bursztynowe 02.01.07, 11:13 ... stał się tak popularny, że nawet młodzież podstawowa sobie organizuje takie spotkania... Absolutnie waniliowo! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazysoma Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 11:25 No, o nas bede niedlugo w Wikipedii pisac Bursztynowe, ale chcesz powiedziec, ze mlodziez podstawowa na SKSach SZKOLNYCH, pije ten waniliowy wynalazek? Rany. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 11:27 crazysoma napisała: > Bursztynowe, ale chcesz powiedziec, ze mlodziez podstawowa na SKSach SZKOLNYCH, > > pije ten waniliowy wynalazek? Rany. Waniliowego nie, ale gimnazjalna (1 klasa) tzw. browarem nie gardzi - słowo! O zgrozo jednak, bo rodzice nie protestują. A informację o tym mam niemal z pierwszej ręki. W szoku jestem... Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 23:33 crazysoma napisała: > No, o nas bede niedlugo w Wikipedii pisac > Bursztynowe, ale chcesz powiedziec, ze mlodziez podstawowa na SKSach SZKOLNYCH, > > pije ten waniliowy wynalazek? Rany. To już nawet wieszcz napisał: "Dzieci wybiegły rano ze szkoły Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki..." Pytanie mam pomocnicze: crazysoma nie idzie mi się połączyć, crazypsycho już prędzej. Co ma do tego soma? Że niby 'wyginamśmiałociało'? Ja tam prosty chłop jestem i zmiłowania ludeczkowie proszę. Odpowiedz Link
bursztynowe SKS... czyli fikness 02.01.07, 11:38 Wanilia mi nie lezy, sorry. Citron prędzej. No i trykoty oszywiście.... Ach.... (ale sie rozmarzył lub co gorsza rozmazał) Odpowiedz Link
phokara Re: SKS... czyli fikness 02.01.07, 11:43 Try (Tri?) i kotom dziekujemy. Citroenami nie jezdzimy i co to w ogole jest do cholery, zeby facet zakladal watki SKS-owe. To jest znak towarowy zastrzezony... A towary sa najwyzszej jakosci i podlegaja reglamentacji. Fiksacji tez. Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS... czyli fikness 02.01.07, 11:47 > i co to w ogole jest do cholery, zeby facet zakladal watki SKS-owe. Hehehe I jeszcze wybrzydza, ze wanilia be. No wlasnie to samo sobie pomyslalam. Ale stwierdzilam, ze w Nowym Roku nie bede "krzyczec" na facetow. Na zadnego. Niech sobie zyja jak chca, skora chca tak jak maja. Ale SKS to naprawde jest NASZ A moze do Urzedu Patentowego powinnysmy zgloscic? p.s. jest kot sksowy ale ciiii on byl przed sksem Odpowiedz Link
phokara Re: SKS... czyli fikness 02.01.07, 11:53 Tadeusz-Zenon-Zygmunt sie nie liczy. Cholera, co Wyscie pily (pili! sic!) na tym Sylwestrze SKS-owym? Bo sie nie moge polapac w watkach i inszych takich. Rety, spuscic Was z oka na 3 dni i prosze. ps. Z kolezanka Weekenda postanowilysmy, ze nastepny SKS bedzie czystorasowy. Amen. Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: SKS... czyli fikness 02.01.07, 12:06 phokara napisała: > Try (Tri?) i kotom dziekujemy. PHO< czy ja czegoś znów nie wiem, jak to kotom dziekujemy???? wszelkiej masci i ubarwienia? Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: SKS... czyli fikness 02.01.07, 11:44 Nie widziałaś, a była chęć głęboko w moich oczach. Wiem, nie wypadało zaglądać. Zresztą stratowalibyśmy dzieci. Nadrobi się przy następnej okazji, słowo daję. 100%. Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS... czyli fikness 02.01.07, 11:48 Potwierdzam, chec byla i na dodatek glosno, (aczkolwiek niesmialo)wypowiadana. Oj danadana. Odpowiedz Link
