thaures 03.03.07, 00:57 Jak po rozprawie? Mam nadzieję,że wszystko ok, ale nie widać Cię tutaj i się martwię! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexolo Re: sbelatka 03.03.07, 02:12 hej bo zaczniemy poszukiwania!!!!!! czemu milczysz? Odpowiedz Link
z_mazur Re: sbelatka 04.03.07, 13:04 Nie wiem czy ona czasem nie ma dostępu do netu tylko w pracy. Odpowiedz Link
nanga.nanga Re: sbelatka 04.03.07, 15:49 Mnie sie zdaje, ze coś pisała, ze od razu po rozwodzie idzie do szpitala na jakiś czas. Odpowiedz Link
julinka601 Re: sbelatka 04.03.07, 18:17 Sbelatka na tydzien idzie do szpitala.Zaraz po sprawie rozwodowej.Uprzedzała,ze nie bedzie dostępna przez ten czas. Tez jestem ciekawa jak przebiegła sprawa, ale musimy sie uzbroić w cierpliwość i trzymac kciuki za jej zdrowie ,ktoremu stres nie sprzyja. Odpowiedz Link
sbelatka Thaures 07.03.07, 12:37 Dlaczego własnie TY sie martwisz.... Ale uwierz mi, że aż sie wzruszyłam... Odpowiedz Link
thaures Re: Thaures 07.03.07, 16:01 Dlaczego ja? Bo jesteśmy w podobnym wieku, z podobnym "wiekiem" małżeństwa i podobnie jak dla Ciebie, odejście męża byłoby dla mnie szokiem. Piszę " byłoby", bo moje małżeństwo trwa i wydaje się być szczęśliwe, ale jak widać nie zawsze jest to gwarancją sukcesu. Dlatego przeżywam to co się dzieje z Twoim życiem- bo przecież mogłoby to być również i moje.. Bardzo zawiło to napisałam, ale myślę ,że wiesz o co mi chodzi. Mam nadzieję,że pozwolisz nadal trzymać za siebie kciuki. Pzd. Odpowiedz Link
sbelatka Re: Thaures 09.03.07, 18:28 bardzo proszę, trzymaj i owszem.... Ale WHY Ty czytasz to forum??? ja dopóki nie zaczęlam sie rozwodzic nawet nie wiedzialam, że takie forum jest W OGÓLE!!! I ja vive wersal pozdrawiam Cię gorąco... Odpowiedz Link
thaures Re: Thaures 10.03.07, 00:18 Czytam, bo jestem uzależniona od forum w ogóle, a że kiedyś znalazłam to... Poza tym zawsze warto wiedzieć, jak może potoczyć się życie. Znajomość przepisów prawnych też nie jest zła. Rodzina się ze mnie śmieje, ale ja twierdzę,że to co wiem,to moje i nikt mi tego ne odbierze. Życzę Ci spokojnego weekendu!! Odpowiedz Link