phokara 29.10.06, 10:22 Pieknie leje. Wlasciwie nawet do baru nie pojde bo nie chce mi sie zdejmowac szlafroka. Nic mi sie nie chce tak wlaciwie. No to mamy jesien. I lisciopad tuz za rogiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka381 Re: barowa pogoda 29.10.06, 10:59 we wrocku tez.spac sie chce.najlpeiej maseczke na twarz na ten jad co mi wychodzi i wyjsc nie moze... kotek (nabyty 3 tygodnie temu) goni za kursorem po ekranie pozdrowienia Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: barowa pogoda 29.10.06, 11:08 oj koszmar koszmar, robię szarlotke na poprawe nastroju Odpowiedz Link
crazysoma Re: barowa pogoda 29.10.06, 11:15 Taaa. Ale jakie sliczne liscie na drzewach... Postanowilam jednak zalozyc kalosze i isc na ten spacer. Mokre liscie spadajace na twarz tez maja urok hehe. Taka pogoda sprzyja idiotycznym myslom. Jak sie siedzi w domu... Odpowiedz Link
beata407 Re: barowa pogoda 29.10.06, 11:39 właśnie wróciłam ze spacerku, koszmarnie zimno, mokro i wieje. Postanowiłam zrobić "Swięto plonów" i zlać tegoroczną wiśniówkę. Pod tę szarlotkę będzie jak znalazł. Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: barowa pogoda 29.10.06, 11:46 a ja dopiero wstałam)). Za chwilę wybieram się na basen, potem zrobię na obiad ziemniaczki "w popiele" - pyyycha. Uwielbiam takie dni, bo wtedy wchodzę pod kołdrę, z gorącą herbatkąi czekoladą i czytam - jednym słowem, błogie lenistwo....... Odpowiedz Link
dorka381 Re: barowa pogoda 29.10.06, 12:35 ja zrobilam biszkopt z ptasim mleczkiem(!);zrezerwowalam 1 bilet na Havane na 21.45 bo corka pewnie zechce pojsc spac do ojca tak jak w wiekszosc dni w tygodniu i tak sie krecimy po domu Odpowiedz Link
phokara Re: barowa pogoda 29.10.06, 13:15 A ja wybralam wariant posredni pomiedzy barem i szlafrokiem. Przyjedzie moja najlepsiejsza kumpela i napijemy sie porto. Ja w szlafroku a ona w kieliszku. Odpowiedz Link
13monique_n Re: barowa pogoda 29.10.06, 13:34 Na barowa pogode dobra jest koncentracja mysli DD Cos musze koniecznie madrego szybko napisac, mordercze wyzwanie, ale za to dyscyplinuje. Smacznego "portowania" w kieliszku i szlafroku Odpowiedz Link
crazysoma Re: barowa pogoda 29.10.06, 14:17 Przyjedzie moja > najlepsiejsza kumpela i napijemy sie Boze, mam to samo dzis. Sluchaj, to sie zle skonczy... Odpowiedz Link
13monique_n Re: barowa pogoda 29.10.06, 14:19 crazysoma napisała: > Przyjedzie moja > > najlepsiejsza kumpela i napijemy sie > > Boze, mam to samo dzis. Sluchaj, to sie zle skonczy... DDD Alez skad. To sie skonczy bardzo dobrze . Tylko jutro trudno bedzie wstac Odpowiedz Link
crazysoma Re: barowa pogoda 29.10.06, 14:22 Ja nie wiem, mam dzis jakis zamet w glowie, jesli on zostanie i sie poglebi jutro, przez dzisiejszy, to ja nie wiem. Moni, rozumiesz co ja napisalam? Bo ja nie bardzo. No, ale ja mam zamet. Odpowiedz Link
13monique_n Re: barowa pogoda 29.10.06, 15:54 crazysoma napisała: >>Moni, rozumiesz co ja napisalam? Bo ja > > nie bardzo. No, ale ja mam zamet. Zamet wynika zapewne z pogody dziwnej. Tak sie pocieszam. Bo sama mam niewaski Odpowiedz Link
jicky7 Re: barowa pogoda 29.10.06, 16:16 Byłam na spacerze w parku. Padało i mokre liście wirując opadały. Było zimno, mokro i cudownie. Potem grzaniec z przyjaciólkami. Teraz komp, a wieczorem wróżby tarotowe , plus wino oczywiście. Wypijemy Twoje zdrowie Tri. Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: barowa pogoda 29.10.06, 20:15 Jeździłam wczoraj i dzisiaj po swiecie, po dwoch roznych. Wczoraj słońce, dzisiaj deszcz. I burze. I klucz za kluczem lecace w stronę Ślęży. Odpowiedz Link
grzanka23 Re: a dzis´ s?on´ce 30.10.06, 14:36 U mnie tez swieci,ale zimno jak diabli.Pare stopni ciepla tylko. Odpowiedz Link