lapina 21.03.08, 14:19 Czy ktoś moze wybiera się w czerwcu (26.06 Chorzów) na Policów? bo mi się marzy ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_mazur Re: Z zupełnie innej beczki - Sting /Police w cze 21.03.08, 14:27 Bilety już od 3 miesięcy leżą w szufladzie. )) Odpowiedz Link
lapina Re: Z zupełnie innej beczki - Sting /Police w cze 21.03.08, 14:49 wow no to szybki jesteś rozumiem, że się wybierasz? Odpowiedz Link
salsa13 Re: Z zupełnie innej beczki - Sting /Police w cze 21.03.08, 15:00 ja też się wybieram i bilety również od trzech miesięcy leżą w szufladzie)) Odpowiedz Link
lapina Re: Z zupełnie innej beczki - Sting /Police w cze 21.03.08, 15:26 to teraz mnie zestresowaliście... mam nadzieje,że bilety są jeszcze! Odpowiedz Link
z_mazur Re: Z zupełnie innej beczki - Sting /Police w cze 21.03.08, 17:07 Na płytę tak, bo w zeszłym tygodniu kumplowi kupowałem, ale z dobrymi siedzącymi może być już problem. Odpowiedz Link
lapina Re: Z zupełnie innej beczki - Sting /Police w cze 21.03.08, 20:53 Oczywiście, ze chcę na płytę! jestem jeszcze przed 80 i mam zamiar popląsać sobie na koncercie Czy wiecie może czy stadion w Chorzowie jest przystosowany? Chce sie wybrać na koncert z przyjaciółką na wózku Odpowiedz Link
z_mazur Re: Z zupełnie innej beczki - Sting /Police w cze 21.03.08, 21:41 Po ostatniej przebudowie jest przystosowany, chociaż tak dokładnie jak to wygląda w praktyce to nie wiem, bo nie miałem potrzeby się interesować. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Z zupełnie innej beczki - Sting /Police w cze 21.03.08, 21:55 Ale kurna macie dobrze....((( Odpowiedz Link
salsa13 Re: Z zupełnie innej beczki - Sting /Police w cze 22.03.08, 09:10 chodź z nami)) Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Z zupełnie innej beczki - Sting /Police w cze 22.03.08, 10:16 Uziemiona jestem od roku.Mam obłożnie chorą matkę((Uwielbiam Police, Stinga już mniej. Odpowiedz Link
z.odzysku Tak, wybieramy się na koncert... :)) 22.03.08, 17:37 ... razem z Cathy_bum. ) Bileciki już dawno kupione i czekają spokojnie na półce na honorowym miejscu. Fajnie by było pojechać jakąś większą ekipą. Byłoby weselej. ) Może jeszcze ktoś z Warszawy dołączy? Namawiam! ) Do Ciebie Lapina mam prośbę gorącą: czym prędzej przekuj marzenia w czyn, póki jeszcze bilety są. ) Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Tak, wybieramy się na koncert... :)) 22.03.08, 18:50 z.odzysku napisał: > ... razem z Cathy_bum. ) > Bileciki już dawno kupione i czekają spokojnie na półce na honorowym > miejscu. Pozostaje mi tylko potwierdzić.)) Lapina, kupuj bilety (my mamy na płytę). Byle szybko, bo może zabraknąć. Im nas więcej, tym lepiej. Może ekipa śląska zechce przy okazji poznać desant warszawski i piwa się przed koncertem napić? Odpowiedz Link
salsa13 Re: Tak, wybieramy się na koncert... :)) 22.03.08, 21:07 Ja chętnie Was poznam jeśli można)) Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Tak, wybieramy się na koncert... :)) 22.03.08, 21:10 salsa13 napisała: > Ja chętnie Was poznam jeśli można)) > Też pytanie!! Nawet trzeba!! To my na Wasz teren wkraczamy i nieśmiało spotkanie upraszamy!PP A poważnie: bliżej koncertu dogramy szczegóły spotkania) Już się cieszę) Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Tak, wybieramy się na koncert... :)) 23.03.08, 22:12 To jeszcze pytanie: masz miejsce siedzące, czy na płytę? Odpowiedz Link
salsa13 Re: Tak, wybieramy się na koncert... :)) 23.03.08, 22:26 kogoś zaprosiłam na ten koncert i zakupiłam takie bilety a teraz brak kogoś a bilety siedzące zostały)) Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Tak, wybieramy się na koncert... :)) 23.03.08, 22:31 salsa13 napisała: > kogoś zaprosiłam na ten koncert i zakupiłam takie bilety a teraz brak kogoś a > bilety siedzące zostały)) > Pozostaje zaprosić kogoś innego Jak pisałam, my mamy miejsca na płycie. Czyli na czas koncertu się rozstaniemy. Co nie przeszkadza spotkaniu poza stadionem)) Odpowiedz Link
salsa13 Re: Tak, wybieramy się na koncert... :)) 24.03.08, 07:39 jasne, że tak już nawet przerobiłam ten temat z pewnym sympatycznym facetem)) ale chlebem i solą przywitamy Was następnym razem OK?)) teraz tylko rzut na szyję Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Tak, wybieramy się na koncert... :)) 24.03.08, 11:42 Tak bez chleba i soli? Sama nie wiem... Może chociaż kajzerką? P Odpowiedz Link
salsa13 Re: Tak, wybieramy się na koncert... :)) 24.03.08, 13:21 no doooooooooobra załatwione, będzie chleb i sól my gościnni ludzie jesteśmy to może przyjedźcie ze dwa dni wcześniej, abyśmy na koncert zdążyli dotrzeć Odpowiedz Link
lapina Re: Tak, wybieramy się na koncert... :)) 30.03.08, 19:15 Będę z Wami (o ile jakieś złe moce mi nie przeszkodzą), ponieważ bilet na koncert już mam! Marzenia się spełniają Do zobaczenia w Chorzowie!! pozdrawiam Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Tak, wybieramy się na koncert... :)) 01.04.08, 21:29 Tym razem masz być!) Złym mocom da się na wszelki wypadek w pysk, co by nie bruździły. Odpowiedz Link
cathy_bum Wielki dzień nadchodzi:-))) 21.06.08, 19:27 ...I w czwartek już koncert! Hurra! Litościwi dziadkowie przygarną Potomkinię na ten czas, towarzystwo zebrane... Ruszamy! Będzie też okazja do odwiedzenia śląskiego odłamu forum. Tą drogą składam jeszcze raz gorące podziękowania nieocenionej wielbicielce Hond i barchanówPP Już się cieszę... Salsa, odezwij się do mnie - może choc na chwilkę uda się zobaczyć? Odpowiedz Link
lapina Re: Wielki dzień nadchodzi:-))) 21.06.08, 22:17 Cathy, z odzysku wielkie dzięki, ze zechcecie zabrać nas ze sobą już się ciesze i pracując słucham the police Oczywiście chętnie poznam w realu śląska część forum , wybieracie się na koncert? Odpowiedz Link
kasiekgo Re: Wielki dzień nadchodzi:-))) 24.06.08, 11:48 Bawcie się dobrze na koncercie a później proszę o relację jak było. Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Wielki dzień nadchodzi:-))) 24.06.08, 16:46 lapina napisał(a): > Cathy, z odzysku wielkie dzięki, ze zechcecie zabrać nas ze sobą już się > ciesze i pracując słucham the police > Oczywiście chętnie poznam w realu śląska część forum , wybieracie się na konc > ert? Lapinka, to ja się cieszę, że się udało wszystko zorganizować) Ja dziś załatwiłam sobie w robocie, że czwartkowej nieobecności w pracy nikt nie zauważy. Taki mały wakacyjny prezent od moich kochanych współpracowników))))) Odpowiedz Link