06.06.07, 17:57
Zakupiłam Intrę i chcę podawać synkowi.Miki ma 10 lat,może ktoś też podaje
dziecku proszę o wskazówki i wymianę uwag na ten temat.
Obserwuj wątek
    • rusti Re: INTRA 08.06.07, 10:21
      Ja podaję Mateuszkowi Intrę od ponad roku. Najpierw ściągałem ją z USA bo było
      taniej niż zakup w Polsce. Teraz można ją dostać u nas w normalnej już cenie.
      Podaję codziennie rano przed śniadaniem jedną miarkę. Razem z butelką preparatu
      dostałaś z pewnością taką miareczkę. Na początku podawania co trzy miesiące
      stosowałem miesięczną przerwę. Ale teraz podaję bez przerw.
      • bodek281 Re: INTRA 08.06.07, 14:08
        Rusti dzięki,czy zauważyłeś pozytywne działanie tych ziół na organizm Twego
        synka? Ile lat ma synek? Zamówiłam Propandin czekam na przesyłkę,może jakieś
        konsultacje na ten temat .Pozdrawiam i dziękuję.
        • rusti Re: INTRA 08.06.07, 16:41
          Mati ma 10 i pół roku. Co do Protandimu to dziś właśnie odebrałem przesyłkę z
          USA. Jest wszystko. Napisłąem o tym w innym wątku (kontynuacja ......) Co do
          Intry - nie mogę jednoznacznie stwierdzić jaki jest jej wpływ na organizm
          Mateuszka. Ja poprostu stosuję cały zestaw suplementów i dodatków mineralnych
          na podstawie zaleceń po badaniu mikropierwiastkowym. Intra ma właściwości
          oczyszczające organizm co jest nie bez znaczenia dla naszych chłopców. Ma
          potężny skład witaminowy, a co ważniejsze jest to naturalny ekstrakt rożlin. Ja
          zacząłem stosować Intrę razem z plastrami służącymi do detoksykacji organizmu.
          Mati ma za duży poziom ołowiu i aluminium (nie są to ilości przewyższające
          dopuszczalne normy, ale poziom jest podwyższony). Nigdy nie stosowałem Intry
          jako jedynego preparatu więc nie mogę jednoznacznie powiedzieć jaki jest jej
          wpływ. Za pół roku chcę ponowić badania składu pierwiatkowego Mateuszka i wtedy
          może coś będzie więcej widać. Jedyne co mi przychodzi do głowy to , że Mati
          zawsze miał zbyt mało witamin w organizmie. Teraz nie ma z tym problemu, ale
          oprócz Intry podaję multivitaminę Nutralite. Myślę, że cały komleks działań
          powoduje to, że mój synu trzyma się na nogach samodzielnie. Ale może to też być
          indywidualny przebieg DMD. Objawy kliniczne DMD są specyficzne dla każdego
          chorego. Myślę, że nie zaszkodzi jeśli będziesz podawała Intrę . Jednego jestem
          pewny - INTRA nie szkodzi Mateuszkowi.
          • bodek281 Re: INTRA 08.06.07, 20:14
            Miki też jest od jakiegoś czasu /po analizie wlosów/ faszerowany suplementami i
            witaminami.Jest 8 miesięcy po operacji przykurczy/chodził na palcach i często
            się przewracał/i doskonale sobie radzi mam nadzieję,że będzie jeszcze długo
            chodził o własnych siłach.Czekam na paczkę z Protandimem,ja wybrałam trochę
            tańszą dostawę/mam nadzieję/www.naturalgrocers.com.To tyle,dzięki pozdrawiam i
            wszystko czytam co piszecie.Dobrze ,że mamy kontakt i nasi chłopcy są w tym
            samym wieku.
    • intraziola Re: INTRA 29.01.15, 06:27
      Witajcie,Stosowanie preparatu polecamy zawsze po konsultacji z lekarzem. Preparat INTRA jest dopuszczony do sprzedaży w Polsce posiada atesty GMP, HAACP, GIS-D1139/98 itd...INTRA nie zaszkodzi a rodzi nadzieję..zespoł intra-ziola.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka