brzoza75 04.10.06, 16:25 mam za zadanie upiec do przedszkola ciasto marchewkowe na dzień ziemniaka, brzmi dziwnie ale losowało moje dziecko, może znacie jakiś łatwy przepis? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phokara Re: zadanie domowe 04.10.06, 16:27 >ciasto marchewkowe na dzien´ ziemniaka Chyba sam minister gie. to wymyslil Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: zadanie domowe 04.10.06, 16:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=37727121&v=2&s=0 nie wiem czy łatwe, ale jest zdjęcie) Odpowiedz Link
brzoza75 Re: zadanie domowe 04.10.06, 16:32 ja nie wiem sama poza tym mam się integrować o 15:00 godzinie jak pracuję no...., Pudełeczko jesteś wielka!!!! Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: zadanie domowe 04.10.06, 16:40 brzoza75 napisała: > ja nie wiem sama poza tym mam się integrować o 15:00 godzinie jak pracuję > no...., z zimniakami masz się integrować??? co to wogóle jest swięto ziemniaka, czy to na cześć ministra - nawet jest pewne podobienstwo)) Pudełeczko jesteś wielka!!!! nieprawda - malutka jestem, może tylko trochę jak ziemniak okragła) Odpowiedz Link
phokara Re: zadanie domowe 04.10.06, 16:41 > nieprawda - malutka jestem, moz˙e tylko troche˛ jak ziemniak okrag?a) chyba, jak frytka! Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: zadanie domowe 04.10.06, 16:44 > chyba, jak frytka! raczej fryta) a Tu Brzoza drugi przepis, ale poprzedni chyba prostszy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=20755674&v=2&s=0 Odpowiedz Link
brzoza75 Re: zadanie domowe 04.10.06, 16:44 z zimniakami masz się integrować??? co to wogóle jest swięto ziemniaka, czy to na cześć ministra - nawet jest pewne podobienstwo)) to chyba na cześć jesieni będziemy czcić te ziemniaki a może będziemy rzucać do celu ? Pudełeczko jesteś wielka!!!! nieprawda - malutka jestem, może tylko trochę jak ziemniak okragła) z której strony Ty jesteś okragła???))))) Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: zadanie domowe 04.10.06, 16:46 > z której strony Ty jesteś okragła???))))) tej od ziemniaka)) Odpowiedz Link
weekenda Re: zadanie domowe 04.10.06, 16:49 znam ten przepis, sama to piekłam nie raz pycha!!!!! Odpowiedz Link
la.loba Re: zadanie domowe 04.10.06, 19:03 ja kiedyś zrobiłam z takiego przepisu: www.knorr.pl/kuchnia/ksiazka/itemid71/ wychodzi i jest bardzo dobre Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: forum rozwija... 04.10.06, 23:29 > mam za zadanie upiec do przedszkola ciasto marchewkowe na dzień ziemniaka. A z okazji Dnia Świstaka pewnie będziecie polować na bobry W każdym nie podejrzewałem, że istnieje coś takiego (i da się nawet zjeść), a do tego jeszcze mam "najprostszy przepis na świecie" od Pascala... Ale nie. Prawdziwy mężczyzna nie będzie robił ciast, zwłaszcza marchewkowych. Aż nabrałem ochoty na golonkę z bigosem Odpowiedz Link
brzoza75 dziękuję! 05.10.06, 08:34 bardzo wszystkim za linki będę ćwiczyć w weekend, kochani jesteście ! Odpowiedz Link
brzoza75 Re: zadanie domowe wykonane 11.10.06, 13:46 wczoraj się odbyła degustacja, jak wygląda takowy dzień? mamusie sztkowały kapustę w konkursie (niestety mimo że moje dziecko chciało abym poszatkowała to ja akurat miałam na komórce Brukselę i nie mogłam, kurna), w drugim konkursie tanecznym to mojemu dziecku się nie chciało, choć początkowo wyraziło ochotę, potem w masakrycznie dzikim tempie, malowanie obrazków, robienie ludzików z warzyw, zjadanie ciast i wiecie co ja zauważyłam że tylko moje było marchewkowe reszta była zwykła , ja wiedziałam że muszę sie wykazać ale to już przesada, jak smakowało? nie wiem , jedli mam nadzieję że się nie potruli... Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: Jestem pod wrażeniem :) 11.10.06, 13:54 W porównaniu z takim przedszkolem, to ja na studiach miałem spacerek > co ja zauważyłam że tylko moje było marchewkowe reszta była zwykła Coż, Brzoza, Ty sama po prostu jesteś niezwykła )) Odpowiedz Link