anarkia 17.07.08, 23:19 Tu można wpisywać co komu żywnie sie podoba! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiamich Re: Jędzy! 17.07.08, 23:32 Mi się podobała kurtka..ale nie mogłam kupić.Bo za duża była. Odpowiedz Link
bozenadwa Re: Jędzy! 17.07.08, 23:35 A mnie bola nadgarstki ,bo przyjmuje po 17 pacjetow dziennie, Kurtke mozna przeszyc..... Odpowiedz Link
anarkia Re: Jędzy! 17.07.08, 23:37 bozenadwa napisała: > Kurtke mozna przeszyc..... DDD Słyszałas Sylwia? No! Do roboty! Dobranoc. Odpowiedz Link
papaigor Re: Jędzy! 18.07.08, 00:01 nie mogla byc ladna skoro za duza byla, wydawalo Ci sie ... z przeszywania wyszla by ex-kurtka - tez jej nie chcesz ... zapomnij PI Odpowiedz Link
ivone7 Re: Jędzy! 18.07.08, 09:38 buuu rozumiem Twoj bol...mnie podobala sie sukienka..boska..ale byla za mala.. Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Jędzy! 18.07.08, 00:04 mi się żywnie podobała milka "happy cows" po połowie już jej odpuściłam żywienie mnie i popijam gorzką herbatą Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Jędzy! 18.07.08, 08:33 Bożenko..baba mi ją z ręki wyrwała.Przeszyć? Nie bardzo.To była bardzo skomplikowana kurtka) Odpowiedz Link
ogrodnik69 Re: Jędzy! 18.07.08, 10:33 podoba mi się że mój szef poszedł na urlop-no izabrał ze soba swoja zonę.Podoba mi sie pani z sklepu-ja jej nie.I kolor oczu mojej mamy- nie jestem do niej podobny Odpowiedz Link
aron95 Re: Jędzy! 18.07.08, 10:51 miałem jechać by przywołać śmierć , nie musiałem , śmierć nadeszła pierwsza . Wszystko co żywe przemija , tak rzadko o tym pamiętamy Odpowiedz Link
a.b1 Re: Jędzy! 18.07.08, 11:03 coś mnie dręczy i nie potrafie tego nazwać niby wszystko ok ale jakieś napięcie czuje no i cholernie boli mnie kostka....wczoraj chciałam to napięcie jakoś zabić, rower nie pomógł....kostka boli Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Jędzy! 18.07.08, 14:03 kurde...cenę umywalki mi podnieśli.Jeszcze wczoraj kosztowała 25% taniej.Piękna taka była.I muszę zapłacić 250 za naprawę fona...na gwarancji. Odpowiedz Link
zuza145 Re: Jędzy! 18.07.08, 14:17 podoba mi sie że za 20 minut wychodzę z biura- podoba mi się że wsiadam w samochód który podjedzie- i jedziemy he he he- na działkę znajomych- stadnie będziemy celebrować wysłanie dzieci z domów. I nie podoba mi się że babsko jakoweś wyrwało ci kurtkę z ręki Sylwio. I podoba mi się że słońce świeci. Odpowiedz Link
dzimi_dzimi Re: Jędzy! 18.07.08, 14:13 Posmaruj balsamem końskim. Tylko tym chłodzącym. Będzie dobrze. Odpowiedz Link
zielona_ropucha Re: Jędzy! 18.07.08, 14:13 jestem szczęsliwa. Bardzo. Chce wziąć jeszcze jednego kota do domu i zastanawiam sie czy podołam Odpowiedz Link
anarkia Re: Jędzy! 18.07.08, 14:18 A ja po przecfzytaniu watku Arona o tym, ze cos łazi, to sie drapie dzis od rana. Raz za uchem, raz glowa, noga, oko... i takie tam. wsztstko mnie swedzi i ludzie sie głupio patrzą.... Wroce do domu to się przepadam na tę okoliczność. Może to pies przyniósl jakies swinśtwo, bo z niego kleszcze wyrywam co tydzień praktycznie. Zawsze jakis sie zagnieździ I krople nie pomagają nawet. Odpowiedz Link
zielona_ropucha Re: Jędzy! 18.07.08, 14:25 Takie na kark są...jakie zapomniałam,ale u moich działały Jeszcze mam ochotę na jakieś tłuste jedzenie,ale nie chce mi sie nic robić,totalna olewka Odpowiedz Link
anarkia Re: Jędzy! 18.07.08, 14:31 Mi sie tez nie chcę. zaraz powiem , "a mi to wszystko lotto" i wyjdę DD Odpowiedz Link
zielona_ropucha Re: Jędzy! 18.07.08, 14:45 Ja nie wyjdę,bo...mi sie nie chce,ale leńńńńńńńńń)) Odpowiedz Link
anarkia Re: Jędzy! 18.07.08, 15:07 No nie Ropucha! To juz przesada! zeby nawet Ci sie nie chciało z ropoty wyjść, ani jeść, ani gotować, ani sie ruszyć w jakimkolwiek kierunku!! "Na tapczanie siedzi leń, nic nie robi cały dzień". Lecz nie tylko na kanapie, on w twym sercu śpi i chrapie, śniąc sen o NICNIEROBIENIU o LEŻENIU i JEDZENIU. Śpiąc przeżuwa coś wytrwale, lecz to nie jest guma wcale, ale czas twój drogocenny, który znika wciąż bez przerwy, raz na zawsze utracony w brzuchu lenia upasionym. Radzę dobrze, zbudzić lenia. Nie ma chwili do stracenia! Leń apetyt ma nad miarę, może połknąć życie całe. ***Autor nieznany Odpowiedz Link
zielona_ropucha Re: Jędzy! 18.07.08, 15:15 no nie...ja juz swoje wypracowałam na dzisiaj dla narodu...teraz niech naród wypracuje cos na mnie...a ja swój czas cenię ..jak najwiekszy skarb...i właśnie cedzę go przez palce...powoli,powoooooli.....coraz wolniej,niech sobie płynie byle leniwie Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Jędzy! 18.07.08, 22:02 speszyl for ju dzis utuliłam dziecie obsypane piachem, może nie będzie czynic tego samego innym aaaa, i nie zamordowałam dziecia, który mi ją obsypał... i to też dobrze, ma szansę Odpowiedz Link
z_mazur Cały ten wątek powinienem usunąć 18.07.08, 22:28 jako niezgodny z netykietą. Jest niezwiązany z tematyką forum i jako taki łamie netykietę. To co tniemy...? Odpowiedz Link
z_mazur Re: A tnij w cholerę! 18.07.08, 22:50 No widzisz, szczypię się. Do bani taka moderacja. To ch..je nie moderatorzy. )))) Odpowiedz Link
anarkia Re: A tnij w cholerę! 18.07.08, 23:05 Ni, no czemu tak zaraz. Cos Ci nie pasi? Tnij! Moderem jestes nie? Ja załozyłam ten watek, aby sobie tak popieprzyc o głupotach i zale swe jędzy mogły wyrzucić. Przeszkadza? - Tnij! Smiało! Odpowiedz Link
z_mazur Re: A tnij w cholerę! 18.07.08, 23:16 Nie pasi mi ten incydent, do którego dzisiaj doszło. Staram się wykazać absurdalność pewnych żądań. Czy jeśli na forum o polityce rozpęta się dyskusja o karze śmierci, to wszystkie głosy, które będą optowały za wykonywaniem kary śmierci, powinny być wycinane jako sprzeczne z regulaminem, ponieważ są nawoływaniem do przemocy? Zabijanie kogokolwiek to przemoc jakby na to nie patrzeć. Odpowiedz Link
anarkia Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:22 obraz...zaległy prezent na urodziny. Piekną perfekcyjną kopie obrazu Domingueza. siedzę i patrzę i jakis taki smutek mnie rozrywa na kawałki. www.allposters.com/gallery.asp?startat=/getposter.asp&APNum=393559&CID=26510B3F3FF943A0B47CB8C390E28 8E5&PPID=1&search=dominguez&f=t&FindID=0&P=1&PP=4&sortby=PD&cname=&Se archID= Odpowiedz Link
anarkia Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:24 i zastanawia mnie, dlaczego jeden kieliszek do wina jest pusty.... Odpowiedz Link
anarkia Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:27 I wiecie co, mam napisane na etykiecie butelki wina? W odróznieniu od oryginalu.... Najpierw się z Ciebie śmieją Potem Cie ignorują Potem z Toba walczą A potem wygrywasz. ps. To juz myslenicę na całą tę noc mam załatwioną Odpowiedz Link
