Dodaj do ulubionych

Miłego weekendu !

06.10.06, 15:07
miłego weekendu wam wszystkim , słońca najwięcej i obyśmy nie dali się
jesiennej depresji, mnie powoli coś takiego dopada ale mam nadzieję, że się
nie dam i mi przejdzie!
Obserwuj wątek
    • julka1800 Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 15:10
      Brzoza odszukalam Twoj wpis a Ty zrobilas nowy, nooooo kobieto !!!
      smile))))))))
    • brzoza75 Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 15:14
      Juleczko wybacz mi smile
      • julka1800 Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 15:16
        ale to nic, no cos Ty
        Milego zatem !
        smile)))))))))
    • 13monique_n Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 15:43
      Brzoza, nie cuduj. Pogonimy wspolnie jesienna depresje. No, bo kto inny bedzie
      tak pieknie pisal o adidasach Pho??? (tych kolorowych) smile)))
      • brzoza75 Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 15:44
        ja chyba pojade na Stadion i na poprawe humoru sobie kupie wink
        Brzoza tez ma prawo po narzekać!
        • pudeleczko_75 Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 15:48
          Brzoza, masz prawo narzekac, ale nic nie ma prawa Cię dopadaćsmile) uszy do góry,
          ja swoje trochę na siłe, ale co tamsmile przynajmniej koło nas jest słońce -
          wyjrzyj przez oknosmile)))
        • 13monique_n Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 15:49
          prawo ponarzekac to pewnie, ze masz!!!! Bez dwoch zdan, tylko szkoda marnowac
          takie ciete riposty... no, moze zalozymy jakis wydrowaty watek??? Jutro - chyba
          nie zdradzam tajemnicy - spotkam nasza mila adminke anje, wiec bysmy cos od
          siebie tez dorzucily big_grin
          • brzoza75 Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 15:57
            Pudełeczko widze i właśnie wychodzę na chatkęsmile

Monique chętnie ale nie mam kompa w domu więc do poniedziałku buuu
            • libra22 Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 20:18
              Wiecie co - zimno idzie - poznaję nieomylnie bo wilczym apetycie na słodyczesmile
              Pomimo tego tez miłegosmile
              • beata407 Re: Miłego weekendu ! 06.10.06, 21:02
                Wszystkim miłego weekendu! Mój będzie pracowity - maluję salon. Sufit już
                pomalowany ( i nawet jest biały - co po doszorowaniu go, pokryciu unigruntem i
                dwukrotnym pomalowaniu Duluxem wcale w pierwszym momencie nie było takie
                oczywiste). Teraz będą malowane ściany - kolor to taki rózowy beż - tak go
                określiła moja przyjaciółka. Dla mnie po prostu ciepły beż. A wczoraj dostałam
                śliczny okrągły stolik - do odnowienia co prawda, ale śliczny! tak więc po tylu
                pozytywach nie dam się - przynajmniej na razie - jesiennej depresji.
                • 374.4w Re: Miłego weekendu ! 07.10.06, 10:21
                  beatko jesteś dzielna kobietą, juz widze piekny bezowy salon, a w nim na stoliku
                  herbata w filiżankach i pyszna szarlotka,
                  • beata407 Re: Miłego weekendu ! 08.10.06, 19:08
                    salon już jest beżowy, drobne poprawki jutro, ot taśma, którą okleiłam kontakty
                    trzymała zbyt mocno i odrywając ją oderwałam fragmenty farby, stół mam nadzieję
                    w tym tygodniu odnowię, filiżanki ocalały, szarlotkę upiekę i co - sama mam pić
                    i jeść??
                    Kupiłam dziś karnisze, co prawda z zasady nie robię zakupów w niedzielę i
                    święta, ale tylko dziś transport takich dłużyzn był możliwy. Jutro wieczorem mam
                    nadzieję, że je założę, dziury w suficie zostały po poprzednich więc robota nie
                    będzie taka straszna. Ale o masaażu plecków to marzę - chyba trzeba było jechać
                    na urlop po remoncie...
                    • libra22 Re: Miłego weekendu ! 08.10.06, 19:14
                      Ja robię podobno dobry masaż plecówsmile

A tak btw to podziwiam, ja nienawidzę remontów i niestety nie mam do tego
                      drygusad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka