bodek281 06.06.07, 17:57 Zakupiłam Intrę i chcę podawać synkowi.Miki ma 10 lat,może ktoś też podaje dziecku proszę o wskazówki i wymianę uwag na ten temat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rusti Re: INTRA 08.06.07, 10:21 Ja podaję Mateuszkowi Intrę od ponad roku. Najpierw ściągałem ją z USA bo było taniej niż zakup w Polsce. Teraz można ją dostać u nas w normalnej już cenie. Podaję codziennie rano przed śniadaniem jedną miarkę. Razem z butelką preparatu dostałaś z pewnością taką miareczkę. Na początku podawania co trzy miesiące stosowałem miesięczną przerwę. Ale teraz podaję bez przerw. Odpowiedz Link
bodek281 Re: INTRA 08.06.07, 14:08 Rusti dzięki,czy zauważyłeś pozytywne działanie tych ziół na organizm Twego synka? Ile lat ma synek? Zamówiłam Propandin czekam na przesyłkę,może jakieś konsultacje na ten temat .Pozdrawiam i dziękuję. Odpowiedz Link
rusti Re: INTRA 08.06.07, 16:41 Mati ma 10 i pół roku. Co do Protandimu to dziś właśnie odebrałem przesyłkę z USA. Jest wszystko. Napisłąem o tym w innym wątku (kontynuacja ......) Co do Intry - nie mogę jednoznacznie stwierdzić jaki jest jej wpływ na organizm Mateuszka. Ja poprostu stosuję cały zestaw suplementów i dodatków mineralnych na podstawie zaleceń po badaniu mikropierwiastkowym. Intra ma właściwości oczyszczające organizm co jest nie bez znaczenia dla naszych chłopców. Ma potężny skład witaminowy, a co ważniejsze jest to naturalny ekstrakt rożlin. Ja zacząłem stosować Intrę razem z plastrami służącymi do detoksykacji organizmu. Mati ma za duży poziom ołowiu i aluminium (nie są to ilości przewyższające dopuszczalne normy, ale poziom jest podwyższony). Nigdy nie stosowałem Intry jako jedynego preparatu więc nie mogę jednoznacznie powiedzieć jaki jest jej wpływ. Za pół roku chcę ponowić badania składu pierwiatkowego Mateuszka i wtedy może coś będzie więcej widać. Jedyne co mi przychodzi do głowy to , że Mati zawsze miał zbyt mało witamin w organizmie. Teraz nie ma z tym problemu, ale oprócz Intry podaję multivitaminę Nutralite. Myślę, że cały komleks działań powoduje to, że mój synu trzyma się na nogach samodzielnie. Ale może to też być indywidualny przebieg DMD. Objawy kliniczne DMD są specyficzne dla każdego chorego. Myślę, że nie zaszkodzi jeśli będziesz podawała Intrę . Jednego jestem pewny - INTRA nie szkodzi Mateuszkowi. Odpowiedz Link
bodek281 Re: INTRA 08.06.07, 20:14 Miki też jest od jakiegoś czasu /po analizie wlosów/ faszerowany suplementami i witaminami.Jest 8 miesięcy po operacji przykurczy/chodził na palcach i często się przewracał/i doskonale sobie radzi mam nadzieję,że będzie jeszcze długo chodził o własnych siłach.Czekam na paczkę z Protandimem,ja wybrałam trochę tańszą dostawę/mam nadzieję/www.naturalgrocers.com.To tyle,dzięki pozdrawiam i wszystko czytam co piszecie.Dobrze ,że mamy kontakt i nasi chłopcy są w tym samym wieku. Odpowiedz Link
intraziola Re: INTRA 29.01.15, 06:27 Witajcie,Stosowanie preparatu polecamy zawsze po konsultacji z lekarzem. Preparat INTRA jest dopuszczony do sprzedaży w Polsce posiada atesty GMP, HAACP, GIS-D1139/98 itd...INTRA nie zaszkodzi a rodzi nadzieję..zespoł intra-ziola.pl Odpowiedz Link