...

smile)))))
          • scriptus Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 16:41
            Przedtem się rozwodził, to nie miał czasu, teraz jest rozwiedziony, to już zna
            odpowiedź na tytułowe pytanie, co dalej. Nie musiałem wprawdzie długo czekać na
            Jarkoniego, aby się rozwiódł, żeby się dowiedzieć, co się dzieje potem, bo jest
            Bezecny. Ale wiedza od Jarkoniego też się jeszcze może niektórym przydać.
            Jarkoni na razie nie zdążył zbyt wiele po rozwodzie zdziałać, ale wierzę, że mu
            się uda, przed nim cały świat. Na razie znowu siedzi na forum, wygląda na to,
            że we względnie dobrym humorze, więc jedną z odpowiedzi na ...co dalej, może
            być ... a dalej się pisze na forum. Jednak patrząc na Bezecnego mozna dojść do
            wniosków przeciwnych. Zastanawiam się więc, czy nie pójść na studium
            nauczycielskie, matmę trochę znam, nawet wyższą, i mógłbym udzielać korepetycji
            młodym panienkom, najchętniej studentkom z nieco starszych roczników tongue_out
            (przyznaj Bezecny, nauka nie poszła w las, tym razem przechodzę wszelką miarę
            bezeceństwa smile))))))) )
            • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 17:22
              Scriptus, robisz się Bezecny...
              A gazeta W
              wali ciągle błędy, może to czasem wkurzyć
              Zresztą, obyśmy zdrowi byli, napisałem coś na "Kresach wschodnich" na stronie
              GW i chcę prawdziwej soljanki jako wielbiciel Rosjan, Białorusinów, Ukraińców,
              Litwinów, Łotyszy i paru jeszcze nacji...Wydało się...Dla ułatwienia: ludzi nie
              ich prezydentów...Zbyt wiele razy tam byłem, mogę być przewodnikiem po Moskwie
              czy Kijowie
              • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 17:30
                A szczerze sposób traktowania przez GW tzw internautów powoli wkurza, mało
                profesjonalizmu, byki, co chwila wyrzucanie ze strony i logowanie ponowne...No
                cóż, ja już jestem po prostu "klientem", nie podoba się? To stąd znikam, inni
                są lepsi...
                • beata407 Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 17:46
                  Jarkoni, przyznam, że mnie nie wywala, czasem nawet pracowite 8 godzin... W domu
                  też tylko raz mnie wywaliło, może inni też się wypowiedzą jak to wygląda u nich.
                  • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 18:04
                    Teraz będzie wrednie, bo narzekam sobie na błędy i ortografię..

Będę się bił o polszczyznę, kwiatek niby mały, dziś strona główna GW :

Anna Mucha wyrzucona z prowadzenia festiwalu
                    KAF, MB2006-09-14, ostatnia aktualizacja 2006-09-14 11:44
                    Anna Mucha, aktorka znana z serialu "M jak miłość", nie prowadzi już
                    festiwalowych projekcji w Teatrze Muzycznym w Gdyni. Zastąpiła ją Tamara
                    Arciuch-Szyc, na co dzień związana z teatrem Wybrzeże.

