perelkaa 23.11.04, 21:19 doradzcie cos bo pomysly sie wyczerpaly co mozna kupic dla taty, chlopaka, i przyszlego tescia?? z babkami nie mam problemu bo powiedzialy co chca. ale z facetami to masakra :(((((((((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perelkaa zapomnialam dodac 23.11.04, 21:20 ze nie chce kupowac np. skarpetek, krawatow, perfum, itd. tylko dodam ze kazdy z nich jest pracocholikiem i maniakiem samochodowym. Odpowiedz Link
dominika_2003 Re: zapomnialam dodac 25.11.04, 08:46 do samochodów sa fajne rózne kosmetyki, i inne akcesoria (już coś można znaleźć w hipermakecie lub w Makro) albo jakiś atlas samochodowy, po 1 maja przecież zmiknęły granice w Europie i jest nowy atlas samochodowy, albo nowy atlas Polski lub paln jakiegoś miasta, tu ciągle się coś zmienia. Napiszę co ja bym chciała dostać z samochodowych gadżetów: nowe dywaniki do samochodu, fajny zapach do auta, ochraniacz do pasów, żeby nie niszczyć sobie ubrań, latarkę - bo czasem się przydaje, a nie mam, jakiś kosmetyk zimowy, np jakiś rozmrażacz do szyb. A w zeszłym roku dostałam wieszak samochodowy. Odpowiedz Link
zokak Re: prezent na swieta... 19.12.04, 21:34 Jeśli mogę coś polecić na prezent, to cudne ramki na zdjęcia, które sama wykonuję. Dopełnieniem będzie tylko wasze wspólne zdjęcie:) Nieskromne to było,ale jeśli kogoś to interesuje to zapraszam do wysłania do mnie maila na zokak@o2.pl,wyślę zdjęcia, Pomyślcie o tym, niepowtarzalny prezent od serca Kufka Odpowiedz Link