brzoza75 06.10.06, 15:07 miłego weekendu wam wszystkim , słońca najwięcej i obyśmy nie dali się jesiennej depresji, mnie powoli coś takiego dopada ale mam nadzieję, że się nie dam i mi przejdzie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka1800 Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 15:10 Brzoza odszukalam Twoj wpis a Ty zrobilas nowy, nooooo kobieto !!! )))))))) Odpowiedz Link
julka1800 Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 15:16 ale to nic, no cos Ty Milego zatem ! ))))))))) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 15:43 Brzoza, nie cuduj. Pogonimy wspolnie jesienna depresje. No, bo kto inny bedzie tak pieknie pisal o adidasach Pho??? (tych kolorowych) ))) Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 15:44 ja chyba pojade na Stadion i na poprawe humoru sobie kupie Brzoza tez ma prawo po narzekać! Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 15:48 Brzoza, masz prawo narzekac, ale nic nie ma prawa Cię dopadać) uszy do góry, ja swoje trochę na siłe, ale co tam przynajmniej koło nas jest słońce - wyjrzyj przez okno))) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 15:49 prawo ponarzekac to pewnie, ze masz!!!! Bez dwoch zdan, tylko szkoda marnowac takie ciete riposty... no, moze zalozymy jakis wydrowaty watek??? Jutro - chyba nie zdradzam tajemnicy - spotkam nasza mila adminke anje, wiec bysmy cos od siebie tez dorzucily Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 15:57 Pudełeczko widze i właśnie wychodzę na chatkę Monique chętnie ale nie mam kompa w domu więc do poniedziałku buuu Odpowiedz Link
libra22 Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 20:18 Wiecie co - zimno idzie - poznaję nieomylnie bo wilczym apetycie na słodycze Pomimo tego tez miłego Odpowiedz Link
beata407 Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 21:02 Wszystkim miłego weekendu! Mój będzie pracowity - maluję salon. Sufit już pomalowany ( i nawet jest biały - co po doszorowaniu go, pokryciu unigruntem i dwukrotnym pomalowaniu Duluxem wcale w pierwszym momencie nie było takie oczywiste). Teraz będą malowane ściany - kolor to taki rózowy beż - tak go określiła moja przyjaciółka. Dla mnie po prostu ciepły beż. A wczoraj dostałam śliczny okrągły stolik - do odnowienia co prawda, ale śliczny! tak więc po tylu pozytywach nie dam się - przynajmniej na razie - jesiennej depresji. Odpowiedz Link
374.4w Re: Miłego weekendu ! 07.10.06, 10:21 beatko jesteś dzielna kobietą, juz widze piekny bezowy salon, a w nim na stoliku herbata w filiżankach i pyszna szarlotka, Odpowiedz Link
beata407 Re: Miłego weekendu ! 08.10.06, 19:08 salon już jest beżowy, drobne poprawki jutro, ot taśma, którą okleiłam kontakty trzymała zbyt mocno i odrywając ją oderwałam fragmenty farby, stół mam nadzieję w tym tygodniu odnowię, filiżanki ocalały, szarlotkę upiekę i co - sama mam pić i jeść?? Kupiłam dziś karnisze, co prawda z zasady nie robię zakupów w niedzielę i święta, ale tylko dziś transport takich dłużyzn był możliwy. Jutro wieczorem mam nadzieję, że je założę, dziury w suficie zostały po poprzednich więc robota nie będzie taka straszna. Ale o masaażu plecków to marzę - chyba trzeba było jechać na urlop po remoncie... Odpowiedz Link
libra22 Re: Miłego weekendu ! 08.10.06, 19:14 Ja robię podobno dobry masaż pleców A tak btw to podziwiam, ja nienawidzę remontów i niestety nie mam do tego drygu Odpowiedz Link