fotermorganowiec 05.08.07, 12:07 To tylko brak umiejętności postępowania,brak wiedzy,egoistyczne nastawienie do związku,znudzenie ,wyimaginowane wyobrażenie...Prawda jednak w oczy koleD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soniaaa Re: Wynik waszego rozwodu 05.08.07, 12:11 Nie. To wielka milosc wlasna, ktora za diabla nie pozwala sie dalej ranic. Odpowiedz Link
fotermorganowiec Re: Wynik waszego rozwodu 05.08.07, 12:13 Miłość własna, która za diabła nie pozwala się rozwijać wspólnieD Odpowiedz Link
tricolour Głupi jestes jak but... 05.08.07, 12:17 ... wynikiem rozwodu jest wolność i nowe perspektywy. Nie rozróżniasz przyczyn i skutków? Odpowiedz Link
fotermorganowiec Re: Głupi jestes jak but... 05.08.07, 12:19 Czyje perspektywy Twoje?D Odpowiedz Link
fotermorganowiec Re: Głupi jestes jak but... 05.08.07, 12:20 Dlaczego nagle chcecie byc wolni ? Po co wchodziliście w związek? Odpowiedz Link
fotermorganowiec Re: Głupi jestes jak but... 05.08.07, 12:20 A słowo odpowiedzialność? Odpowiedz Link
tricolour Nerwowy jak kot, na dodatek... 05.08.07, 12:24 ... bo na trzy zdania zużył trzy posty. I mający wszechwiedzę pozawalającą pouczać. Dawaj, bracie własną historię, przedstaw się towarzystwu (z grzeczności), a napewno znadziesz tu dla siebie miejsce jeśli tylko tego potrzebujesz. Odpowiedz Link
fotermorganowiec Re: Nerwowy jak kot, na dodatek... 05.08.07, 12:26 Brak odpowiedzi - mam rację? Odpowiedz Link
tricolour Mnie twoja racja nie obchodzi... 05.08.07, 12:29 ... możesz sobie ją mieć jaką chcesz. Twoje nastawienie do rozmowy jest takie, że mam cie generalnie w dupie, bo prezentujesz naiwne stereotypy. Odpowiedz Link
fotermorganowiec Re: Mnie twoja racja nie obchodzi... 05.08.07, 12:32 Jakie stereotypy? Nie bycie stereotypowym to: bycie egoistą,niekonsekwentnym,zachłannych i próżnym? Odpowiedz Link
z_mazur Re:Próżność 05.08.07, 12:40 > Próżność:dąży do rozwodu Zabawny jesteś, głupi i emocjonalnie ubogi. Nie przyszło Ci do głowy, że są tu np. osoby, które zostały porzucone i w kwestii tego nie miały specjalnie wiele do powiedzenia. Nie no skąd... I Ty coś piszesz o próżności? Więcej pokory wobec siebie i uczuć innych ludzi. Ale komu ja to piszę... Odpowiedz Link
chalsia Re:Próżność 05.08.07, 12:43 > Ale komu ja to piszę... no właśnie, nie warto rzucać pereł przed wieprze Odpowiedz Link
sbelatka panowie.. 05.08.07, 13:08 ale zeby tak pokrzykiwac w niedzielne okołopołudnie... tylko po co? może fasmagor czy jak Ci tam masz jakis nagły pzrypływ złości do świata albo jakiejś ex..??? no, my tutaj to rozumiemy ale po co nas zaraz obrażac i to w niedzielne okołopołudnie... Odpowiedz Link
a.niech.to Re:Próżność 05.08.07, 14:59 z_mazur napisał: > Ale komu ja to piszę... Trollowi przy niedzieli. Odpowiedz Link
fotermorganowiec Re:Próżność 05.08.07, 16:07 z_mazur Też bym porzucił takich dyskutantów co zamiast argumentów epitetów uzywają Właśnie więcej pokory. Może to by was ocaliło od rozwodu Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Wynik waszego rozwodu 05.08.07, 14:55 fotermorganowiec napisał: > Prawda jednak w oczy koleD Kogo? Chcesz o tym porozmawiać? Odpowiedz Link
fotermorganowiec Re: Wynik waszego rozwodu 05.08.07, 16:08 Ze swoim exem też tak rozmawiasz ? To się wcale nie dziwie ,że zostałaś porzucona Dobrze ci tak Odpowiedz Link
inseg Re: Wynik waszego rozwodu 05.08.07, 16:56 fotermorganowiec napisał: > To tylko brak umiejętności postępowania,brak wiedzy,egoistyczne nastawienie do > związku,znudzenie ,wyimaginowane wyobrażenie. fotermorganowiec ale czy da się postepować wg instrukcji. Co przypadek to inne rozwiązanie. Czasem wszystkiego jest po trochu co wymieniłeś, a czasem nic z tych rzeczy. A Ty tak do jednego wora)Zgeneralizowałeś problematykę. Nie wierzę w to ,że tak wąskotorowo myślisz Odpowiedz Link