Dodaj do ulubionych

Oddam młodego psa- Syberian Husky

30.01.12, 12:14
Ze względu na to, że mamy dziecko i wyszło tak, że spodziewamy się drugiego dzidziusia :) chcielibyśmy oddać "Aresa" w dobre ręce :) Mąż pracuje a ja nie dam sobie rady z dwójką dzieci i psem na dodatek sama. Poza tym często wyjeżdżam do PL a mąż pracuje do późna i nie ma się nim kto zajmować. Kupiliśmy go, bo synek chciał ale to była nieprzemyślana decyzja :/ Pies jest młody, bo ma 7 mc dopiero. Jest to rasowy syberian husky (czarno-biały i niebieskie oczy). Mam również do niego książeczkę zdrowia :) Pies ten potrzebuje dużo spacerów a ja po prostu nie mam czasu :/ Szkoda mi go jest dlatego chciałabym, żeby trafił w dobre ręce.
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: Oddam młodego psa- Syberian Husky 30.01.12, 13:51
      Masz dla psa rodowod? jesli tak, to najlepiej skontaktuj sie z klubem rasy, pomoga poszukac nowego wlasciciela, ktory bedzie wiedzial, jak sie takim psem zajac. Husky to nie sa pieski do siedzenia na kanapie, wiec lepiej, zeby psa oddac teraz, niz jak dorosnie. Tu powinni ci pomoc:
      www.shkn.nl/startpagina.htm
      jak nie masz dla psa papierow, to pozostaje ogloszenie na stronach posredniczacych w szukaniu nowych domow dla psiakow, np:
      www.hondenherplaatsen.nl/
      www.baasjegezocht.nl/
    • sanioka3 Re: Oddam młodego psa- Syberian Husky 25.08.12, 16:31
      Dzien Dobry czy ma pani jeszcze tego psa- Syberian Husky??
    • 14ewelina1985 Re: Oddam młodego psa- Syberian Husky 01.12.12, 18:45
      Czy to jest aktualne że chcecie oddać psa?
      • tijgertje Re: Oddam młodego psa- Syberian Husky 01.12.12, 19:15
        napisz na priv, ale watpie czy aktualne, bo ogloszenie sprzed prawie roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka