joasia69 02.10.06, 15:26 a ja dzisiaj mam urodziny pierwszy raz po rozwodzie obchodzone, nie smutne, bez dołów i innych głupot, któe dają znac o sobie w takie dni tylko na dworzu deszczyk pada..... ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzoza75 Re: urodziny.... 02.10.06, 15:31 )))))))))) jak Waga Wadzenajsłoneczniejszych dni takich jak w sobotę i spełnienia tego o czym rozmawiałyśmy Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: urodziny.... 02.10.06, 15:32 Joasiu, samych fajnych, slonecznych dni. Omijania raf i dołków SZCZĘSCIA DUŻO. Odpowiedz Link
13monique_n Re: urodziny.... 02.10.06, 16:06 najlepsze życzenia, szczęścia, radości i tego, co jeszcze najlepsze... Odpowiedz Link
semillla Życzenia... 02.10.06, 16:07 ...aby każdy kolejny dzień był lepszy od poprzedniego... Odpowiedz Link
libra22 Re: Życzenia... 02.10.06, 16:29 życzenia spełnienia duży ścisk Joasiu (też jak waga wadze Odpowiedz Link
crazysoma Re: urodziny.... 02.10.06, 23:46 Zeby kazdy kolejny dzien byl lepszy od porzedniego... Odpowiedz Link
z_mazur Re: urodziny.... 03.10.06, 12:08 Ojojojojoj Spóźniłem się, bo byłem wczoraj trochę zalatany. Spóźnione ale szczere. Najserdeczniejsze życzenia. Waga to taki fajny znak. Wiem bo też nim jestem Odpowiedz Link
joasia69 do chalsi i z_mazur 03.10.06, 15:10 Wszystkiego naj!! Spełnienia nawet tego o czym nie mamy odwagi marzyć Odpowiedz Link
chalsia Niesamowite !!! 03.10.06, 12:20 składam Ci życzenia tego samego co sobie - czyli oby wszystko układało się po Twojej myśli. Chalsia - tez z 02/10 ))))))))) Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Niesamowite !!! 03.10.06, 12:27 Chalsia to wszystkiego naj naj naj !!!!! ja tez spod Wagi ale za tydzień Odpowiedz Link
13monique_n Re: Niesamowite !!! 03.10.06, 12:29 Chalsia, wszystkiego naj naj... Ja tez waga, ale za troche wiecej niz tydzien DD Odpowiedz Link
phokara Re: Monique!!!!! 03.10.06, 13:09 Cholera.... nie ma tu rownoWAGI!!! Tym co juz 'po' - spoznione ale szczere i baaaaardzo serdeczne zyczenia. A tym przed to nic. Niech czekaja cierpliwie na swoja kolej. Odpowiedz Link
z_mazur Re: Monique!!!!! 03.10.06, 13:16 > Cholera.... nie ma tu rownoWAGI!!! > > Tym co juz 'po' - spoznione ale szczere i baaaaardzo serdeczne zyczenia. > A tym przed to nic. Niech czekaja cierpliwie na swoja kolej. A to ja się tez łapię, bo ja już po. 28.09. Nie chwaliłem się bo jakoś mi tak trochę łyso. Nie miałem jakiegoś specjalnego dołka, ale dziwne były te urodziny. W sumie pamiętało sporo osób, ale w tym baaardzo dużo nowych znajomych. Starzy znajomi tylko pojedynczy. Może w przyszłym roku już zrobię jakąś imprezkę (jako uroczy singiel to musiałaby być w takim kawalerskim stylu z fantazją), ale w tym roku jeszcze nie byłem gotów. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Monique!!!!! 03.10.06, 13:22 To, jak dziewczyny pisały "chłopaku z_mazur" najlepsze życzenia )) Odpowiedz Link
374.4w Re: Monique!!!!! 03.10.06, 13:22 z_mazur napisał: > Może w przyszłym roku już zrobię jakąś imprezkę (jako uroczy singiel to > musiałaby być w takim kawalerskim stylu z fantazją), ale w tym roku jeszcze nie > > byłem gotów. Co Ty tak planujesz, za rok to możesz już być ex-singlem Najlepszego z okazji minionych Odpowiedz Link
z_mazur Re: Monique!!!!! 03.10.06, 13:38 > Co Ty tak planujesz, za rok to możesz już być ex-singlem No tak. Kurcze przepadło. A tak miało być pięknie. Klub ze streapteas'em, kumple do kielicha. Taaaaaka balanga. A tak co? Urocza kolacja przy świecach w towarzystwie TEJ osoby. Ciężki wybór. Muszę to jeszcze przemyśleć. Odpowiedz Link
pawelhks Re: Monique!!!!! 03.10.06, 13:31 przede wszystkim najlepsze zyczenie dla Joasii 69 a ja tyz waga - nie 11 nie 13 lecz 12 czyli dawny dzien wojska polskiego Odpowiedz Link
13monique_n Az tyle Wag zebralo baty???? 03.10.06, 13:39 No no no, my jestesmy jacys felerni chyba DDDD Odpowiedz Link
z_mazur Re: Monique!!!!! 03.10.06, 13:39 No własnie czyżby jakiś rozwodowy syndrom wagi. Może ta Temida nas jednak tak przyciąga. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Monique!!!!! 03.10.06, 13:46 z czym sie nie zgadzasz i dlaczego? Ja sie dam naprostowac, bardzo chetnie i dobrowolnie Odpowiedz Link
13monique_n Re: Monique!!!!! 03.10.06, 14:30 brzoza75 napisała: > nie zgadzam się że my felerni jesteśmy! Daje sie przekonac z gory DDDDDDD Ale dorzuc jakies argumenty Odpowiedz Link
z_mazur Re: Monique!!!!! 03.10.06, 14:31 > nie zgadzam się że my felerni jesteśmy! A kto śmiał tak powiedzieć. Waga to najbardziej uroczy znak zodiaku. Wiem co mówię. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Monique!!!!! 03.10.06, 14:33 jesteśmy po prostu cudowni, wspaniali i radośni a przy tym skromni ale tutaj mój eks był tez Waga i porażka totalna. Odpowiedz Link
phokara Re: Monique!!!!! 03.10.06, 14:38 > Waga to najbardziej uroczy znak zodiaku. ... zaraz po Blizniaku! Odpowiedz Link
13monique_n Re: Monique!!!!! 03.10.06, 14:40 phokara napisała: > > Waga to najbardziej uroczy znak zodiaku. > > ... zaraz po Blizniaku! Blizniak jest podwojnie uroczy Odpowiedz Link
1madzia Re: urodziny.... 03.10.06, 14:01 Joasiu, wszystkiego najlepszego! I wszystkim Wagom też! ))) Życzy mniejszość astrologiczna, ale za to rogacizna. A propos, czy to jakaś sekta "wagowa"? Odpowiedz Link
crazysoma Pho_p, Pho_p!!!!! 03.10.06, 14:08 No to masz teraz, Babo, wysyp astrologicznych "polowek"? Ja jestem w szoku i odczuwam lekki zawrot glowy z tego powodu... A wszystkim po, w trakcie i przed urodzinami wszystkiego naj, naj. Odpowiedz Link
phokara Re: Pho_p, Pho_p!!!!! 03.10.06, 14:13 Crazy, teraz to juz za pozno! Obrzydzilas mi meskie odwazniki w sposob skuteczny, pozbawiajac mnie zludzen co do sensownosci wyroczni astrologicznej. Jeszcze ostatnia nadzieja w facetach z lukiem (no strzelcach, znaczy). buuuuuuu..... Odpowiedz Link
13monique_n Re: Pho_p, Pho_p!!!!! 03.10.06, 14:16 phokara napisała: > Crazy, teraz to juz za pozno! Obrzydzilas mi meskie odwazniki w sposob skuteczn > y, > pozbawiajac mnie zludzen co do sensownosci wyroczni astrologicznej. Pho, nie pekaj. nasza wspolma siostra, a moja biologiczna, mawia, ze jak wszystko sie uklada, to astrologia to bzdura, a jesli sie rypnie, to jest na co zwalic DDDDD >Jeszcze ostatnia nadzieja w facetach z lukiem (no strzelcach, znaczy). No, to moze byc ciekawe. Ale wiesz, ci faceci z lukiem, strzelcy znaczy, to w rajtuzach chodza.... ja nie wiem...hmmmm > buuuuuuu..... Nie bucz, bo krem pod oczy bedziesz potrzebowac Odpowiedz Link
crazysoma Re: Pho_p, Pho_p!!!!! 03.10.06, 14:42 Ale wiesz, ci faceci z lukiem, strzelcy znaczy, to w > rajtuzach chodza.... ja nie wiem...hmmmm Ja tez nie wiem ale... Po pierwsze, ktos musi te rajtuzy prac, Po drugie, musialabys sie do lasu przeprowadzic - niby szykuje Ci sie wizyta w puszczy, ale jednorazowy wypad w takie miejsce, nawet w szpilkach i z gigantyczna walizka, bez kolek, to nie jest to samo co zamieszkanie, byc moze na zawsze, w lesnych haszczo-odmetach. Po trzecie, musialabys sobie jak ta Marion dlugowlosa pas cnoty sprawic. A jakby sie kluczyk we mchu zgubil, to co wtedy??? Rzuci Cie na bank, i pobiegnie do innej kurcgalopkiem, zeby Mu te rajstopki prala i w zyciu sie z tego forum nie wygrzebiesz... Reasumujac - z deszczu pod rynne... Posluchaj rad siostry swojej Monique, bo dobrze prawi jako Waga i przyjaciolka od serca Odpowiedz Link
