sylwiamich 28.07.07, 08:36 Znacie taki kawałek, śpiewa laska: Gdzie moja torebka, To prezent od Edka ................coś tam Idę spać. K...wa mać .............. Mania-ulica kochania Głos jakby Peszkowej i klimat podobny... Jakiś lineczek?)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szydlo_z_worka Re: Nie na temat 28.07.07, 09:11 Tak, to Peszek. Swietny utwor Lineczkiem do calosci (legalnym, ze tak powiem) ciezko sie popisac ale tytul to "Piosenka dla Edka", a z reszta juz sobie poradzisz Odpowiedz Link
szydlo_z_worka O, znalazlam 28.07.07, 09:45 tank75.wrzuta.pl/audio/ohs3NA2y0F/maria_peszek_-_piosenka_dla_edka_live-rcc Odpowiedz Link
sbelatka Re: O, znalazlam 28.07.07, 10:58 tak pytam z ciekawości - naprawde wam sie podoba twórczość Mariiiii Peszek???? czy to szydera??? Odpowiedz Link
sbelatka Re: O, znalazlam 28.07.07, 15:07 a nic mnie sie nie podoba po prostu.... no, może nie po prostu tylko nadzwyczajnie.. ale o gustach nie dyskutuje - tylko sie czasem zadziwiam albo zastanawiam i przyjmuje do wiadomości Odpowiedz Link
alexdelpierrro Re: O, znalazlam 30.07.07, 11:10 sbelatka napisała: > a nic > > mnie sie nie podoba po prostu.... > no, może nie po prostu tylko nadzwyczajnie.. > > ale o gustach nie dyskutuje - tylko sie czasem zadziwiam albo zastanawiam > i przyjmuje do wiadomości podpsiuje sie pod tym co napisałas- tragedia Odpowiedz Link
maheda Re: O, znalazlam 29.07.07, 11:42 moi znajomi mają określenie na pewnego rodzaju twórczość - że jest to TFUrczość, przez duże TFU Odpowiedz Link
sylwiamich Re: O, znalazlam 29.07.07, 12:05 A ja tam ja lubię...ja wiem...gdyby jej tak nie promowali to byłaby fajna...lubie wiele rzeczy słuchać...w zależności od nastroju...i nie zamierzam się tego wstydzić...a Wy co słuchacie? puśćcie jakieś linki... Odpowiedz Link
crazyrabbit Linki? 29.07.07, 12:10 Ja nie będę wrzucać linków do tego , co słucham , bo tu tylko Miś podziela me muzyczne gusta PPP Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Linki? 29.07.07, 12:26 To może ja będę następna...? Zaraz przyjedzie mój eks po dzieci...a ja robię wypad...wywczasowy....nie będzie mnie całe 2 tygodnie....będę tęsknić Odpowiedz Link
misbaskerwill Crazy... 29.07.07, 15:35 Miś to wiadomo... ciężkawy i nieco przygłuchy, więc tzw. mocne uderzenie najlepiej dociera do jego serca. Ale żeby delikatne Królicze uszka to lubiły? Wciąż się nie mogę nadziwić. W ramach wspomnień pewnej bardzo sympatycznej pokoncertowej przejażdżki , mój ulubiony klasyczny utwór instrumentalny z akcentem astronomicznym w odświeżonej wersji: www.youtube.com/watch?v=IBVC6joYH9o Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Crazy... 29.07.07, 16:21 Misiu... Łezka wspomnień do mego króliczego oczka napłynęła... Co prawda nagranie z festiwalu Rock Im Park , ale dwa dni pozniej widziałam to na żywo... Ech , chłopaki potrafią grać i dać czadu )) A to jeszcze drugi mój ulubiony utworek: www.youtube.com/watch?v=16tTud49LQk TAM bylam Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Crazy... 29.07.07, 16:25 Wersja z teledyskiem www.youtube.com/watch?v=JwW9L_qzqp8 Odpowiedz Link
pomimo1 Nie na temat? to i ja dorzucę 29.07.07, 20:01 Słuchajcie, wgięło mnie w fotel po przeczytaniu tego posta. Czy tylko mnie wgina, czy Was też? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=571&w=66521607&v=2&s=0 Odpowiedz Link
geo_v Re: Nie na temat? to i ja dorzucę 30.07.07, 10:23 Mnie też wgięło. Niewiarygodna panna. Przez chwilę myślałam, że to dziewczynka w wieku gimnazjalno-licealnym nudzi się w wakacje z braku konstruktywnego zającia, bo nie wyjechała na kolonie. Jeśli to prawda, to niech się dziewczę kiedyś nie zdziwi, jeśli dziecko-ofiara jej głupoty-w przyszłości jej "podziękuje". I nie rozumiem, dlaczego dziewczę dziwi się teraz Odpowiedz Link
ivone7 Re: Nie na temat? to i ja dorzucę 30.07.07, 11:02 mnie tez to porazilo ( jak mawia posel Rokita) dziewcze po prostu mysli bardzo krotkowzrocznie..nie widzi konsekwencji swoich decyzji i nie ma nikogo kto jej to wyjasni.. ale widze swiatelko w tunelu..zaczelo ja gysc sumienie..moze naprawi blad??? Odpowiedz Link
alexdelpierrro Re: Nie na temat? to i ja dorzucę 30.07.07, 11:13 pomimo1 napisała: > > > Słuchajcie, wgięło mnie w fotel po przeczytaniu tego posta. > Czy tylko mnie wgina, czy Was też? > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=571&w=66521607&v=2&s=0 > rewelacja)) a że sporo pokemonów jest na swiecie to juz inna bajka Odpowiedz Link