ivone7 Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:29 bo ktos wypil wino..ta druga osoba pila wolniej..a poniewaz to byla romantyczna kolacja z ciagiem dalszym w domku..pobiegli, nie czekali na dokonczenie wina.. czy to Cie satysfakcjonuje? Odpowiedz Link
anarkia Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:32 Nie. Dlatego ze ona ma jeden kieliszek. Jeden jest na stole z winem. A ten trzeci jest pusty! Nie satysfakcjonuje! Bo nie rozumiem! jakis podtekst? Odpowiedz Link
ivone7 Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:37 dwa kieliszki z winem i buteleczka stoja na innym stoliku..i ta para wyszla w pospiechu skonsumowac deser romantycznej kolacji.. a dziewczyna rozmawia z kims kogo nie widzimy..z nim pije wino.. Odpowiedz Link
anarkia Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:43 Nie rozmawia. Raczej patrzy w okno. mysli, duma... ...Mówisz, ze jakaś tam para już wyszła juz? ...no. to zawsze jakaś wersja bardziej optymistyczna, niz to, co mi chodzi po głowie... Odpowiedz Link
ivone7 Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:46 wyszla w pospiechu..nie powiem co teraz robia..bo moze mnie wytna..ale to byla para na romatycznej kolacji.. ja widze jak ona z kims gada, gestykuluje, cos pokazuje, tyle ze my nie widzimy z kim..no popatrz dokladnie.. Odpowiedz Link
anarkia Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:50 Ivonka, patrze. Ona nie gestykuluje. Ona [pali paierosa. Tak jak ja... kiedyś. I teraz. Czasami. Nie rozmawia. Patrzy w okno. ma kileiszek swoj i pali papierosa. Ale te dwa kieliszki na stole.... ech...nie usnę dziś. Odpowiedz Link
ivone7 Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:53 nie pali, bo nie ma popielniczki...taka elegancka kobieta nie bedzie strzasac byle gdzie.. mnie sie wydaje, ze delikatnie cos komus tlumaczy..i tak ta reke to podkresla.. strasznie mi sie ten obraz podoba..boski.. Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:30 popatrzyłam, pomyślało mi się od razu: wypił i poszedł ale do kogo mówi kobieta? i właściwie przy takich barwach, kształtach, to nie aż tak nostalgicznie, jakies perspektywy najwyraźniej jednak są pełne optymizmu... choc pesymistka we mnie jęczy z cicha: złudzenie, tak wygląda złudzenie ale nie wygląda mi to jednak na koniec świata, jeszcze jest na to za dużo światła... ładny i przykuwający Odpowiedz Link
anarkia Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:34 No... ja powiedziałam, ze smutny,...moja siostryczka, ze melancholijny ale dający nadzieje... Barwy... Pasuje jak ulał do mojego mieszkania. ...i do tej sciany, na ktorej zawisnie.... męczy mnie podtekst z trzecia szklanką... Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:45 ja widze tak: na stole została przerwana rozmowa niedopita butelka, pusty kieliszek to dla mnie to jak powiedzenie przez kogos wszystkiego, co miał do powiedzenia, byc może tylko na teraz, bo drugi kieliszek nie jest opróżniony - czyli druga osoba nie skończyła - ciężko to uznac za skonczoną rozmowę (butelka zresztą też niedokończona) kobieta ma przed sobą identyczny kieliszek jak ten na stole, niedokonczony dla mnie sugestia, że to ona została odcięła się swobodnie (chyba?) od rozmowy i spokojnie czeka na ciąg dalszy, żyjąc pije sobie spokojnie wino mówi do kogos, dosc swobodnie, nie jest oczekiwaniem, ale spokojem jest ładna, smukła i niezłamana, wnioskując po sylwetce nie jest źle, odcięła się jedynie od tej rozmowy, bo nic więcej teraz nie dało się wykrzesac a może to ona dopiła pierwszy kieliszek, mężczyzna nie zdzierżył jej słów i wyszedł, a ona zaczyna od nowa? już teraz zaraz natychmiast? w każdej chwili można zobaczyc cos innego pewnie będzie Cię ten obraz co jakis czas zastanawiał - o ile go nie wtopisz w ścianę świetne rzeczy maluje ten człowiek, inne obrazy, jak rzuciłam okiem, też "mówią"! Odpowiedz Link
ivone7 Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:49 fajnie ujete..te obrazy mowia.. i kazdy w nich zobaczy co innego..ja jej w ogóle nie laczylam z tamta para co wyszla..po prostu w knajpce bylo kilka par jedna wyszla..a artysta taki widok ujal w kadrze..pusty stolik i ja z kims rozmawiajaca.. Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:55 możliwe ale ja mam wrażenie, że ewentualna para nie wyszła w miłosnym uniesieniu, bo oboje dopiliby wino albo oboje zostawili... nie może byc tak, że jedno się upaja smakiem, a drugie porzuca, jakby się nei delektowało, normalnie dysonans nam tu wlezie )) raczej ewentualny on ewentualną ją upoił winem i swoimi słowami, a jak już była chętna, to ja zabrał wykorzystac! ))) rany, co za historie )) Odpowiedz Link
anarkia Re: Dostałam dzisiaj 19.07.08, 00:00 lampka_witoszowska napisała: > > raczej ewentualny on ewentualną ją upoił winem i swoimi słowami, a > jak już była chętna, to ja zabrał wykorzystac! A ja zostałam sama?????? Z tym papierosem i winem??? Nie no Lampa Ty cholerno! załamujesz mnie!!!! Że co? Że rzucił mnie??? Dla innej? Zignorował mnie?? Tak nie może być! Taaak po prostu nie może być!!! I już. Zaniosę na razie ob raz do sypialni, poki nie jest powieszony., i ide spac...popatrze sobie na niego w sypialni i pomyślę. moze jakas inna koncepcja mi przyjdzie do głowy . Bardziej optymistyczna. Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Dostałam dzisiaj 19.07.08, 00:07 to jest optymistyczne, absolutnie inaczej ona byłaby zgarbiona, czy inaczej zaniedbana, głowa spuszczona czy z nieszczęśliwą twarzą... a tu? pieknosc i elegancja wcielona! co jej po gnojku, który uwodzi inną? kogo sie uwodzi winem? małolatę! po co Ci pedofil??? ))))) dobra, czuję, że przesadziłam najwyzej czeka, aż on wróci, żeby dokończyc - a od takiej kobiety sie nie odchodzi w emocjach i z nerwem, no, bez przesady, doczekałby, aż oboje dopiją, na spokojnie by czekał co Ty tu porządek burzysz jakimis czarnymi wizjami malarzowi, Anarkia, ejże! Odpowiedz Link
anarkia Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:55 No i załamałaś mi Lampka kompletnie. Baaaardzo Ci dziękuję za Twoją obiketywna ocenę. Cholera. Znow zaczyna mi rozsadzac łeb. Nie. Teraz srio. Dziekuje. Rzuciłas mi inne światło na to. pomyslę. ps. Ino potrzebuje kogoś, kto mi dziure w scianie wywierci i kołek wkręci, abym obraz mogła powiesić Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Dostałam dzisiaj 18.07.08, 23:58 mogę wiercic, mam wiertarko-wkrętarkę i nawet 2 akumulatory, kołki też wbijam, więc będziemy wieszac Odpowiedz Link
ivone7 Re: Dostałam dzisiaj 19.07.08, 00:01 hihi...to sie nazywa samopomoc..a potem z butelka wina, bedziecie rozszyfrowywac co autor chcial powiedziec.... Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Dostałam dzisiaj :))))) 19.07.08, 00:03 a ona naprawdę pali, na powiększeniu widac i teraz od nowa... Odpowiedz Link
ivone7 Re: Dostałam dzisiaj :))))) 19.07.08, 00:08 jezuuu masz racje.. to burzy moj misterny plan....a moze ona na faceta czeka..wypatruje go na ulicy??? Odpowiedz Link
ivone7 Re: Dostałam dzisiaj :))))) 19.07.08, 00:11 ona czeka ze spokojem na milosc...na milosc swojego zycia, czeka z taka niezlomna pewnoscia ze go spotka, ze zaraz przyjdzie.. dla mnie optymizm.. i ona nie ma nic wspolnego z tamtymi ludzmi...po prostu tamci co wyszli zajmowali sasiedni stolik... Odpowiedz Link
anarkia Re: Dostałam dzisiaj :))))) 19.07.08, 00:13 TAKA kobieta? wypatrywałaby na ulicy jakiegos faceta? hej że hej Ale i tak,... nie wiem co to znaczy, i oczym ma to wszystko swiadczyć ....ten obraz, te...cholera...nie nadążam juz. Spadam lulać. Popatrzeć. Pomyśleć. Dobranoc, dziewczynki Dobrej nocki Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Dostałam dzisiaj :))))) 19.07.08, 00:15 idź, idź, my tu sobie jeszcze na Ciebie popatrzymy przez lupę )) tzn. na Twoją scianę z opowieścią o kobiecie Odpowiedz Link
ivone7 Re: Dostałam dzisiaj :))))) 19.07.08, 00:18 dobranoc..pschly na noc, karaluchy pod poduchy, a szczypawki do zabawki.. a jak przyjda grysc to...??? Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Dostałam dzisiaj :))))) 19.07.08, 00:14 albo pasuje do mojej koncepcji i ona nie rozmawia, tylko spokojnie się zastanawia, co z nim zrobic, co powiedziec takiego, co mu pomoże... kurczę, ale i tak z niej taki łagodny spokój płynie, że zal to paskudzic nieszczęściami, no naprawdę... Odpowiedz Link
ivone7 Re: Dostałam dzisiaj :))))) 19.07.08, 00:17 no wlasnie..ona emanuje spokojem.. albo pogodzila sie z czyms i czeka na kolejny etap zycia..ze spokojem i odwaga patrzy w przyszlosc..albo..spokojnie czeka na to co przyniesie los.. Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: dokładnie! 19.07.08, 00:23 spokój i siła, bez dwóch zdan tego katastroficznego porzucenia tu po protu nie widac, ani ciut ps. Z_mazur, zwracam uwagę, że rozmów o sztuce się nie wybija Odpowiedz Link
ivone7 Re: dokładnie! 19.07.08, 00:26 rozmow o sztuce nie...ale trolle sie eliminuje.. mam tylko nadzieje ze nasze zgodzenie z watku glownego, zostanie usprawiedliwione.. Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: dokładnie! 19.07.08, 00:30 nie zgodzenie, tylko zboczenie )) idę sobie do dzieciecia sie przytulic dobrej nocy ps. trolle nei mówią o sztuce, a obraz może namalował rozwodnik... Odpowiedz Link
ivone7 Re: dokładnie! 19.07.08, 00:32 lapiesz mnie za slowka...hihi.. dobrej nocy, moje dziecie juz zabralo cala kolderke, bede musiala powalczyc albo..zmarznac.. dobranoc.. Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Dostałam dzisiaj 19.07.08, 00:02 nie odnoś do zycia czyis wizji prędzej zobaczysz w tym obrazie swoje własne podejście do tego, o czym myślisz - i tylko to sobie bierz pod uwagę bo zwariujesz, a tego nie rób, bo to niezdrowe Odpowiedz Link
sagaretia Re: Jędzy! 18.07.08, 23:41 Co się żywnie podoba?? No dobrze Obejrzałam sobie po raz pierwszy nexie na naszejklasie - oko w oko stanęłyśmy Ex wstawił zdjęcie z chrztu swojego synka.Nawet ząbki można im policzyć tak wyraźne i uśmiechnięte. Ponieważ nie mam go znajomych i nie miałam pojęcia ,że coś tam wstawił,to wszedł kilka razy na mój profil ,aż w końcu zajarzyłam że i pewnie ja mam zajrzeć do niego w ramach odwiedzin ) No więc zajrzałam. No i najpierw zdębiałam, potem chyba zbladłam i poczerwieniałam na zmianę,jakoś dziwnie łyso mi się zrobiło ,a w końcu.....roześmiałam się. Smiałam się przez chwilę jak głuptas sama do siebie....to była lepsza alternatywa niż rozpłakać się i rzucić na łóżko. W każdym razie chwilę mnie tak potrzymało w tym dzikim śmiechu, a jak już pierwszy szok minął i uważniej przyjrzałam się tej Pani to doszłam do wniosku, że "zamienił stryjek siekierkę na kijek". Tak wiem ,Jędza straszna ze mnie!! ......ale poczułam coś w rodzaju satysfakcji, czyli coś co już dawno nie odczuwałam )) Czy jestem jędzą ? Odpowiedz Link
ivone7 Re: Jędzy! 18.07.08, 23:44 rozumiem cie doskonale..ja jak dowiedzialam sie ze naxia spodziewa sie 2 dziecka to wpadlam w dol marianski..ale jak zobaczylam ja na komunii mlodej..to mi sie jej szczerze zal zrobilo.. Odpowiedz Link
anarkia Re: Jędzy! 18.07.08, 23:48 NIeeeee! Jeny! Jędzy to było z przekąsem ! I wszystko naodwrót! Cieszę się, ze chociaz zdjęcie tego potworka poprawiło Ci humor! To tak, jak by się zżarło w jednym rzucie tabliczkę czekolady Odpowiedz Link
sagaretia Re: Jędzy! 18.07.08, 23:46 A co się tyczy tej zamiany "siekierki na kijek" , to ja nie uważam siebie za jakiś 8 cud świata , ale za taki cud wyobrażałam sobie właśnie zawsze podświadomie oczami wyobraźni tą panią .....i jakoś tak mi użyło że jednak nie. Czy jestem jędzą !! Odpowiedz Link
sagaretia Re: Jędzy! 18.07.08, 23:52 Kiedyś czarodziejką byłam .......teraz to już tylko jędza ) Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Jędzy! 19.07.08, 00:18 od czarodziejki do wiedźmy to, o ile mi dobrze wiadomo, jakies 40 lat Odpowiedz Link
anarkia Re: Jędzy! 19.07.08, 00:08 sagaretia napisała: > Miało być tak : > Czy jestem jedzą ?? Jędza, o co Ci chodzi?! Nie TY akurat nie jestes jędzą. Fatek zostal zalożony dla obydwu płci. Tylko nie bardzo wiem jak powiedziec na faceta "jędza". Jędz? Jędzius? Nie, nie , zbyt łagodnie. Czy "jędza" w ogóle ma płeć? > Odpowiedz Link
sagaretia Re: Jędzy! 19.07.08, 00:23 anarkia napisała: Fatek zostal zalożony dla obydwu płci. Tylko nie bardzo wiem jak powiedziec na faceta "jędza". Jędz? Jędzius? Nie, nie , zbyt łagodnie. Czy "jędza" w ogóle ma płeć? Czarnoksiężnik to zbyt ładnie brzmi. A od Jędzy ??.....hmmm,może Jędzor,albo Wredzioch?? ) Odpowiedz Link
anarkia Re: Jędzy! 19.07.08, 00:29 sagaretia napisała: > > Czarnoksiężnik to zbyt ładnie brzmi. > A od Jędzy ??.....hmmm,może Jędzor,albo Wredzioch?? ) Ok, laski, wyszorowałam zęby i umyłam to i owo, ale juz naprawde nie musicie wykanczac takimi tekstami! Bo sie połamie w pół i nie bede w stanie sie wyprostować! Jędzy! DD Dobranoc Odpowiedz Link
ivone7 Re: Jędzy! 19.07.08, 00:33 lepsze zgiecie ze smiechu..niz z innego powodu.. spij dobrze.. Odpowiedz Link
sagaretia Re: Jędzy! 19.07.08, 00:34 anarkio poskładamy,zagipsujemy ......będziesz jak nowa D Gorzej jak do tych uroczych epitetów jutro dorwą się Panowie i nas potną! Ze zszywaniem może być znacznie trudniej niż składaniem) Odpowiedz Link
ivone7 Re: Jędzy! 19.07.08, 00:45 eee tam kobito..my bedziemy mialy klopot z zszywaniem? my?..no cos ty..damy rade.. Odpowiedz Link