crazysoma Re: Pho_p, Pho_p!!!!! 03.10.06, 14:28 Obrzydzilas mi meskie odwazniki w sposob skuteczny, > pozbawiajac mnie zludzen co do sensownosci wyroczni astrologicznej. Tak, tak, jasne, zwalaj na mnie . A na kogo JA mam zwalic moje obrzydzenie do "meskich odwaznikow", ktore jak na zlosc ciagle sie kolo mnie placza? (no bo przeciez nie ja sie kolo nich placze???!!!) Na nich samych tylko moge... No tak, no bo przez kogo to wszystko? A co do Strzelca, to ja nie wiem. Jednego tylko znalam (niebieskie oczka, ciemny blond wloski, i ten usmiech...), mial byc moim mezem, ale wybralam inaczej. Jemu wszyli eperal, przez moje odrzucenie, za to ja mam zycie jak w hollywoodzie buahahaha??? No, kto jak kto, ale Blizniak to potrafi zagmatwac sobie zycie. Odpowiedz Link
phokara Re: Pho_p, Pho_p!!!!! 03.10.06, 14:36 No wiem... sama jestem blizniak. Ja juz w swoim zyciu wykonczylam (w kolejnosci chronologicznej): wodnika, koziorozca, barana (x2) i lwa. Hmmm... dosc mocno ograniczylam sobie teren, haha. Ale w kazdym horoskopie mam, jak w morde, maxa z waga. No i tak zylam w tym sielankowym widzie, ze teraz sie bede wazyc i wazyc i zapewne nadwaga z tego bedzie a nie zadna anoreksja, a potem Ty mi zrujnowalas te idealistyczna wizje. Teraz to sie boje... choc akurat tak sie pierwszy raz w moim zyciu zlozylo, ze pojawil sie obok chyba zainteresowany odwaznik. Cholera no... Swoja droga, to sie wcale nie dziwie, bo ja niestety przyciagam idiotow. I to nie chodzi o horoskop w tym przypadku. Zessszzzzzzzzz..... buuuuuuuuuu!!!!!! Odpowiedz Link
crazysoma Re: Pho_p, Pho_p!!!!! 03.10.06, 14:46 "ze pojawil sie obok chyba zainteresowany odwaznik." No.... czekamy na rozwiniecie zdania "zainteresowany odwaznik" - patrz, ile madrosci i trafnosci w jednym slowie - "odwaznik" Odpowiedz Link
phokara Re: Pho_p, Pho_p!!!!! 03.10.06, 14:57 > "zainteresowany odwaznik" - patrz, ile madrosci i trafnosci w jednym slowie - > "odwaznik" Ty... no. Bo wiesz. W koncu nadejdzie ta pora suszhi... Zdania nie bede rozwijac, znajomosci zreszta tez nie. Odwaznik ma gora 1 gram obciazenia mozgowego. To ciut, ciut przymalo. No tak z jedna, szara komorke. Odpowiedz Link
magdusia11 dla Joasi,Mazura,Brzozy,Chalsi... 03.10.06, 14:10 i jeszcze wszystkich innych Wag Samych słonecznych dni,nawet wtedy gdy pada deszcz łez...niech wyjrzy słoneczko, radości,spokoju i spełnienia marzeń-o szczęśliwym życiu Magda (dzisiejsza Waga) Faktycznie,my Wagi chyba zdominowałyśmy/liśmy to forum No cóż moje małżeństwo: Waga z Baranem (w prawdziwym tego słowa znaczeniu też) to był niewypał!!!!! Odpowiedz Link
chalsia Re: dla Joasi,Mazura,Brzozy,Chalsi... 03.10.06, 14:16 mój eks to Koziorożec. Nigdy nie wierzyłam w horoskopy. Szkoda - może jakby było odwrotnie, to nie związałabym się z nim aż tak bardzo Chalsia Odpowiedz Link
pawelhks Re: dla Joasi,Mazura,Brzozy,Chalsi... 03.10.06, 14:17 ja bylem zwiazany dwa razy z Bykiem - raz malzenstwem (i dlatego jestem na tym forum), drugi raz prawie malzenstwem - skutek w obydwu przypadkach identyczny Odpowiedz Link
z_mazur Re: dla Joasi,Mazura,Brzozy,Chalsi... 03.10.06, 14:24 Hahahahaha Witaj w klubie pawel. Moja eks to też Byk. Nie było to najgorsze połączenie. Szczególnie w łóżku. Więc nie narzekam. A że sie nie udało...? To jak to ktoś napisał, przynajmniej jest na co zwalić Odpowiedz Link
libra22 Re: dla Joasi,Mazura,Brzozy,Chalsi... 03.10.06, 16:59 Ja się już trochę pogubiłam kto kiedy: może jakąś rozpiskę urodzinową zrobić? Chalsiu i Mazurski - zaległe serdeczne Magdzie - dzisiejsze, a na przyszłe to może poczekamy czy już tak hurtowo? (jak ja mam na sam koniec znaku - 22, to nigdy nie wiem czy ja już bardziej skorpion nie jestem, ale na pokrewieństwo wskazywałby tylko jeden aspekt mojego charakteru, więc chyba nie) Odpowiedz Link