borsuk-ja 20.08.08, 20:26 Co sadzicie o prezencie jakim mogłyby być fajne ,modne garnki ?? Mam na mysli konkretnie garnki Philipiak ze stali chromowo-niklowej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
na_swoim Re: Prezent dla młodej pary 26.08.08, 22:28 a jak ktoś jeszcze wpadnie na taki sam pomysł??? jeśli nie ma listy prezentów - to koperta jest najbezpieczniejszym wyjściem... Odpowiedz Link
art4z Re: Prezent dla młodej pary 11.09.08, 19:46 koperta to lipa - każdy ją daje i nikt cię nie zapamięta. Odpowiedz Link
mikrix Re: Prezent dla młodej pary 09.09.08, 01:37 teraz wiekszosc par robi liste...na takie garnki mozna sie zrzucic, jesli komus wydaje sie ze kosztuja zbyt duzo...ale mysle, ze warto, bo sa ekskluzywne i nikt by sie nie powstydzil takiego prezentu. Odpowiedz Link
kamans Stojak voodoo 09.09.08, 16:09 Celuj raczej w coś oryginalnego np. www.2future.pl/Produkt/76/stojak_voodoo_+_noze Odpowiedz Link
chaosjar Re: Prezent dla młodej pary 04.11.08, 22:40 Witam wszystkich, Garnki Philipiak są przereklamowane, nie wiadomo skąd i jak pojawiły się na rynku, ja bym nie inwestował w niesprawdzony towar zwłaszcza za taką kasę, chcesz kopić coś dobrego i fajnego wejdź tutaj www.rossi.pl/garnki.rossi Odpowiedz Link