panda_zielona 14.07.08, 02:03 rozpieprzyć sto tysięcy złotych w ciągu trzech lat i zostać z ręką w nocniku,specjalistka to ja. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d234 Re: Jak... 14.07.08, 07:52 Witaj, dziwnie się czuję, bo rozpoczęłaś temat, na który nie mam nic do powiedzenia. Szok, ja nic nie powiem, aż mi języka zabrakło w ustach )))) Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Jak... 14.07.08, 08:38 Panda witaj w Klubie....moje duuze oszczednosci własnie od roku są na giełdzie...a co sie dzieje z giełdą to nie muszę mówić tym, co ulokowali tam kasę ....ale ja się odbiję...juz nie raz tak bywało, ze było mniej a potem było więcej...)) Panda...mam nadzieje, ze chociaz miałas przyjemnosc z rozpieprzania....ze warto było...wtedy mniej żal )))) Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Jak... 14.07.08, 08:38 panda_zielona napisała: > rozpieprzyć sto tysięcy złotych w ciągu trzech lat i zostać z ręką w > nocniku,specjalistka to ja. Pozanać Cię z moim eks? ))Macie wspólne zainteresowania. A tak na serio...dla mnie to niepojęte, jakem Panna.Zwłaszcza w weekend. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Jak... 14.07.08, 13:55 Łe..przeczytałam w trzy DNI...znaczy od piątku)) Odpowiedz Link
panda_zielona Re: Jak... 14.07.08, 15:57 sylwiamich napisała: > Łe..przeczytałam w trzy DNI...znaczy od piątku) Hehehe,taka zdolna to ja nie jestem jeszcze,jakem panna /nietypowa/ Odpowiedz Link
ronja.r Re: Jak... 14.07.08, 09:40 sto tysiecy w ciagu trzech lat to nie jest taki wielki wyczyn znam wieksze zalezy tez na co to rozpieprzylas i dlaczego Odpowiedz Link
mayflower_1 Re: Jak... 14.07.08, 11:48 Wczoraj widziałam w parku człowieka - spał na mokrej trawie, z dwiema torbami na boku i przewracał się z boku na bok. I zaczęłam się zastanawiać, czy on nie jest bardziej zadowolony z życia, bo praktycznie nic nie ma, niczego mu nie zabiorą, nic nie musi, luzik. I dlaczego tacy ludzie, jak da się im ciepłe łóżko, jedzenie, ubranie, dach na głową, to po jakimś czasie wracaja do dawnego życia? Dla wolności? A pieniądze wolności i pewnie szczęścia nie daja, przyszły, poszły, nie zawracaj sobie tym głowy, nie warto. W zyciu wszystko się musi wyrównać, raz jest pod górę a raz z górki. Odpowiedz Link
panda_zielona Re: Jak... 14.07.08, 13:37 > A pieniądze wolności i pewnie szczęścia nie daja, przyszły, poszły, > nie zawracaj sobie tym głowy, nie warto. > W zyciu wszystko się musi wyrównać, raz jest pod górę a raz z górki. Tak też robię,ale gdzieś tam w podświadomości siedzi,że głupio pokierowałam finansami.Teraz zaciskam pasa i czekam na siedem lat tłustch.Jeśli to prawda,że po siedmiu latach chudych muszą przyjść tłuste,to zostało mi jakieś dwa lata. Odpowiedz Link
natasza39 A to daje niecałą stówke dziennie:) 14.07.08, 17:58 100 tysiaki za trzy lata to niecała stówka dziennie. Znam lepszych --------------------------------------------------------------------- Szarańcza jest plagą, chociaż jeden owad nie stanowi plagi. Podobnie jest z głupcami. Odpowiedz Link