phokara Re: SKS... czyli fikness 02.01.07, 11:46 Widac kiepski z niego nocny Marek. Brzoza.... mozesz pisac tak normlnie??? No szok. Buziaki noworoczne. ps. SKS przewiduje bale karNAWALOWE. Caly nawal. Wiec sie nie martw. Ja z Toba podensuje i nawet pofloruje. Nie mylic z defraudacja i defloracja. Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: SKS... czyli fikness 02.01.07, 11:57 Aluzję zrozumiałem i rzucam rękawicę. Odpowiedz Link
crazysoma Re: SKS... czyli fikness 02.01.07, 11:50 > zadne tajemnice nie zostały zdradzone! Zadne, naprawde ZADNE "haha" Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: SKS... czyli fikness 02.01.07, 11:59 Znaczy, będzie walka na dwa fronty (jakaś babska solidarność?!). Dam radę. Odpowiedz Link
phokara Re: SKS... czyli fikness 02.01.07, 12:03 Na dwa fronty? DWA? Nie, nas jest duzo wiecej... w dodatku te liczbe nalezy jeszcze pomnozyc przez PIEC blizniakow. Zadnych rekawic prosze nie rzucac, bo kto to niby bedzie sprzatal... Odpowiedz Link
weekenda Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 20:18 ha! straszliwie zaczęłam ten nowy rok pracowy... wzięłam się DO PRACY!!! dżizes... ja nie wiem... Te! Bursztynowe! co tak sie dopraszasz na wejście na SKS? co? chciałbyć co? SKS jest absolutnie waniliowy! absolutnie nie jeżdżę żadnymi cytrynami. I jest tak jak powiedziała PHO: ustaliłyśmy absolutną czystość rasową. Koniec kropka pl. Będzie tu takie Bursztynowe dzieci deprawować... Jak juz wkradniesz się łaski to uwentualnie możemy rozważyć temat ale: 1. fioletowa peruka 2. seledynowy tusz do rzęs 3. karmin na lipsach i nailach 4. kabaretki 5. mini 6. szpilki min. 25 cm 7. tworzywo skóropodobne od łona w górę 8. przygotowany program artystyczny 9. brylanty wskazane ... no i może się przyjrzymy, przemyślimy i zobaczymy co dalej... Odpowiedz Link
phokara Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 21:48 Weekenda, kobito, blagam... Jak to co dalej? Wiadomo - ROZWOD! Odpowiedz Link
weekenda Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 21:54 O łyn Bursztynowe to co? zonaty jest? ta jakim prawem się tu pałęta!? ja się pytam. Pho! ja mam gift dla Ciem. Odpowiedz Link
phokara Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 21:59 Ja tam nie wiem co to on jest. Tak se walnelam. Skoro jest "rozwod i co dalej" to moze byc "i co dalej rozwod". Blond logika. Gift? Dla moi??????? LOL! STRONGI?????????????????????????????? Czerwone? Sie wzruszylam. Odpowiedz Link
weekenda Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 22:02 No! i z dzwoneczkiem. A co! Miałam i dla Cię a Cię nie było Ale Ty masz rację. Czasami jak coś się od tyłu przeczyta to wreszcie sensu nabiera... cus w tym jest. Odpowiedz Link
phokara Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 22:07 Stringi z dzwoneczkiem.... rety. Wlasciwie to powinny byc z Dzwonem Zygmunta - zeby Crazy slyszala, haha. Ale to cudowna nowina. Cudowna. Zaloze na nastepnym SKS-ie. Bedzie w PIATEK, bo to specjalne wydanie na czesc Libry, ktora nas odwiedzi. Musisz zrobic swinski sernik - trzeba sie pokazac, z jak najgorszej strony. Noooo. ps. Pewnie, ze prosciej czytac od tylu, jak sie juz zna zakonczenie. Ale to jednak troche nudne. Nie dla Blizniaka w kazdym razie. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 22:10 Czy Wam tez sie wlacza jakas zarowka w glowie, jak pewne osoby sie na forum pojawiaja? TWA cholerka, no. Tak, to musi byc Dzwon Zygmunta, bo Pho jest glucha (ja slepa. Po serniku. Moze dlatego, ze zezarlam kawalek przynalezny "rzozie") ale czy jak sie taki dzwon powiesi przy stringach, to one uniosa uniesienia znaczy sie reszte, znaczy Pho? Odpowiedz Link
phokara Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 22:15 Czy Ty, kochanie, sugerujesz, ze ja mam taki tylek, ze musze nosic strongi z dzwonem zygmunta?????? No w sumie tak. Ale to nic - w koncu jest nowy rok i ja sie bede LASZCZYC, nie? Odnosnie kogo Ci sie ta zaroweczka zapala, co? Twoja glucha Pho. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 22:25 Nie, no co Ty. Tylek Twoj jest bardzo ponentny. Jedrny, okragly, wklesly gdzie trzeba i wypukly w normie. I ma niebieski cellulit Ja sie wlasnie martwie czy ten tylek (Twoj) taki akuratny, uniesie Dzwon Zygmunta! p.s. No, zapala mi sie na WAS. Slepa Crazy. Twoja. Odpowiedz Link
phokara Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 22:59 Moja Slepa Crazy, oczywiscie, ze mi sie zapala (a nawet i odpala) tez. Ja mam lekkiego stresa (dobrze, ze nie strita, nie?), ze rozpieprzamy wszystkie watki w drobny mak. Cholera. Ale nie moge sie powstrzymac. No nie moge. Ja nie mam cellulitu na tylku, tylko na czole... zapomnialas? To na tylku to ja nie wiem co to jest... chyba szare komorki tluszczowe, czy jakos tak. Caluje potrzasajac zygmuntem dzwonem. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 23:08 Oj. Znowu sie wzruszylam. Na czole masz punkt G - przypominam niesmialo Ci. No ja tez sie nie moge powstrzymac. No i wlasnie to jest potwierdzenie, ze to samo z innym jest inne. Bym odcalowala ale tak mi zadudnil ten potrzasniety (nie mieszany ) Zygmunt, ze nie dosc, ze jestem slepa to chyba ogluchlam i boje sie cmoknac, bo nie wiem, czy nie za glosno a wiec nieestetycznie Odpowiedz Link
phokara Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 23:22 Pocalunki dwoch kobiet sa zawsze estetyczne. A teraz musze podjac probe wysilkowa i zataszczyc mojego zygmunta do wanny. W wannie nie dzwonie - bo zalewam sasiadow. Spij slodko i badz jutro piekna (jak zawsze) Odpowiedz Link
weekenda Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 22:20 ja pierdzielę... jaki dzwon Zygmunta!?!?!?!??!? jesoooo udusze się ciepłym mlekiem... myłam podłogę!!! Wredne... nie wiem co wredne ZAPOMNIAŁAM!!! co ma być wstrętne??? larwy??? wredoty??? tchórzofretki??? wydry??? harpie??? królowe Margo??? ja Wam dam sernik!!! piatek powiadacie??? dziżes... ja mam ekipę wykończeniową do 18 (jakieś listwy, słupki kafelkowe, kaloryfery odpowietrzane i nie wiem co jeszcze) potem wracz. Przyjdę później!!!! Odpowiedz Link
crazysoma Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 22:22 Weku nasz kochany podloge mlekiem myjesz? To w czym w takim razie sie kapiesz? Odpowiedz Link
weekenda Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 22:27 wstrętne okropne obrzydliwe cholery!!!!!!!!! kurde bele nakarmię Was świńskim ciastem z bitą śmietaną miodem i... coś wymyślę... Odpowiedz Link
phokara Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 22:31 O kurde... ja siem bojem! Ale bede dzielna i bede jadla... Ci z reki. A co. Tak czy owak - w piatek sie widzimy i podejmujemy kolezanke z dalekiej polnocy. Week, Ty przylaz, jak tylko wykonczysz ta ekipe wykonczeniowa. Moze byc bez sernika. Jestes bardziej swinska niz wszystkie najbardziej swinskie serniki tego swiata... i za to Cie kochamy. ha! A ja przyniose wanilie. Bedzie bosko. Odpowiedz Link
weekenda Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 22:33 oki doki sie skontaktujem co do przynosim. Bo Crazy z torbami puścim... Odpowiedz Link
phokara Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 22:36 Nie ma takiej opcji. Nie puscimy jej. Nie tylko z torbami. W ogole. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 22:45 Nie przesadzajcie. Dementuje. To nie jest tak, ze crazy wszystko kupuje i przerabia. No przeciez nie. Jedyne czego w hurtowych ilosciach ostatnio uzywam to worki na smieci. Tak. Prosze mnie nie puszczac. W ogole. Odwdziecze sie tym samym... Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 22:52 Weeky, Ty chcesz mnie naturalizować zupełnie. Już to żem półchłop nie wystarczy, hę? Boszzz, ależ te Wydry zachłanne. Jak się wkurzę, to my tu z chłopakami antySKS założymy. O! Odpowiedz Link
crazysoma Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 22:55 A zakladajcie. Bedziecie siedziec w garazu, pluc wanilia, wdychac spaliny i przez CALY czas myslec co tez one, na tym SKSie teraz robia Odpowiedz Link
weekenda Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 23:00 ha! właśnie! to tak jak na sylwku! oni ze sobą spać nie moga a my owszem! ha! ja uwielbiam spać z Crazy! my możemy gadać o wsiem i nawet nie o facetach! a oni o nas jakoś nie mogą... i w tym nasza przewaga i siła! ha! a czegos Ty Bursztynowe pół-chłop? wycieli Tobie cuś??? Odpowiedz Link
phokara Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 23:03 Crazy Ty sypiasz z Weekenda??????????!!!! To dobrze. Ona mi sie podoba. Stworzymy trojce. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 23:09 Obok. Kochanie. Obok. Z trojca poczekam na Ciebie jak dolaczysz. Odpowiedz Link
phokara Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 23:01 Daj spokoj, Crazy... On biedaczek nie wie, ze tu nie ma zadnego faceta. Wszytkie wygryzione i zaspawane. Niedobitki w trakcie obrobki. (Week pisala o ekipie wykonczeniowej, nie?). Nie strasz go. Bo sie wystracha i ucieknie zanim przyjedzie betoniarka. Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 23:06 Absolutnie Nowe Turbo Yyyyyy Singlowe Koło Samopomocychłopskiej Znaczy jednoosobowe. Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 23:08 Se pogadam, znaczy z mądrym, przespać się też mogę, w sumie, a co... Ż(r)ć, nie umierać Odpowiedz Link
phokara Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 23:24 Mozesz sie przespac... a wrecz powienienes. haha. Tylko pamietaj - "Sypiajac z wlasnymi problemami nie miewa sie orgazmow". Ktos madry tak kiedys napisal. Chyba nawet ja. Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 23:26 Dla chcącego nic trudnego. Z Bożą pomocą i Partii. Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 23:26 Nie tylko orgazmy, ale nawet i spazmy z plazmy. Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 23:28 No dobra, bierę moją książkę kucharską i idę smażyć jajecznicę. Dziś wersja dla zaawansowanych - ze skwarkami. Odpowiedz Link
phokara Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 23:32 Dla zaawansowanych to jest ze szczypiorkiem. A nie, ze przyrzadzana przez szczypiorka. ps. Cholernie wczesnie jadasz sniadania. Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Wiecie, że SKS... 02.01.07, 23:40 Po prostu wcześnie zaczynam pierwsze śniadanie. Mógłbym się spóźnić do pracy. Odpowiedz Link
libra22 SKS:-) 03.01.07, 09:50 No własnie wyszło, ze nastąpiła pewna dezinformacja (chyba nie pomyliłam z innymi trudnymi słowami na "De")w wyniku mojej lakoniczności i komedii omyłek, bo ja w przyszyły piątek będę za co niniejszym przepraszam Odpowiedz Link
phokara Re: SKS:-) 03.01.07, 10:07 haha... A tu juz komitet powitalny sie formowal! Libra - to nie Ty jestes roztrzepana tylko wszystkie SKS-owe prezeski. Informacja byla jak najbardziej wlasciwa tylko szybko wyleciala mi z glowy. Ale jak to mowia - co sie odwlecze... to i tak sie napije. Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: SKS 03.01.07, 10:40 o jak fajnie, że to następny piątek, ten mam zajety, a tak sie stawię!!!!!! Odpowiedz Link