Pytanie za 100 pkt: pisze się "na co dzień", czy "na codzień"....
                    Pytanie drugie za 200 pkt: idiotą i dupkiem bez znajomości języka polskiego
                    jestem ja, czy Pan redaktor z GW? Aż nie chciało mi się pisać Redaktor...
                    Ale cóż, skoro np 80% Pań z Gdańska nie widzi różnicy....
              • misbaskerwill Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 18:04
                jeśli chodzi o miłość do ww. narodów (nie prezydentów) w całej rozciągłości Cię
                popieram, tak samo, jeśli chodzi o солянку (mniam).
                Jeśli chodzi o GW - pod względem informatycznym portal na niezłym poziomie, ale
                wywala mnie równo... czasami kilka razy pod rząd!
                I jest tak od kiedy zacząłem korzystać z forum (w sumie kilka miesięcysmile).
                Problem jest wielki - dosłownie, chodzi o to, że system serwerów WWW nie wyrabia
                kilkuset tysięcy aktywnych użytkowników naraz i się...resetuje. Skoro tego nie
                "naprawili" dotychczas - długo tego nie zrobią. Musieliby prawdopodobnie
                zainwestować w nową infrastrukturę serwerową. A tu gazeta im staniała, więc ich
                nie staćsad
                • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 18:34
                  Ничего страшного...
                  Prosta mniam i już...
                  спаибо....
                  Soljanka taka prawdziwa to ech...
                  • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 18:40
                    Miś, pewnie zauważyłeś, że to ukraiński rosyjski nie rosyjski? Zresztą po
                    rosyjsku wrzesień to sientiabr, po ukraińsku wieriesien...Cukierki po rosyjsku
                    konfiety, po ukraińsku nie do wiary: cukierki...
                    Ale uwielbiam ludzi mówiących po rosyjsku...
                    • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 18:41
                      хорошо?
                      • 374.4w Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 18:48
                        charaszo (skąd się bierze rosyjskie litery?), od paru lat usiłuję namówić
                        koleżankę, żeby dawała mi lekcje języka rosyjskiego. Ma niezbyt dobre
                        wspomnienia związane z tym językiem, przyjechała do Polski w wieku 10 lat nie
                        znając słowa po polsku.
                        Zdawałam rosyjski na maturze, coś nawet czytywałam w oryginale. Bardzo lubię ten
                        język, a literatura rosyjska!
                        "Trzy siostry"!!
                        • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 18:50
                          Miś
                          потом продолжим общение... хорошо?
                        • a.niech.to Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 22:13
                          Taras Szewczenko. Jak to szło...
                      • misbaskerwill Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 18:53
                        окейsmile
                        Извини, сейчас мне надо бежать.
                        • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 18:55
                          пока.
                          • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 18:57
                            no i mam idola z rosyjskim....
                            • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 19:00
                              dla ułatwienia, takie "paka" znaczy nara
                              • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 19:05
                                потом продолжим общение... хорошо?
                                • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 19:07
                                  правда чувствуется что ты умный человеk.....
                                  • jarkoni Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 19:10
                                    miś chyba jakby szyfrem będziemy gadali, Enigma czy co?
                                    • misbaskerwill Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 21:07
                                      да, точно шифр получился. Правда, на этом форуме он не слишком уместныйsmile
                                      Я еще похвастаюсь - завтра буду проважать профессора из Нижнего Новгорода по
                                      нашему (Варшавскомуwink Политехуsmile
                                      • misbaskerwill Re: P.S. 14.09.06, 21:09
                                        Kolejny błąd portalusmile
                                        Nie wiem dlaczego GW dodaje automatycznie nowe wiersze przy rosyjskich tekstach
                                        - prawie jak w wierszu...
                                        Chyba Puszkina za dużo czytalismile
                                        • chalsia Re: P.S. 14.09.06, 22:02
                                          piszcie dalej po rosyjsku (czy ukraińsku - mnie wsio rawno), to sobie przypomnę
                                          ten piękny język. Szkoda, że go nie pielęgnowałam, a znałam nieźle.
                                          Chalsia

ps. a w temacie - mnie też ostatnio, kurza twarz, wywala co i rusz
                        • a.niech.to Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 22:14
                          Timur i jego drużyna
                    • misbaskerwill Re: trudne pytanie do GW... 14.09.06, 22:19
                      > Miś, pewnie zauważyłeś, że to ukraiński rosyjski nie rosyjski? Zresztą po
                      > rosyjsku wrzesień to sientiabr, po ukraińsku wieriesien...Cukierki po rosyjsku
                      > konfiety, po ukraińsku nie do wiary: cukierki...

Tak, ukraiński to piękny języksmile
                      Niby swoista symbioza polskiego i rosyjskiego, ale jak szybko mówią, ni w ząb
                      nie rozumiemsmile
                      No i to ich mocne hhhhhaaaa...smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka