Dodaj do ulubionych

Odnośnie ataków i trollowania...

07.11.06, 20:57
... to panuje na tym forum paranoja, schizofrenia i hipokryzja.
Założe się o $100, że bardziej ja zasługiwałem na wycięcie (vide post o
syndromie niedopchnięcia - agresywny i wulgarny) niż Marcepanna.

Wycinac trzeba umieć, a nie rzucać od razu bomby atomowej i wywalać po
całości... a jak po całości, to mordować wszystkich, a nie tylko Żydów.

Widzę, że mam tu jakieś szczególne prawa i mogę jeździc sobie po ludziach do
woli. Mogę ich obrażać i poniżać i nic mi sie nie dzieje, a inni tego nie
mogą. Jasne dla mnie jest, że mam te prawa na zawsze (bo mam je od zawsze)
więc jak coś palnę, to gęby w kubeł i cicho sza!

No!
Obserwuj wątek
    • anja_pl Re: Odnośnie ataków i trollowania... 07.11.06, 21:04
      żebyś się nie przeliczył...
      sam siebie przecież juz wyciąłeś....

ale obiecuję, że bardziej dokładnie będę czytała Twoje posty,
      • tricolour Możesz wziąć wszystko pod lupę... 07.11.06, 21:09
        ... i nawet czytać między wierszami. Masz wielką szansę ingerowac w co drugą
        moją wypowiedź. Możesz zrobic z tego uładzone forum z pięknym stylem, ale bez
        życia...
        • pudeleczko_75 słyszę chichot marcepanny:) 07.11.06, 21:18
          juz jej nie ma, powycinana, a my tu od wczoraj cały czas pochłonięci trollami...
          ma co chciała, zwróciła gigantyczną uwagę.
        • anja_pl nie wolno 07.11.06, 21:21
          robić "wycieczek osobistych", bo nie jest to tematem forum, co kogo obchodzi
          jak wyglądam czy jak chodzę ubrana? Nikogo też nie powinna interesowac moja
          rodzina, to co ja zechcę by wiedziano, to napiszę. Możesz na mnie jeździć za
          moja naiwność, za to, że jeszce mam jakies ciepłe uczucia, głupotę itd, ale od
          reszty wara i tyle.

Należy się komuś kubeł zimnej wody, to należy, nie wytnę, kogoś trzeba
          pogłaskać po głowie, to głaszczcie też nie wytnę, ale "wycieczki osobiste" nie
          będą tolerowane, a to właśnie robiła makowastrucla.

• crazysoma Re: nie wolno 07.11.06, 21:40
            makowastrucla.

gdyby bylo glebsze dochodzenie to ja ja tak nazwalam.
        • 13monique_n Re: Możesz wziąć wszystko pod lupę... 07.11.06, 21:36
          Tri, nie chrzań, plis. Bywasz niemiły, fakt, a jak się zacietrzewisz, to
          wredny. Masz jednak w tym zaletę - jakieś to bystre jest, przeważnie. I często
          merytoryczne. Niemiłe, ale pokazujące inne spojrzenie.

marcepanna zaś to - pardon za słowo - głupia chamka, która zasługiwała najpierw
          na zrąbanie jej wulgarnie - ktos musiał (!), a w efekcie na wycięcie. I może
          zostawmy juz ten temat, bo rzeczywiście, wlazła buraska i od wczoraj się
          międlimy, a to durne stworzenie ryczy z radością głupka, bo forum czyta - jest
          do czytania otwarte, do pisania również.
          Wytnij mnie, anja, jesli słowa łamią netykietę.
          • phokara Re: Możesz wziąć wszystko pod lupę... 07.11.06, 21:49
            Marcepanowa damesa byla chamska, fakt. Tri tez bywa chamski, to tez fakt.

Jedyna roznica jest taka, ze pannica pojawila sie z zaskoczenia i to nas
            najbardziej zbulwersowalo, natomiast do chamstwa Tri zdazylismy sie
            przyzwyczaic. Nawet jak kiedys napisal DUPA to nie wycieli. Bo to nasz
            'ukochany wredziol forumowy'.
            Nooooo... taka prawda. haha.

Bycie adminem jest przerabane. Uklony do adminow w tym momencie bo jest
            doprawdy jakis konflikt tragiczny w dylemacie "ciac czy nie ciac... oto jest
            pytanie"
            • 13monique_n Re: Możesz wziąć wszystko pod lupę... 07.11.06, 21:56
              phokara napisała:

> Marcepanowa damesa byla chamska, fakt. Tri tez bywa chamski, to tez fakt.
              Aaaa, dobry punkt. Tri bywa chamski. Ale znamy go troche, i pewien kawalek jego
              historii tez. A strucla to taki niestrawny wyrob jest, chamska za darmola,
              slowa o sobie nie powiedziala, wszedzie sie wpieprza i ...skutek jest taki, ze
              forum kipi - hehehe
              >Bo to nasz 'ukochany wredziol forumowy'.
              > Nooooo... taka prawda. haha.
              Taka prawda. Ulubiency moga wiecej. I tyle.
              • phokara Re: Możesz wziąć wszystko pod lupę... 07.11.06, 21:59
                > Taka prawda. Ulubiency moga wiecej. I tyle.

Tak. I chodzi tylko o to, zebysmy zdali sobie z tego sprawe. Inaczej wyjdziemy
                na hipokrytow. Juz lepiej wyjsc na chama.
                • 13monique_n Re: Możesz wziąć wszystko pod lupę... 07.11.06, 22:03
                  phokara napisała:

> > Taka prawda. Ulubiency moga wiecej. I tyle.
                  >
                  > Tak. I chodzi tylko o to, zebysmy zdali sobie z tego sprawe. Inaczej
                  wyjdziemy
                  > na hipokrytow. Juz lepiej wyjsc na chama.
                  Ale ja to jestem w stanie wyrazniej przyznac. NIekoniecznie zgadzam sie z Tri.
                  Bywa za mocny w tym co pisze, nawet dla mnie. Ale w tym, co pisze oprocz
                  wredziolstwa, bywa bardzo wiele niepopularnej racji. I tyle. Wiec ja lubie jego
                  wredne posty. na chamskie nie reaguje, zreszta, uczciwie mowiac, personalnie
                  mnie to nie spotkalo. smile
              • crazysoma Re: Możesz wziąć wszystko pod lupę... 07.11.06, 22:00
                > Ulubiency moga wiecej. I tyle.

Ale wazelinka, mniam, w sam raz do lizania smile Liczysz na to, ze jak Mu
                przywroca prawa Admina to bedziesz mogla pisac co bedziesz chciala smile))
            • crazysoma Re: Możesz wziąć wszystko pod lupę... 07.11.06, 21:57
              Ej zapracowana Lady, moze to jest tak jak w sadzie najwyzszym wazne jest kto
              atakuje a kto sie broni. Jakby Tri nagle zaczal sam z siebie gadac o syndromie
              niedopchniecia i wskazal konkretnie na makowastrucle to moze Anja Jego by
              wyciela a nie makowa. Tego nie wiemy i sie nie dowiemy, wyciete to wyciete,
              nikt sie nie zastanawia raczej do jakich rozmiarow moglyby urosnac migdalki,
              ktore sie wycielo.
              Sio z tej roboty, sio, bo ja nie bede chodzic ze slaniajaca sie z
              przepracowania Kobieta.
              • phokara Re: Możesz wziąć wszystko pod lupę... 07.11.06, 22:09
                W sadzie najwyzszym niewazne kto sie broni a kto atakuje ale kto ma racje. Taka
                mam przynajmniej nadzieje.
                My tu (na szczescie) nie jestesmy sadem, zas nasze sady bywaja mocno
                subiektywne ale szczere. I to jest chyba najwazniejsze.
                Ja cenie wredziola wlasnie za to, ze wywala taki post jak ten. Ma moim zdaniem
                racje, jak cholera.

ps.
                Jak bede z Toba chodzic to sie bede slaniac tylko z milosci, nie martw sie.
                • crazysoma Re: Możesz wziąć wszystko pod lupę... 07.11.06, 22:25
                  Ale sa tzw. okolicznosci lagodzace. I raczej fakt, ze ktos jest czyims
                  ulubiencem to nie jest ta okolicznosc. Tak, Tri ma niezly PR.
                  p.s. Serio, o rany cala jestem w skowronkach.
                  A tak w ogole to jestem w szoku, a wlasciwie 2 - po tym co powiedzialas w
                  sobote, przelamalam sie i zadzwonilam do eksa w konkretnej sprawie, pogadalam z
                  lekka tylko emocja w glosie i na wszystkie pytania uslyszalam zgodne tak. Co
                  wiecej uslyszalam peany na czesc Jego jakby nie bylo Mlodszej corki, ze jest
                  taka super, ze taka niesamowita, ze sama slodycz ale i asertywna, ze w ogole
                  och i ach. Jakby nie bylo to ja sama ja wychowuje wiec...
                  A drugi szok, wiekszy, z ktorego nie moge sie otrzasnac to koszmarna wiadomosc,
                  ze 5letnia corka znajomej, troche dalszej, ale jednak w wakacje utopila sie na
                  Mazurach. Na dodatek Jej wina bo zostawila dziecko na brzegu z jakims
                  autystycznym dzieckiem a sama poszla do domu. Totalna nieodpowiedzialnosc ale
                  jednak szok.

Sory, zaklocam Ci prace ale musialam to z siebie wyrzucic...
                  • phokara Re: Możesz wziąć wszystko pod lupę... 07.11.06, 22:36
                    Wiesz co Crazy...
                    Cholernie sie ciesze. Zes sie przelamala z tym Exem. Ja go nie lubie i nie bede
                    w zyciu jego adwokatem (diabla). I jesli czasem szukam dla niego 'okolicznosci
                    lagodzacych' to paradoksalnie dlatego, ze Ty kobieto jestes moja ulubienica.
                    Ba, oblubienica prawie. Dlatego staram sie patrzec na to wszystko z dystansu i
                    jakos na tyle sprawiedliwie na ile potrafie. Ale to jest temat na rozmowe w
                    cztery oczy.

Co do drugiej sprawy... uciekne z komentarzem. Uciekne podwojnie - z pracy do
                    domu - i mentalnie - bo wlasnie umiera mi dziadek. Wobec smierci czlowiek jest
                    zawsze bezradny. Ze wszystkim innym mozna sobie poradzic. Zawsze.
                    pa.
    • crazysoma Re: Odnośnie ataków i trollowania... 07.11.06, 21:45
      > Założe się o $100,

Ale "zaloze sie" tak w ogole (i nic z tego nie wynika) czy "zakladam sie"? Bo
      jak zaloze sie i nic z tego nie wynika to nie warto sie w to bawic.
      Ale za ta "gebe" to wlasciwie juz mozna Cie wyciac...
    • moj_alternatywny_nick Re: Odnośnie ataków i trollowania... 07.11.06, 22:15
      Wiecie co, jestem na tym forum nowa choć ogólnie forumuję już od 3 lat.
      I tak sobie pomyślałam, jakie przyjemne forum, mili ludzie, wspierają się i nie
      kłócą, nie mogę uwierzyć że dzięki komentarzom jednej osoby - która notabene z
      tego co czytałam w ogóle nigdy nie była w podobnej do nas sytuacji i nie zna
      uczuć i historii w naszych związkach - że dzięki takiej osobie się tu zrobiła
      taka awantura!
      No ludzie, dlaczego nie możecie patrzeć na poytywy poprzednich wypowiedzi,
      przecież się tu znacie dość długo i teraz będziecie się kłócić o pierdoły?!
      • phokara Re: Odnośnie ataków i trollowania... 07.11.06, 22:21
        Poniewaz znamy sie dlugo i jestesmy mili to sie czasem musimy poklocic, jak w
        kazdym dobrym malzenstwie. Serio to pisze. I lepiej o pierdoly niz z miejsca
        konflikt tragiczny na miare konca swiata. Rzucimy sekatorem o sciane i nam
        przejdzie. Nikt nawet nie zapamieta, jak sie nazywala ta panna ... no jak jej
        tam?
      • tricolour Jaka awantura? 07.11.06, 22:27
        To to jest awantura? To jest kulturalna wymiana zdań...
        • tricolour No i idę spać bom umęczon wyjątkowo. 07.11.06, 22:32
          I powiedziałbym Wam wszystkim pięknie DOBRANOC byście spali miło, ale niestety
          moich szczerych zyczeń nie będzie Wam dane przeczytać z powodu nożycorękiej Adminki.

Bo ona będzie musiała teraz wywalić moje zyczenia z powodu słowa DUPA.

tongue_outPP
          • 13monique_n Re: No i idę spać bom umęczon wyjątkowo. 07.11.06, 22:37
            tricolour napisał:

> I powiedziałbym Wam wszystkim pięknie DOBRANOC byście spali miło, ale niestety
            > moich szczerych zyczeń nie będzie Wam dane przeczytać z powodu nożycorękiej
            Adm
            > inki.
            Dobranoc, Tri smile))
            >
            > Bo ona będzie musiała teraz wywalić moje zyczenia z powodu słowa DUPA.
            Ale słowo wielkie, jak u Mrożka!!!! Normalnie
          • phokara Re: No i idę spać bom umęczon wyjątkowo. 07.11.06, 22:38
            A jest cos zlego w dupie na dobranoc?
            Rety...
            • z_mazur Re: No i idę spać bom umęczon wyjątkowo. 07.11.06, 22:52
              > A jest cos zlego w dupie na dobranoc?
              > Rety...

This is a question. big_grin
              • julka1800 Re: No i idę spać bom umęczon wyjątkowo. 07.11.06, 23:38
                co wyście tu nawyprawiali?
                wchodze na forum pod koniec dnia, tak na dobranoc.. a tu o dupie.. i lizaniu

no niech to czy ja nie pomylilam forum?
                • 13monique_n Re: No i idę spać bom umęczon wyjątkowo. 08.11.06, 08:29
                  julka1800 napisała:

> co wyście tu nawyprawiali?
                  > wchodze na forum pod koniec dnia, tak na dobranoc.. a tu o dupie.. i lizaniu
                  >
                  > no niech to czy ja nie pomylilam forum?
                  Nie, nie Juleczko. To ci sami MY, tylko nam strucla zaszkodziła nieodwracalnie
                  wczoraj i tak odreagowywalismy stres big_grinDDD
                  • to.ja.kas Re: No i idę spać bom umęczon wyjątkowo. 08.11.06, 12:50
                    Ło matko boska !!!!
                    Kurcze niestety zgadzam sie z Tri.
                    Albo sie wycina sie wszystkie brzydkie posty albo żadnego....
                    Pamietam jak bet jechała po mnie rowno i nie przypominam sobie by ktos ją
                    wycinał za osobiste wycieczki....marcepannie daleko było do bet....zdecydowanie
                    daleko.....
    • phokara Anja, Scriptus... 08.11.06, 12:57
      sekator.
      • kasiar74 Re: Anja, Scriptus... 08.11.06, 13:04
        po co? niech sobie czyta Tri i niech się upaja, to jest najwyraźniej dla niego
        świetna pożywka
        • tricolour Głupia jesteś... 08.11.06, 13:06
          ... tak zwyczajnie. Jak ludzie mówią do siebie...
          • kasiar74 Re: Głupia jesteś... 08.11.06, 13:07
            to było do mnie to dziewczęcia lafirydny czy do phokary?
          • to.ja.kas Re: Głupia jesteś... 08.11.06, 13:08
            Tri i Kaska, zadno z Was nie wyluzuje ????smile)))
            Ech jedno i drugie ma dokładnie taki sam uparty charakter i nie odpusci smile))))
            Trolla zostawcie w spokoju to sie uciszy, tak nie odpusci i bedzie zasmiecac
            forum.
            • kasiar74 Re: Głupia jesteś... 08.11.06, 13:09
              ja na pewno wyluzuje od jutra smile nie będę mieć dostępu do netu,
              uparta???
              a ja się zawsze zastanawiałam po kim to ma moja córka?wink))
    • to.ja.kas Re: No i idę spać bom umęczon wyjątkowo. 08.11.06, 12:59
      I nikt nie brał sekatora i nie ciął...zastanawiam sie nad kryteriami...tylko
      tyle.... I tu Tri ma racje, albo ciąć albo nie...a zresztą szczerze mowiąc mi
      to ...piiiii
    • _lafirynda JARKONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 08.11.06, 13:24
      Na pomoc!
      Na twoim forum panoszy sie bojowka damskich mudżahedinow ! Scianja kazdego kto
      do nich nie ciumka! A kto pisze prawde (brutalna) tego w leb i do piachu!
      Na samym poczatku foruma ja na ciebie napadlam i jakos nie ruszyles z sekatorem
      na mnie a tu prosze...
      Jarkoni tak nie moze byc
      To forum zawsze mialo kalse i kazdy tu mogl swobodnie pisac, nawet ja choc
      wchodze srednio raz na pol roku
      • to.ja.kas Re: JARKONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 08.11.06, 13:30
        hihihihihihihihihihihihi
        sorry usmiałam sie az prawie popuściłam smile)))))
        Mudżahedinki smile))))))))))))
        hehehehehehehehe zajefajne okreslenie, chyba "lekko" przesadzone smile))))
      • phokara Re: JARKONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 08.11.06, 13:32
        Jarkoni tez tu bywa srednio na pol roku.
        Wiec nie drzyj sie w kosmos i nie wzywaj pomocy.
        To forum nie zawsze ma klase (czy tam kalse bo to moze cos innego) wlasnie dlatego, ze kazdy
        moze sobie tu swobodnie pisac. Nawet Ty.
        Na szczescie odpisywanie na takie posty nie jest obowiazkowe. To tyle.
    • sinsi Re: Odnośnie ataków i trollowania... 08.11.06, 13:44
      Ech, mialam sie nie odzywac ale jak wszyscy to wszyscy babcia tez.
      1. tez zupelnie nie rozumiem za co masz fory u części Foremek które od poczatku
      Cie wzieły pod ochronę, ale jesli zapełniasz swoją obecnośćią jakieś forumowe
      luki to widać jest to komuś potrzebne, no i odwieczny deficyt facetów w
      towarzystwie implikuje przymykanie oka.. wink)
      2. świadome bycie "agresywnym i wulgarnym" w necie wobec innych, przez
      inteligentnego człowieka, pachnie mi psychopatią
      3. to prywatne forum, i prywatni moderatorzy wybrani prawie-że z przymusu na
      okolicznośc że ktoś to robic musi, a nie szkoleni w tym celu "zawodowcy" z
      prawniczym zacięciem. chcesz być wycinany "po-równi" to idz na FMężczyzna" do
      Paskala i mu nabluzgaj, gwarancje cięcia masz od reki, dożywotnio.
      • _lafirynda Re: Odnośnie ataków i trollowania... 08.11.06, 13:48
        to niby ja mam to prawnicze zaciecie?
        • sinsi Re: Odnośnie ataków i trollowania... 08.11.06, 13:49
          lafi,
          ty jestes lafiryndra, wiec zaden prawnik cie nie obroniwink no sory
          • _lafirynda Re: Odnośnie ataków i trollowania... 08.11.06, 13:51
            Babciu, mozesz mowic do mnie w skrocie LAF, fajnie brzmi, prawda?
            • sinsi Re: Odnośnie ataków i trollowania... 08.11.06, 13:53
              Lafi mi sie bardziej podoba,
              ale przy obcych do mnie nie mow "babciu" bo jeszcze kto pomysli ześ moja rodzona
              wnuczka i przodkowie się w grobach z oburzenia przewrócą na drugi bok.
      • z_mazur Re: Odnośnie ataków i trollowania... 08.11.06, 13:52
        sinsi, chyba ci pociumkam (cokolwiek to znaczy, ale chyba chodzi o wzajemne
        prawie sobie uprzejmości).
        Ale z Twoim postem zgadzam się w 100 %
        • sinsi Re: Odnośnie ataków i trollowania... 08.11.06, 13:55
          Ekhekhekhe ... "ciumkanie" mi sie jakoś inaczej skojarzyło,smile) ale ja chyba
          zboczona dzis jestem. Na wszelki wypadek powiem tylko, że miło mi. wink)
          • phokara Re: Odnos´nie ataków i trollowania... 08.11.06, 13:58
            Sinsi, a do kogo byl ten post? serio pytam, bo nie moge sie zorientowac.
            • z_mazur Re: Odnos´nie ataków i trollowania... 08.11.06, 14:01
              phokara napisała:

> Sinsi, a do kogo byl ten post? serio pytam, bo nie moge sie zorientowac.

Powyższy do mnie, a wcześniejszy do Tri.
              I z tym do Tri się zgadzam.
              • phokara Re: Odnos´nie ataków i trollowania... 08.11.06, 14:03
                To ja sie nie zgadzam.
                Ale nie zamierzam pisac dlaczego i maglowac tego tematu do wyrzygu.
                Trzeba moze po prostu przyjac, ze jedni sie zgadzaja a inni nie. To sie chyba nazywa
                dermokracja.
                • z_mazur Re: Odnos´nie ataków i trollowania... 08.11.06, 14:06
                  > To ja sie nie zgadzam.
                  > Ale nie zamierzam pisac dlaczego i maglowac tego tematu do wyrzygu.
                  > Trzeba moze po prostu przyjac, ze jedni sie zgadzaja a inni nie. To sie chyba
                  n
                  > azywa
                  > dermokracja.

Ok to Ci też pociumkam. smile
                  Zgadzam się z Tobą, że możesz się ze mna nie zgadzać i to jest całkiem ok.
                  • phokara Re: Odnos´nie ataków i trollowania... 08.11.06, 14:09
                    > Ok to Ci tez˙ pociumkam. smile

a chcialbys... haha...
                    Ty uwazaj bo poprosze adminke o sekator i dopiero bedzie nieszczescie.
                    • z_mazur Re: Odnos´nie ataków i trollowania... 08.11.06, 14:14
                      > > Ok to Ci tez˙ pociumkam. smile
                      >
                      > a chcialbys... haha...

Hmmm, skąd ten pomysł???
                      Czyżby projekcja własnych myśli? wink

> Ty uwazaj bo poprosze adminke o sekator i dopiero bedzie nieszczescie.

No tak, a tu to juz klasyczne wyparcie. smile
                      Jednak podziałało to zdanie na mnie jak zimny kubeł.
                      Koniec z ciumkaniem. smile
                • sinsi Re: Odnos´nie ataków i trollowania... 08.11.06, 14:11
                  No właśnie. Trzeba przyjąć że jedni się zgadzają a inni nie, i każdy ma prawo do
                  własnego zdania. Więc jaki ma sens nakręcanie konfliktu przez zakładanie kilku
                  wątków pod rząd na ten temat? Kompletnie nie rozumiem po co i dlaczego w taki
                  sposób.
                  • phokara Re: Odnos´nie ataków i trollowania... 08.11.06, 14:13
                    Nie we wszystkim trzeba sie zgadzac i nie wszystko trzeba w zyciu rozumiec. C'est la vie.
                    • sinsi Re: Odnos´nie ataków i trollowania... 08.11.06, 14:25
                      No właśnie. I tym bardziej nie o wszystko kłócić i epitetować.
    • crazysoma Re: Odnośnie ataków i trollowania... 08.11.06, 13:45
      _lafirynda napisała:

>Kasiar, twoj facet mial dosyc cie w lozku bo zwyczajnie utylas!

_lafirynda napisała:

> Mam mowic do Kasiar ze jej maz byl wredny i nieludzki bo ja opuscil kiedy
      > utyla?

Wiecej zdecydowania, po co ci, juz za chwile, depresja dwubiegunowa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka